Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.703
Cevap
111
Favori
328.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    söylentilere göre alacak hocam miui 11 ile beraber mart sonu gibi

“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” - İslam Çupi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdanşato

android 9 da verirler mi? acaba
    Android 9 almayacak. Redmi serisi sadece 1 Android sürüm yükseltmesi alır. Redmi 5 plus 7'den 8'e yükseldi zaten. Fakat miui 11 hatta 12 güncellemesi gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Xda'da ayrı bir kategori bulamadım Redmi 5 Plus için. Ne tür bir rom kurmamı tavsiye edersiniz? Link atabilir misiniz Xda'dan?
    Xda konusu:
    XDA Developers
    Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5/development

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Xda'da ayrı bir kategori bulamadım Redmi 5 Plus için. Ne tür bir rom kurmamı tavsiye edersiniz? Link atabilir misiniz Xda'dan?
    Tüm romları denedim tek tek, Xiaomi Rom Stable versiyonu tek geçerim. Diğer AOSP gibi romlar yarım yamalak yarı İngilizce yarı Türkçe ve çıkan anlamsız buglar kasmalar hiç gerek yok. Kurun keyfinize bakın.

Orijinalden alıntı: erayunal1996

Arkadaşlar 5 aylık cihazımın sol kısmında ekran sararması oluştu. Hiçbir şekilde oyun oynamadım, düşürmedim, parlaklığı full seviyede kullanmadım. Delta garanti servisi ilgileniyor telefonla. Göndersem sorunu hallederler mi yoksa kullanıcı hatası deyip telefon daha kötü bir şekilde bana mı döner? mesajını atalı 6 ay olmuş arkadaşlar şuan telefon 11-12 aylık oluyor neredeyse başka telefonum da olmayınca garantiye gönderemedim ama başka bir arkadaşın bu sorundan muzdarip olduğunu görünce tekrardan yazma gereği duydum. Kendi telefonumun resmini çekemesem de arkadaşın çektiği resmi buraya ekliyorum. Küçük sarılıklar farklı yerlerde de oluşmaya başladı ve büyüdü de büyüdü. Ne yapmalıyız arkadaşlar aynı sorunu yaşayıp garantiye gönderen arkadaş oldu mu?
    Hocam kuzenimin telefonunda olmuştu. (Lenovo) Garanti ekranı değiştirdi ücretsiz. Sizde şansınızı deneyin. Umarım yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Tüm romları denedim tek tek, Xiaomi Rom Stable versiyonu tek geçerim. Diğer AOSP gibi romlar yarım yamalak yarı İngilizce yarı Türkçe ve çıkan anlamsız buglar kasmalar hiç gerek yok. Kurun keyfinize bakın.

Alıntıları Göster
    Hocam ben tümüyle Türkçe ve sorunsuz bir çok rom kurdum. Siz demek ki benim kurduğum romları denememişsiniz. Lütfen bilmediğiniz bir konuda yanlış yönlendirmeyin insanları. Ayrıca en iyi rom stok rom derseniz afedersiniz ama insanlar bir tarafları ile gülerler size. En basittinden stok rom ile 9 saat ekran süresi alırken custom rom ile 13 saat ekran sürelerini gördüm. (Revolution os) İsterseniz ekran görüntüsünü paylaşırım. İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Hocam ben tümüyle Türkçe ve sorunsuz bir çok rom kurdum. Siz demek ki benim kurduğum romları denememişsiniz. Lütfen bilmediğiniz bir konuda yanlış yönlendirmeyin insanları. Ayrıca en iyi rom stok rom derseniz afedersiniz ama insanlar bir tarafları ile gülerler size. En basittinden stok rom ile 9 saat ekran süresi alırken custom rom ile 13 saat ekran sürelerini gördüm. (Revolution os) İsterseniz ekran görüntüsünü paylaşırım. İyi günler

Alıntıları Göster
    Rev Os'da denedim tamamen Türkçe değildi.

Bu arada Xiaomi Eu rom diyecektim eksik olmuş.
    Eu rom + Magisk = Temiz, sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 16 Şubat 2019; 15:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Rev Os'da denedim tamamen Türkçe değildi.

Bu arada Xiaomi Eu rom diyecektim eksik olmuş.
    Eu rom + Magisk = Temiz, sorunsuz.

