Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ergunx

Beyler benim ekran sararmaya basladi. Yalnizmiyim bu konuda
    Ekran tianma mı hocam benim telefonun ekranı boe 1 yıldır kullanıyorum ekranda sararma falan yok belki ekran farkından dolayı olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde boe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benimde boe
    Hocam benim ekranda sararma falan yok telefonu aktif olarak yoğun kullanıyorum günlük sararma olmadı... Varsa bir foto atın bakalım nasıl bir sarılık oluşmuş...

• Fotoğraf cekebilecegim bı telefon yok şuan aynı g2deki gibi sağ tarafta tuşların hizasında ısınınca belirginleşiryor soğuyunca neredeyse kayboluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Fotoğraf cekebilecegim bı telefon yok şuan aynı g2deki gibi sağ tarafta tuşların hizasında ısınınca belirginleşiryor soğuyunca neredeyse kayboluyor
    Anladım hocam benim telefonda yok Allah'a şükür sizi rahatsız etmiyorsa dert etmeyin kullanın gitsin...

• Arkadaşlar telefonun miui 10 güncellemesi son aldığım duyumlara göre maalesef yine nougat üzerine gelecek, ama bir iyi haberim var. Hindistan bölgesi için çıkarılan redmi note 5 cihazı miui10 ve oreo ile gelecek. Hintli redmi note 5 ile ekranın 18:9 olması dışında hiçbir fark yok çipsetler aynı ve port eden olur, yada xiaomi geliştiricileri böyle bir rezillik yapmayıp miui10 dan bir ay falan sonra oreo verirler diye düşünüyorum. Telefonumuzun çok kullanıcısı var, iyi bir fiyat performans dengesi var ve rom desteği konusunda içiniz rahat olsun. Şimdiye kadar mi5 ve redmi note 3 kullanırken miui geliştiricilerinin bir sürü saçmalıklarına şahit olduğum için pek güvenemiyorum maalesef. Umarım oreo alırız resmi olarak.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 18 Haziran 2018; 4:0:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Arkadaşlar telefonun miui 10 güncellemesi son aldığım duyumlara göre maalesef yine nougat üzerine gelecek, ama bir iyi haberim var. Hindistan bölgesi için çıkarılan redmi note 5 cihazı miui10 ve oreo ile gelecek. Hintli redmi note 5 ile ekranın 18:9 olması dışında hiçbir fark yok çipsetler aynı ve port eden olur, yada xiaomi geliştiricileri böyle bir rezillik yapmayıp miui10 dan bir ay falan sonra oreo verirler diye düşünüyorum. Telefonumuzun çok kullanıcısı var, iyi bir fiyat performans dengesi var ve rom desteği konusunda içiniz rahat olsun. Şimdiye kadar mi5 ve redmi note 3 kullanırken miui geliştiricilerinin bir sürü saçmalıklarına şahit olduğum için pek güvenemiyorum maalesef. Umarım oreo alırız resmi olarak.

Mi Max 2 ye Oreo güncellemesi geke

• quote:

Arkadaşlar telefonun miui 10 güncellemesi son aldığım duyumlara göre maalesef yine nougat üzerine gelecek, ama bir iyi haberim var. Hindistan bölgesi için çıkarılan redmi note 5 cihazı miui10 ve oreo ile gelecek. Hintli redmi note 5 ile ekranın 18:9 olması dışında hiçbir fark yok çipsetler aynı ve port eden olur, yada xiaomi geliştiricileri böyle bir rezillik yapmayıp miui10 dan bir ay falan sonra oreo verirler diye düşünüyorum. Telefonumuzun çok kullanıcısı var, iyi bir fiyat performans dengesi var ve rom desteği konusunda içiniz rahat olsun. Şimdiye kadar mi5 ve redmi note 3 kullanırken miui geliştiricilerinin bir sürü saçmalıklarına şahit olduğum için pek güvenemiyorum maalesef. Umarım oreo alırız resmi olarak.

Mi Max 2 ye Oreo güncellemesi gelecek bizim telefona gelmeyecek olması çok tuhaf mi Max 2 ile bizim telefon ekran boyutu ve bataryası hariç herşeyi ile birebir aynı inşallah xiaomi böyle bir saçmalık yapmaz...

• Günaydın arkadaşlar... Bu telefondan iki adet" 64 gb ve 32 gb" aldım. 64 kendim, 32 eşim kullanıyor. Telefonlardan çok memnunuz. İkiside global...Güncellemeleri ve ayarları aynı olduğu halde 64 gb olanın ekranında Turk Telekom 4G- 32 gb olanın ekranında Turk Telekom H yazıyor. 32 gb olanı farklı satıcıdan almıştım. 4G özelliği olmayabilirmi? Konuyu bilen arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetin

Günaydın arkadaşlar... Bu telefondan iki adet" 64 gb ve 32 gb" aldım. 64 kendim, 32 eşim kullanıyor. Telefonlardan çok memnunuz. İkiside global...Güncellemeleri ve ayarları aynı olduğu halde 64 gb olanın ekranında Turk Telekom 4G- 32 gb olanın ekranında Turk Telekom H yazıyor. 32 gb olanı farklı satıcıdan almıştım. 4G özelliği olmayabilirmi? Konuyu bilen arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
    Sanırım eşinizin simkartı 4.5g destekli değil.

Birde simkartları change edin bakalım aynı sorun devam edecek mi?

• Arkadaşlar telefon mikrofonu tamir edecek bir servis varmı bildiğiniz?

Yada anakart satan biri ?

• quote:

Herkes bu kadar övdüğüne göre gidip bir deneyeyim son güncellemeyi. 😇
    Denediniz mi hocam nasıl

• wallace_son kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim.

• Arkadaşlar benim telefonun kulaklık girişi bozuldu nasıl tamir edilir yada nerde kaç paraya tamir ettirebilirim

• TWRP ile OmniROM'dan(8.1) global roma dönüş yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı. Açılış ekranında kalıyor. Verileri kaybetmeden nasıl dönüş yapabilirim?
  • arkadaşlar son güncelleme ile whatsaptan mesajlar gelmemeye başladı. mobilden bağlıyken oluyor. uygulamayı açmadan mesajlar düşmüyor telefona. başına gelen oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    uygulama otomatik başlat ayarını kontrol edin.
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    açık hocam otomatik başlatma

• Redmi note 4 sarj sıkıntısı var şarja takıp 2 3 saat bekleyince %20 artıyor en fazla sıkıntı sizce nedir. ACİL

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

açık hocam otomatik başlatma
    veri kullanımı diye bir ayar var orda sistem uygulamalarını kısıtlamıştım. whatsapa dokunmadım ancak ondan olmuş sanırım. ayarları eski haline getirince düzeldi

Bu arada son güncellemeyi yapmayı düşünen varsa tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.