Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 4x + Memt x5s Ekolayzır Ayarı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Bir suredir telefonla birlikte aliexpressten aldigim ve oldukca iyi yorumları olan Memt x5s kulakligi kullaniyorum ancak kulakliktan hicbie sekilde istedigim performansi / derinligi alamiyorum. Daha once Xiaomi Hd Pro kulaklik kullaniyordum ve xiaomi kulaklillara ozgu o metalik ses sorununu saymazsak seste o istedigim derinligi, canliligi aliyordum ve memnundum.

    Muzik konusunda profesyonel degilim ama cok amator de degilim. Orta halli bir dinleyiciyim. Telefonda Spotify ve Music Player Pro uygulamalari ile(diger playerlari da uzun sureler denemedim bana ilk android versiyonlarindan beri hep bu player saha kolay/iyi gelmistir) tamamen Rock muzikler dinliyorum ve bu uygulamalarin kendi ekolayzirlarindaki on tanimli "Rock" ekolayzirlariyla dinliyorum yillardir muzikleri(bazen kendi zevkime gore ufak dokunuslar yaptigim custom secenekleri de oluyor). Hatta bilgisayardan muzik dinlerken de Aimp ile on tanimli "Rock" ekolayziri ile dinliyorum ve bu gune kadar hep memnundum.

    Bugun telefonum Xiaomi Redmi Note 4x in kendi muzik playerindaki ekolayzir seceneklerinde "kulaklik secimi" yaptigimda ses performansinin ciddi sekilde degistigini gordum(Mi Pro Hd de buna hic gerek duymuyordum) ancak bu seceneklerde de istedigim o sesi alamadim.

    Benim sorum su. Xiaomi'nin ve Miui' in kendine ozgu bir yapisi var bu malum ve Memt x5s' i bu yapiya uyduramadim. Sizce bunu nasil yaparim? ya da siz gerek Mi telefonlarda gerekse de baska telefonlarda bu ses ayini nasil ayarliyorsunuz? Telefon rootlu degil bu arada. cwmsiz rootlayabilsem hic ugrasmadan direk dolby atmos kurup cozum arayacagim ama onu da yapamiyorum.

    Bu telefonda istedigim ses performansina nasil ulasabilecigimle ilgili yardimci olursaniz sevinirim dostlar.

    not: bu arada cok aman aman iyi kulaklik tecrubelerim olmadi ama benim icin en iyi kulaklik Creative Ep630 dur 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.