Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben halen eski sürüm 8.2.5 i kullanıyorum fakat artık hatalar vermeye başladı. Forumda genellikle çoğu kişi son güncellemeden memnun olduğundan bahsetmiş linki var mı acaba denemek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sametkoçtürk kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı sarj kablonda olsa gerek. Ömrünü tamamlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol sıkıntı kablodaymıs telefonu bi de yeni almıştım telefon gitti diyordum. Tekrardan teşekkürler

• Arkadaşlar şu kullanılan son sürüm hangisi şarjı çok giden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sametkoçtürk

Sağol sıkıntı kablodaymıs telefonu bi de yeni almıştım telefon gitti diyordum. Tekrardan teşekkürler
    Önemli değil dostum yardımcı olabildimse ne mutlu bana.

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Global 9.5.11.0 sürümü

• croweN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim

• Son güncelleme ile aldığım ekran süresi.

• Miui 10 Çin için alpha sürüm yayınlandı. Kamera aynı ilk izlenimlerime göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jarvıs_

Son güncelleme ile aldığım ekran süresi.

Merhabalar,

Paylaştığınız ekran süresine göre bekleme süresi nekadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Miui 10 Çin için alpha sürüm yayınlandı. Kamera aynı ilk izlenimlerime göre.
    deneme şansımız olabilir mi
  • ConroeMAC kullanıcısına yanıt
    Merhabalar . Yanlış hatırlamıyorsam 20 saat idi.

• merhaba, ben bu telefondan almayı düşünüyorum. forumda ya da başka sitelerde garantisiz olarak satılanlar çıktı. bu şekilde alıp kullanan var mı? herhangi bir arıza durumunda piyasada parçası bulunuyor mu? ya da en azından ithalatçı garantisi mi olsun dersiniz? yardımcı olabilecek olan varsa çok iyi olur.
  • Nerdeyse bir senedir kullanıyorum kardeşim. Bir arızası yoksa al kullan derim. Bazı kullanıcılar ekran sararma sorununa sahip, bunu göze alınca yurt dışından uygun fiyata ekran getirtip taktıran kullanıcılar da var. Ben sorun yaşamadım tamamen tercih meselesi.

Oktay hocam recovery modda flashlanabilir ama zaman kaybı olur, şuan hatası çok bir aya stabil hale gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 24 Haziran 2018; 16:58:28 >
  • Cevap için teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

merhaba, ben bu telefondan almayı düşünüyorum. forumda ya da başka sitelerde garantisiz olarak satılanlar çıktı. bu şekilde alıp kullanan var mı? herhangi bir arıza durumunda piyasada parçası bulunuyor mu? ya da en azından ithalatçı garantisi mi olsun dersiniz? yardımcı olabilecek olan varsa çok iyi olur.

hocam çok sakarsan sürekli ekran falan kırıyorsan garantiden ziyade sigorta imkanı varsa onu düşün derim. ben bu telefonu onlarca kere çok kötü şekilde düşürdüm (kalın tpu silikon kılıfla) en son biraz güç tuşunun hassasiyeti azaldı ama sorun olmuyor. garantili satılanları zaten ithalatçı garantili kullanıcı hatasında zaten anında garanti dışı bırakırlar. ben bu forumda bir satıcıdan garantisiz aldım 9 ay oldu sorunsuz kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim hala segmentinde fiyat/perf lideri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar klavyedeki sözlük gitti , ne yaptıysam ayarını bulamadım.Nasıl geri getiririm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 24 Haziran 2018; 22:50:50 >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Klavye uygulamasının verilerini sıfırlayın.

• Sarjda iken cift dokunmada ve parmak izinde sorun yasayan varmi ilk defa bigin farkettim bunu daha once hic yoktu

Bu arada bu sorun sadece sarjda iken var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes_19 -- 24 Haziran 2018; 22:55:18 >
  • jazzIII kullanıcısına yanıt
    Xiaomi resmi garantisi ile alma imkânı yok, bu yüzden ithalat garantili alacaksın.İthalat dediğin garanti en ufak kıyıda köşede küçük bir cizikte bile cihazı garanti dışı bırakır..Yani garantisiz sayabilirsiniz..

Ben forumda İbrahim arkadaştan aldım.Hem garantili! diye satılan lardan 300 TL ucuza geldi.

Ekran kirilirsa , batarya biterse veriyorum AliExpress den siparişi.Youtube da montaj videoları var,yok yapamam dersen bir çok satıcı malzeme senden tamir ücretsiz satıyor..

3 kere düşürdüm, 1 kere tamperli cam kırıldı , değiştim ,cihazda hiç bir hasar yok.

Güvenilir bir satıcıdan alabilirsiniz.Cihazda kronik sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 25 Haziran 2018; 0:26:42 >
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.