Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
472.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 1.3 gb güncelleme sonrası boştaki ram miktarı azaldı. önceden 1.5 gb civarı varken şimdi 1.3 gb civarı. her güncelleme sonrası azalacak mı böyle gm discovery ram konusunda illallah ettirmişti ona dönmesin sonra
  • Miui 8.5.4.0 da batarya performansi eskisi kadar iyi kayip yok. Ram tuketimi dengesiz duruyor artmis gibi ama batarya performansi gayet iyi.

Bekleme modunda pil tuketimi cok iyi ozellikle. Surekli wifi ve mobil veri ile kullanıldı internetim hep açıktı. Sürekli baglanti acik olduğu icin gelen bildirmler ve bildirimlerin ekrwni açma ozelligi de açık o yüzden cihaz pek uyku modunda kalmamis zaten belli oluyor. Buna ragmen degerler iyi. Gece wifi mobil veri vs kapatip birakirsaniz tuketim hic olmayacaktir. Uyku modunda gayet iyi cihaz baglanti yoksa.
    Neredeyse %50 ye 7 saatlik ekran suresi yuvarlarsak. Kullanimdan kullanima degisecektir sureler 9-13 saat arasi garanti ama bu cihazda orasi kesin.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 18 Ağustos 2017; 1:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    hocam siz ekran parlaklıgını en kısıktamı kullanıyorsunuz hocam bende performans o kadar iğrençki 8.2.10 a göre %20 daha az pil gidiyor ben ekran parlaklıgı otomatikde kullanıyorum (%75 civarı otomnatikde) diğer wifi ve 4g gün içinde açık hep redmi note 4 global benim cihaz sizinki 4x ise farklı olabilir 4g den kaynaklı olarak söylüyorum bekleme süresi iğrenç (7.30 saate %7 şarj gitti beklerken sadece wifi açıktı bugün herşeyi kapattım bu şekilde %1 bile gitmedi bu normal eski sürümde de böyledi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 18 Ağustos 2017; 7:41:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bi uygulama hocam bu.

yükledim uygulamaları devre dışı bıraktım hocam teşekkür ederim...

Bulamadım uygulamayı link var mo hocam?

• 1-Linkten APK dosyasını indirin.

2-Normal uygulama yükler gibi yükleyin.

3-Es file explorer ile build.prop'i açın en alt bos satıra persist.camera.HAL3.enabled=1 yazısını ekleyin

4-Cihazi yeniden başlatın

Not:build.prop düzenlemek için root gereklidir

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim pil performansından en memnun kaldigim 8.2.5.0 di. Bu surumde ondan farksiz. Yalnız onden belirteyim hangi surum olursa olsun fastboot ile yuklerim. Root larim hemen ardından. Mesela 8.5.4.0 da stock haliyle 220 uygulama ile geliyor yaklasik. Sd maid pro ile 160 a kadar indirdim neredeyse. Google ve miui uygulamalarini temizlerim, gereksiz kullanmadigim isime yaramayacak herseyi sildim. Sistemde bos yer kaplayacak her seyi siliyorum. Miui hesabi yedeklemesi gogle in gereksiz uygulamalari ve sistemde gomulu olan kurulum dosyalairni vs direkt temizlerim. Yaklasik 1 gb lik bi temizlik. Ardindan wipe lari yapiyorum recovery den ve yeniden kurulum yapmis oluyorum root suz bi şekilde. En temiz kullanim sekli budur. Miui güzel ancak cok sisirilmis bi rom bunun etkisi cok. O kadar cok uygulama telefonun surekli uyandirilmasi demek. Ozellikle mi hesabı mi cloud durmaksizin calisiyor. Tavsiyem root lamaniz.

Bunun disinda wifi disinda mobil veri ve 4g ile kullanım her turlu somurur bataryayi. Benim oradaki kullanimim sosyal medya muzik youtube ağırlıklıydı. Evde bulunduğum icin ve disariya aksamlari gece ciktigim icin ekran parlakligina da cok yuklenmedim.

3g-4g agirlikli gps vs de kullaniyorsaniz 8-9 saat normaldir her turlu.

• arkadaşlar bir sorum olcak. Mi cloud yedekleme kapalı olmasına rağmen bazen saçma sapan resimler tekrar geliyor galerime. Mi cloud içine bakıyorum yedek almış senkronizasyon kapalı olmasına rağmen. ve Whatsapp images klasörüne ek ikinci bir klasör oluşuyor whatsapp images_61 diye oluşmuştu. Klasörü sildim. Whatsapp images klasörü ve içindekiler duruyordu. ama sonra tekrar galeriye girdiğimde komple whatsap resimlerimi silinmiş gördüm.

Bunun sıkıntısı nedir neyi yanlış yaptım? Senkronizasyon ve yedekleme kapalı olmasına rağmen nasıl böyle bişey olabilir?

edit: Şimdi yeni gelen whatsapp resmi ile oluşan whatsapp images klasörüne ek whatsap images_87 adlı bir klasör daha oluşmuş ve bu klasör de de aynı resim var. Neden iki klasör oluşyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 18 Ağustos 2017; 10:24:44 >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Hocam kaldırdığıniz uygulamaların bir listesini yaparmisiniz. Neyi kaldirirsak ne kaybederim bilmek açısından

Bu robot işinin nerede açıklaması var. Benim pil seninkinin yanına bile gelemez. Belki düzeltir senin yaptıklarını yapınca. İyide bir kılavuz olur. Herkes için

Bu arada sizin cihaziniz global 4 olan mi yoksa 4x mi

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz 4x hocam, global versiyon değil. Ama normal kullanimda da o kadar gitmemeli pil. İlk aldigimda mi cloud servislerini vs kullandigim halde o kadar gitmiyordu.

