Şimdi Ara

Xiaomi red mi note 5A yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki hafta önce bu telefonu satın aldım. Telefonda özellik beklentim olmadığı için bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Gün içinde fazla kurcalamıyorum. Oyun oynamıyorum. Sadece arama, sms ve whatsapp özelliklerini kullanıyorum. Yalnız canımı sıkan bir noktada bilgisi olanlardan yardım beklerim.

Telefona greenify programını kurdum. Ayrıca kendi güç tasarufunu da açtım. Ekran parlaklığını düşük seviyeye aldım. İnternete bağlanmadığım zamanlarda şebekeyi 2g ye alıyorum. Bu haliyle telefon 4 günü çıkartıyor. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Pil seviyesi yaklaşık 1-1,5 günde %67 civarına indikten sonra pil tüketimi çok azalıyor. geri kalan 3,5- 4 günde %19 a düşüyor.

1.Bunu nasıl iyi hale getirebilirim? ( şarj ömrünü 5-6 güne hatta 1 haftaya çıkarabilir miyim? )
    2.Pil yıpranmaya başladıktan sonra üstteki durumun dezavantaja dönme riski olabilir mi? yani şarjdan aldığım ilk saatlerde bataryanın bir kısmı birden tükenip gün içinde beni sıkıntıda bırakır mı?

cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.iyi forumlar...

Edit:Hatalı bilgi vermemek için mesaj yeniden düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 24 Kasım 2017; 21:21:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.