Şimdi Ara

Xiaomi powerbank 16000 rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 hafta önce gittigidiyor.com dan powerbank aldım.
    Önce şunu belirtmeliyimki kutusundan test ettim, orjinal yazıyor ama bence sahte ya da çok dandik.
    2 tane çıkışı var ama 2 telefonu aynı anda takınca birini çok ama çok yavaş şarj ediyor, saatte 100 mah gibi(ampere).
    1 hafta da iphone 6s i 2 defa şarj etti, sonra kendi kendine şarjı bitti ama şarjının full olduğundan emindim.

Ayrı olarak hepsiden bir kılıf aldım, ilk zamanlar powerbank i iade edecektim ama kılıf zarar vermiş. Üstünde siyah lekeler vardı bende iade talebi açmama rağmen göndermedim ama ürüne verdiğim para çöpe gitti diyebilirim. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekDamla1 -- 10 Temmuz 2018; 13:37:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HİÇ BİR ŞEY
  • Muhtemelen sahte ürün almışsın
  • Kesinlikle sahte ürün aldığınıza eminim hocam. xiaomi powerbankler ilk çıktığından beri kullanıyorum yıllardır ve şuan 2.powerbankimi aldım gayet memnunum ilk ürünün pili yoğun kullanıma rağmen ölmedi çalındı.
  • Hocam şöyle bir ekran çıkıyor, benimde en az 10 tane xiaomi ürünüm var ama ilk defa bu kadar dandigini görüyorum. Piyasadaki en ucuzunu aldım 67 tlye.

Anlamadığım, bu kod mu 60 bin defa sorgulanmis?

Xiaomi powerbank 16000 rezalet

• TekDamla1 T kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce ürün sorgusu yapmadım, şimdi 20.000 lik powerbank sipariş ettim o gelince onun kaydını yapacağım.

Fakat bu ss de şunu diyor. Bu kod daha önce xxx defa sorgulanmış. Eğer siz bu kodu daha önce sorgulamadıysanız aldığınız yerle görüşün.

60 bin defa sorgulanan numara zaten sahtedir mantıken. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverous2013

HİÇ BİR ŞEY
    hiçbir şey*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

Ben daha önce ürün sorgusu yapmadım, şimdi 20.000 lik powerbank sipariş ettim o gelince onun kaydını yapacağım.

Fakat bu ss de şunu diyor. Bu kod daha önce xxx defa sorgulanmış. Eğer siz bu kodu daha önce sorgulamadıysanız aldığınız yerle görüşün.

Teşekkür ederim, şikayet edeceğim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

Şaka gibi, şimdi siteye girdim ve (ben iade talebi açmıştım ama ürünü gönderemedim, 4 gün süresi vardı) ürününüz iade edilmiştir, satıcı kargodan ürünü almıştır ve paranız iade edilmiştir diyor. 27 Nisan da gönderilmiş mesaj ama hesaba para gelmemiş, bir işler dönüyor gibi.

Belli ki bir hata var peşini bırakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekDamla1

Şaka gibi, şimdi siteye girdim ve (ben iade talebi açmıştım ama ürünü gönderemedim, 4 gün süresi vardı) ürününüz iade edilmiştir, satıcı kargodan ürünü almıştır ve paranız iade edilmiştir diyor. 27 Nisan da gönderilmiş mesaj ama hesaba para gelmemiş, bir işler dönüyor gibi.

Alıntıları Göster
    paranız iade edilmiştir yazıyorsa 4-5 gün içinde yatar hemen değl
  • Lion pillerin şarjı kendi kendine azalır zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ürünleri hepsiburada dan alsanız içiniz rahat olur. artık anlayın.
  • Ekleme: Kimden alırsanız alın ürünün 2 yıl garantisi vardır üzerindeki çizik ya da leke önemli değil. Arıza kaydını oluşturup tamirini isteyin.
  • Mahkemeye verin belki 10 tane gonderirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    hepsiburada'da sahte ürün yolladı. Hiçbir şey garanti değil.

Forumdaki eski konulardan bulabilirsin.
    sahte ürün satmışlar sana
    orda 1 yazması lazım
    bir defa daha sorgularsan 2 yazar
  • Xiaomi 16000 mAh powerbank kullandım. Anlattıklarınıza göre sahte ürün almışsınız geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahte ise Tüketici mahkemesi arkanda. İnan, 5 dk lık iş. hiç üşenme takibini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

hiçbir şey*

Alıntıları Göster
    Hiçbir şey*

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.