Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
72
Favori
268.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Sizin telefon prime mı 49k antutuda sonucunu hiç görmedim ben

:)

Turgay
    bende bu kadar bir sonuç beklemiyordum

işin enteresan tarafı.... bu cihazda düzenli bir antutu değeri görmek de zor
    38k dan 49k ya kadar farklı değer aldım
    performans modunda çıkan ise 48k

yaklaşık 3. hafta olacak bu kullandığım sanırım

cihazın orjinalliği vs konusunda tereddütüm yok

şimdi 6595 işlemci mimarisine göre benim 6795 den beklentim 55k civarıda bir antutu idi ama sonuç bu

belki gerçek bir 64bit rom da 55k görebiliriz. şuan ki 32bit ile ancak görülen bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 30 Ekim 2015; 9:55:14 >

I wonder why my phone sent an SMS message to 00447786209730 right after installation ?

I made 2 installs, one from Miui China and one from Miui US. And right after installation, my phone sent an SMS to this number.

Can someone explain this ?

Gelen cevap :
    Mistery solved. It looks like it's from Xiaomi account. It's called "Locate device" service.
    On every sync with Xiaomi it sends an SMS in case you lost your phone, to track it.

Yani cihazımı bul servisini açtığınızda xiaomi o numaraya SMS atıp aktiflestirme gibi birşey yapıyormuş takip etmek için. Benden farklı aralıklarla 2 defa atmış aynı numaraya. Ve sanırsam yeni rom kurduğum zamanlar ikiside. Yani rom kurup mi hesabına bağlanınca bunu yapıyor.

Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 30 Ekim 2015; 10:55:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

5.10.29 yayınlanmış:
    https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42533

Stabil mi geliştirici mi
    Stabilize yüklerin tel kafayı hatti gormedi vs yeniden 5108 i tekrar kurdum full wipe yapıp yeniden kuracam galiba müzik çalar çalışmıyor tel yavaşladı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1. Performans mode:ON Cihaz 2 gün açık tüm uygulamaları sonlandırdım ve test ettim 48k aldı.

2. Performans Mode:ON Cihazı kapattım yaklaşık 1 dk. Sonra açtım. Ve Antutu testi yaptım 46k aldı.

3. Dengeli Mode:ON Bir önceki testten 5 dk sonra yaptım 48k aldı.

Ben 2. testi daha yüksek, 3. yü daha düşük beklerken tam tersi oldu. Kısacası saçmalık bu Antutu hiç takmayın

• Aynen adamım.turkcell de hemen ekrana geliyor ya lira bilgisi orada kitlendiği an görüyosun :D o yüzen mi mesaj ve mi hesabında oturum açmayacan :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2 haftaya ingiltereden gelecek bir arkadaşım var, acaba hangi siteden ingiltere gönderebilirim, ingilterede telefon gelince gümrük vergisi ödeniyormu ?

teşekkürler

Kendi çapımda Touchboost ile ilgili bug konusu açtım . Confirm lerseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: Ridianod

http://en.miui.com/thread-178355-1-1.html

Kendi çapımda Touchboost ile ilgili bug konusu açtım . Confirm lerseniz çok sevinirim.

Hemen

Orijinalden alıntı: kimyager147

Ben gearbest ten aldım sıkıntı çıkmadı.

hamlız telefon turkıyeye degıl ıngılteredekı adrese gıdecek oraya gıttıgınde gumruk vergısı gıbı bır odeme ısteyeceklermı acaba ? onu merak edıorum ?

Orijinalden alıntı: arifakinti

Bugün kullanım detaylarıma baktığımda, 0.65 kr bir SMS ücreti gördüm. Ve numarada buydu "00447786209730" direk google da numarayı arattigimda miui forumda aşağıdaki sonuç çıktı :
    quote:

I wonder why my phone sent an SMS message to 00447786209730 right after installation ?

I made 2 installs, one from Miui China and one from Miui US. And right after installation, my phone sent an SMS to this number.

Can someone explain this ?

Gelen cevap :
    Mistery solved. It looks like it's from Xiaomi account. It's called "Locate device" service.
    On every sync with Xiaomi it sends an SMS in case you lost your phone, to track it.

Yani cihazımı bul servisini açtığınızda xiaomi o numaraya SMS atıp aktiflestirme gibi birşey yapıyormuş takip etmek için. Benden farklı aralıklarla 2 defa atmış aynı numaraya. Ve sanırsam yeni rom kurduğum zamanlar ikiside. Yani rom kurup mi hesabına bağlanınca bunu yapıyor.

Bilginize

Dikkat etmedim ben, stabil sürümde kalmak isteyen yapabilir o zaman bence. Ben pc kullanırken telefonu elime alıp mesaj yazmak zoruma gidiyor o sms özelliğini açınca hem i.mi.com dan sms atıp alabiliyorum :) WhatsApp falan da web sürümü var malum biliyorsun. O nedenle benim işime yarıyor.

There are snakes in the garden,
    Blood on the vines.
    Every time I slip away,
    It feels like a crime.

• Telefonu 2 gündür kullanıyorum gerçekten yağ gibi akıyor. Şarjı da zamanla oturur diye umut ediyorum. Performans konusunda flagship killer :)

ama fifa 16 yı yükledim açılırken daha ilk ekranda donup kendine reset atıyor yardımcı olabilecek biri var mı arkadaşlar?

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/kernel-battery-saver-kernel-t3224522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 30 Ekim 2015; 17:53:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: veziroglu

Bu kernel tweak olayı nedir? Xda da adam 1.2 vr 1.5 ghz falan diyor deneyen var mı? Bataryanın ilacı bu olmasın.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/kernel-battery-saver-kernel-t3224522

Stabil MIUI 7'de çalışmıyor yazılmış ve anladığım kadarıyla tek yaptığı şey işlemci frekansını tercihe göre 1.2 veya 1.5 ghz hızına düşürüyor.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.