Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam messenger i kaldırıp tekrar kurdum, messenger hatası ve kendi kendine titreme bitti. Sizde deneyin sanırım titremeye messenger kaynaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam deneyeyim bende.

• Bende de cepteyken ekran açılması, oraya buraya girmesi hatta ekran görüntüsü alması bile mevcut

• Arkadaşlar 2. 3 gündür youtube de videoları ile saramiyorum yani normalde ilerleme çubuğunda istediğim bir yere basınca video oraya gidiyordu şimdi gitmiyor sürükleyerek götürüyorum bu sorunu yaşayan çözen varsa yardım edebilir mi.

• ibo1231 İ kullanıcısına yanıt
    Bende de var. Büyük ihtimalle uygulamadan kaynaklıdır.

• Arkadaşlar merhaba,

Telefonum eskiden 2 saat gibi belki daha az bir sürede %100 şarj oluyordu şimdi 5 saatte %100 bile zor oluyor!

Ve sanki pil biraz daha hızlı bitiyor telefonumu alalı 7 ay oldu bu kadar kısa sürede pil bitmiş olamaz ?

MIU sürüm : Global 9.6.1.0 KARARLI
  • FBDeViL F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum 9.6.1.0 a geçince mi oldu acaba ? Şuan bana da geldi de bu güncelleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 4 siyah rengini hiç bir yerde bulamıyorum 32 gb yada 64 gb farketmez kvk yada genpa garantili nerde bulablirim?
  • BalearicVision kullanıcısına yanıt
    Hort. Mi max 2 de miui güncellemelerden sonra aynı durumdayım. Çözüm buldunuzmu

• Merhaba arkadaslar guncelleme aldiktan sonra ses acma kapa dugmesiylr telefonun sesini acip kapatamiyorum ses yerine muzik kisilip aciliyor neden olabilir acaba herhangi bir video vs acik degil

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

• Arkadaşlar telefonun alt kısmı bugün suya girdi ekranda bir sıkıntı yok sadece hoparlörü gitmişti sonra cızırtılı olarak geldi sonrada tam düzeldi şimdi denedim kulaklık girişide çalışmıyor sizce ne yapmalıyım bekliyimmi garantiye göndersem ücret isterlermi

• Selam arkadaşlar. Redmi note 4 telefonumda YouTube uygulamasında video izlerken. İlerleme çubuğu ve diğer butonlar kendiliğinden kaybolmuyor. İllaki İlerleme çubuğu nun sonundaki çarpiya basmak gerekiyor.

Ne yaptim ise bir caresini bulamadım. İşin tuhafi esimde ve kayınbirader de ayni telefonlar var ama onlarda bu durum yok.

YouTube guncelleme ve sonrasinda tum guncellemeleri iptal etme secenekleride dahil hepsini yaptim. Ama nafile.

Varmdir bir çözümü sizce.
    Sorun aşağıda resimdeki gibi oluyor

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 22 Ağustos 2018; 18:28:36 >

• Arkadaslar almayı düşünüyorum 64 lük olanını ama kafamda bazı soru işaretleri var.

Kamerası nasıl iphone 6 ya göre ve hızlı sarj desteği yok kaç dk da sarj oluyor tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum

• Sürekli sim kart etkinleştirilmedi mesajı alıyorum, bunu nasıl kapatabilirim?
  • exper26 E kullanıcısına yanıt
    mi.com a girip ordan aktivasyon yapmayı denedin mi
  • Şu güncellemeleri nasıl kapatacim. Bıktım bunun guncellemelerinden. Play Store'dan bahsetmiyorum. Sistem guncellemelerinden bahsediyorum .Kapalı olduğu halde güncelleme mevcut ,şimdi sitemi tekrar kapat ,aç yapmaktan gına geldi .Bu arada telefon Note 4x modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 24 Eylül 2018; 14:45:28 >
  • Yeğenimde var bu cihaz bugün cebinde yamulmuş. Başına gelen varmı arkadaşlar?

• Arkadaşlar son guncellemeden sonra parmak izi okuyucusunda sorun yaşayan var mi ? Parmak izine dokununca ekran uyanıyor sadece.. Sürekli yapmıyor ama sık yapiyor. Fikri olan var mi ? Sürüm 9.6.3.0

• Arkadaşlar sd karttaki bilgileri telefonun kendi hafızasına atmak istiyorum nasıl yapacam?

• ibo1231 İ kullanıcısına yanıt
    Ücret istrler. Yapabiliyorsan aç içini alt devreyi tinerle temizle sorunsuz kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.