Alıntıları Göster
    Hocam eu romu ben de seviyorum. Revolution os'u pil ömrü sebebiyle örnek vermiştim. Tamamen Türkçe olan romlardan kastım Arrow os, pixel experience gibi romlar. Şuan bende de masik yüklü Saygılarımla

• quote:

Hocam kuzenimin telefonunda olmuştu. (Lenovo) Garanti ekranı değiştirdi ücretsiz. Sizde şansınızı deneyin. Umarım yaparlar.

Alıntıları Göster
    Kuzeninin servisi de Delta mıydı acaba? Göndermek sıkıntı değil de garantiye gönderdiğimiz sürede telefonsuz biraz zor olur hocam üstüne hiçbirşey yapmadan gönderirseler

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar bu cihazın (note 5 - 4/64) bootloader kilidini açamadım bir türlü xiaomi tr ye konu açtım oradan da bir şey çıkmadı allahını seven bana yardım etsin saçma sapan hatalar aldım.

Cihazımda 10.2.1.0 Kararlı Global ROM yüklü.

- Mi hesabına giriş yaptım.

- Geliştirici seçeneklerinden OEM Kilit açmayı aktif ettim.

- Geliştirici seçeneklerinden Mi Kilit açma durumundan hesaba cihazı ekledim.

- mi.unlock.com sitesinden giriş yapıp unlock dedim ve beni indirme sayfasına yönlendirdi.

- Bilgisayarıma MİSuite, MİFlash, Snapdragon USB Driver ve MiUSB Driverı kurdum.

-MİUnlocku açtım hesaba giriş yaptım. Cihazı fastboota alıp unlocka bastım.

3 Farklı MİUnlock sürümlerinde aldığım hatalar.

couldn't unlock ve çince yazı aldığım hata bu

3 gündür izlemediğim hintli videosu kalmadı. okumadığım forum kalmadı nerdeyse ama sorun bu.

Şöyle bir detay var cihazımın sim kartı etkin değil o hatası var
    şunun için yardım edecek yokmu arkadaşlar

“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” - İslam Çupi

• Memoland kullanıcısına yanıt
    Bir aylık bekleme süresi doldu mu beki bl için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memoland kullanıcısına yanıt
    Sen işlemi baştan yanlış yapıyon öyleyse..o aldığın hata da usb hata ayıklamayla ilgili..
    Cihazın hata ayıklamayı aç,oem kilidi açık demişsin zaten..hesabını miui ekledikten sonra telefonu bağla..ekran da uyarı çıkacak ok diyip, saymaya başlayacak süre..bu şekilde sen süreyi başlatamamışsın zaten anlattıklarına göre..

• Sağ taraftaki ses açma-kapama tuşunun işlevi değişiyor mu? Sadece medya sesini açıp-kapatıyor, öncelikli olarak telefon sesini açsın kapatsın istiyorum, böyle bir ayar aradım ama bulamadım. Var mıdır çözümü?

• Garantisiz, sıfır telefon alacam.

Redmi 5 plus 64gb-970 tl
    Redmi Note 5 64gb-1080 tl -- emrı kaydı yok

fiyatlar böyle

Acaba hangi modeli alayım.

Orijinalden alıntı: atakanozbaki

Garantisiz, sıfır telefon alacam.

Redmi 5 plus 64gb-970 tl
    Redmi Note 5 64gb-1080 tl -- emrı kaydı yok

fiyatlar böyle

Acaba hangi modeli alayım.
    2 hafta önce Facebook grubu Çin pazarından note 5 ai 1065₺ imei kayıtlı aldım. Note 5 daha iyi redmi 5 plustan. Aradaki farka kesinlikle değer.

2 hafta önce Facebook grubu Çin pazarından note 5 ai 1065₺ imei kayıtlı aldım. Note 5 daha iyi redmi 5 plustan. Aradaki farka kesinlikle değer.

Alıntıları Göster
    bende sahibinden.comda satılan garantisiz telefonlar var onlardan alacağım. Bu telefonlarda pasaport kaydı ve EMEI kaydı istiyorlarmı acaba. 6 ay sonra emeı kayıtsız ise kapanıyormuş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.