Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.703
Cevap
111
Favori
320.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stockta neler alıyordunuz süre olarak acaba? Birde bunun değilde esas kamera performansini çok merak ettimde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slowrider

Stockta neler alıyordunuz süre olarak acaba? Birde bunun değilde esas kamera performansini çok merak ettimde
    8 saat civarı stock sürümde alıyordum. Kamera için;
    Stok

Gcam

Bu da benim çektiğim bir video:
    https://www.youtube.com/watch?v=QKVcxHtxETg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 22 Nisan 2019; 15:18:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten aosp rom ile ekran süresi 10a yakın muazzam,kernel stock mu? Stock değerlerimiz aynı demek bende yüklersem aynı değerleri alacağım. Aosp de MIUI göre /nazaran eksi yönleri mevcut mu?sizce yani

• slowrider kullanıcısına yanıt
    En eksikliğini hissettiğim olay uzun ekran görüntüsü alamamak oldu. 2.sırada miui'deki tam ekran hareketleri. Aospde benzeri var fakat miui deki daha kullanışlı. Onun haricinde miui tip olarak daha hoş (tabi bu tercih meselesi)
    Kernel olarak hep romun stok kernelini kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

8 saat civarı stock sürümde alıyordum. Kamera için;
    Stok

Gcam

Bu da benim çektiğim bir video:
    https://www.youtube.com/watch?v=QKVcxHtxETg&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    merhaba hocam gcam hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi ayarlarda?

• Arkadaşlar Global romlu bir cihazla aranıza katıldım bende redmi5 plus, fakat şarjda sorun var kendi içinden çıkan kablo ile hiç şarj olmuyor, başka bir kablo ile de 4 dakikada yüzde 2 anca artıyor bu da 3.5 saat demek bu normal mi? Şarj konusu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın, Sim takmadım henüz iade mi etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

merhaba hocam gcam hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi ayarlarda?

Alıntıları Göster
    MGC_6.1.021_FINAL_V1b_A8.1-bsg bu sürümü kullanıyorum. Ayar kendi ayarları.

İndirme linki;
    https://miui.blog/file/951/

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nidal

Arkadaşlar Global romlu bir cihazla aranıza katıldım bende redmi5 plus, fakat şarjda sorun var kendi içinden çıkan kablo ile hiç şarj olmuyor, başka bir kablo ile de 4 dakikada yüzde 2 anca artıyor bu da 3.5 saat demek bu normal mi? Şarj konusu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın, Sim takmadım henüz iade mi etsem?
    Hocam 0-100 şarj süresi ~2.5 saattir. Şarja takıp süreyi ölçün bir. Bu sırada telefonu kullanmayın tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Hocam 0-100 şarj süresi ~2.5 saattir. Şarja takıp süreyi ölçün bir. Bu sırada telefonu kullanmayın tabiki

Alıntıları Göster
    Bir saatte yüzde 25 ilerliyor, 4 saatte şarj oluyor, normal değil o zaman iade işlemi başlatayım, global rom atıldığı için orjinal global olmadığı için yapar mı sisce?

• Arkadaşlar son güncelleme ile şebeke sorunu yaşayan varmi? Mesela yer alti metroda tel çekmiyor haliyle. Dışarı çıktığım zaman 4g geliyor ama bağlantı saglayamiyorum. Mobil veriyi kapat aç yapınca düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nidal

Bir saatte yüzde 25 ilerliyor, 4 saatte şarj oluyor, normal değil o zaman iade işlemi başlatayım, global rom atıldığı için orjinal global olmadığı için yapar mı sisce?

Alıntıları Göster
    Hocam rom ile alakası yok. Siz 0-100 süresini ölçtünüz mü? 0-25 süresini 4 ile çarpmanın bir anlamı yok. Telefonu kullanmadan 2.5 saat şarjda bırakın. Eğer %50lerde kalıyorsa evet bir sorun var. Fakat dediğim şekilde yapın. Şarj olurken telefonu kullanırsanız şarj olma hızı düşer.

• Son güncellemeden sonra pil durumu nasıl sizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Arkadaşlar son güncelleme ile şebeke sorunu yaşayan varmi? Mesela yer alti metroda tel çekmiyor haliyle. Dışarı çıktığım zaman 4g geliyor ama bağlantı saglayamiyorum. Mobil veriyi kapat aç yapınca düzeliyor.
    Metroda hiç bulunmadım lakin aynı çekiyor.

• slowrider kullanıcısına yanıt
    Hocam ben stok romda normal kullanımda zaten 10 saat alıyorum wifi full açık. Ama full mobil veri açık kullanırsam bu süre 8 saate düşüyor

• Son güncellemeyi yükledim... Yükledikten sonra Hard reset attım. Şarjı fulledim.. Ve test ediyorum şimdi pil durumunu. Ekran parlaklığı otomatikte ve 4g İnternet devamlı açık.. Sonuçları paylaşıcam.

• captor34 kullanıcısına yanıt
    Hissedilir bir değişiklik yok.

• Malum Adam kullanıcısına yanıt
    Benim parlaklık hep ortada veya ortaya yakındır,düşükte kullanmıyorum. +Pubg vs var

• Benim de öyle ama oyun oynanıyorum Facebook Instagram YouTube Chrome takılıyorum

• Merhaba arkadaşlar telefonu 1 yıldır kullanıyorum ama kamera gerçekten çok kötü Mi 8 düşünüyorum genelde Mi 8 e geçenler olmuş. Deneyimleyen arkadaşlar tavsiye verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Merhaba arkadaşlar telefonu 1 yıldır kullanıyorum ama kamera gerçekten çok kötü Mi 8 düşünüyorum genelde Mi 8 e geçenler olmuş. Deneyimleyen arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
    Gcam yüklediniz mi hocam? Kalite baya artıyor çünkü. Bende samsung s7 de var. Redmi 5+ kendi kamerası gerçekten kötü iken gcam ile s7'ye yaklaşıyor baya. Kumlamalar felan baya azalıyor.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.