Cihazının bootloader kilidi aciksa root ve twrp kismi kolay. Bootloader acma kismi biraz ugrastirici sanirim. Benim satin aldigim yerde acilmis haldeydi kilidi zaten o acidan avantajliydim.

Kafamda var hatta detayli uzun yeni bi konu seklinde yapmayi dusunuyorum xda ki konulari epey kurcalayarak cozdum cogunu. Bi cok defa bootloop oldu cihaz ama deneme yanilmalarla oturtmus oldum.

Sildigim uygulamalarin dosyalarin listesini yapip bi konu acicam bununla ilgili.

• Arkadaşlar bataryası yüksek bir telefon alacağım ilk tercihim redmi note 4xdi fakat görüyorum ki başlıkta yazan 14 saat ekran süresi yalan olmuş. Mı max 2 almayı planlıyorum şimdi de ama onunda ekranı çok büyük ne yapacağımı şaşırdım.

Su telefon 10 saat ekran görür mü ne diyorsunuz?

Mobil veri ile internet, WhatsApp, Instagram, Twitter kullanıyorum. Günde 1-2 saat menajerlik oyunu oynuyorum telefonu çok yoran bir oyun değil.

• DiskoKralı D kullanıcısına yanıt
    Kullanim şeklinizle alacaginiz minimum ekran suresi 10 saattir bu cihazla. Bi kac mesaj ustte %50 lik bi tuketimle aldigim ekran suresi duruyor. Dun uyuyakalmam ile en son %25lik sarj ile kalmisti cihaz. O attigim surenin devaminda yani. 3g ile mobile legend oynadim 2 saat kadar. Tum bu sekilde toplam 9 bucuk saatlik bi ekran suresi göstermişti %25 kalan sarjimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Kullanim şeklinizle alacaginiz minimum ekran suresi 10 saattir bu cihazla. Bi kac mesaj ustte %50 lik bi tuketimle aldigim ekran suresi duruyor. Dun uyuyakalmam ile en son %25lik sarj ile kalmisti cihaz. O attigim surenin devaminda yani. 3g ile mobile legend oynadim 2 saat kadar. Tum bu sekilde toplam 9 bucuk saatlik bi ekran suresi göstermişti %25 kalan sarjimdi.

Sizden sonra ekran görüntüsü atan arkadaşın kullanım değerleri rezalet. Mi max 2 5300 mah bu aklımı çeliyor.

• DiskoKralı D kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farki ve ekran büyüklüğü sorun değilse onu tercih etmelisiniz öyleyse. Bu iki model piyasadai en iyi sureleri veren modeller zaten. Daha ustune cikacak bir sey yok. Ekran buyukligi sorun olmazsa onu tercih edin derim.

• Keşke guncellemeseydim sadece parmak izi hizlanmis arayüz biraz hizlanmis baskada bir artısını göremedim ara sıra donma yapıyor uygulamadan çıkarken whatsap dosya problemi var ram yönetimi berbat ötesi olmuş bir şeyler yapıyorsun kalan ram miktarı 750-800 lere iniyor sözde kararlı sürüm miui9 ile birlikte düzelir inşallah telefondan soğudum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

1-Linkten APK dosyasını indirin.

2-Normal uygulama yükler gibi yükleyin.

3-Es file explorer ile build.prop'i açın en alt bos satıra persist.camera.HAL3.enabled=1 yazısını ekleyin

4-Cihazi yeniden başlatın

Not:build.prop düzenlemek için root gereklidir

hocam cihazı root etmeden yükleyemiyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Sizden sonra ekran görüntüsü atan arkadaşın kullanım değerleri rezalet. Mi max 2 5300 mah bu aklımı çeliyor.

hocam bu telefonda 10-11 saat ekran süresini çok rahat alırsınız....Mi max ile arasında baya bir fiyat farkı var değmez yani note 4x in en büyük avantajı bataryası ve kullanım süresi zaten

• Uygulama yüklenir ama çalışmaz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Uygulama yüklenir ama çalışmaz hocam.

Teşekkür ederim hocam rootsuz inşallah çıkar...

Birde Benim cihaz çinden geldi global 4x değil Android 7.0 ı da yükledim sıkıntısız kutusunda 2017.05 yazıyor 2017 mayıs ayında mı çıkmış cihaz fabrikadan hocam o anlamamı geliyor o sayılar...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak aida 64 den baktığımda işlemcinin 8 çekirdeği de aktif bir şekilde çalışıyor önceki telefonumda 8 çekirdekti ama 4 çekirdeği çalışıyor 4 çekirdeği kapatıyoprdu bu telefonda hiç birşey yapmasam bile 8 çekirdek aktif çalışıyor sizde de durum böyle mi ?

birde arkadaşlar ayarlardan sistem animasyonlarını kapattım telefon daha da hızlandı boş ram miktarı da 1,5 gb a kadar çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 18 Ağustos 2017; 18:39:54 >
  • Güncelleme den sonra Avea yazısı turktelekom olarak değişmiş. Başka fark göremedim rehberi duzletmemisler kaydırma olayını.( H ) dan ( N ) ye atliyor gene. Performans olarak telefon hızlanmış.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.