Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.394
Cevap
150
Favori
605.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    Garantisiz cihazınız bootloderi açıp twrp kurarsınız her ihtimele karşı efs yedeği alır bi köşede saklarsınız..imei silinse tekrar efs den geri dönersiniz..Kalıcı imei olayı yok..fabrika ayarlarından sıfırlamıcaksınız..zaten garantisizse eu rom yükleyebilirsiniz..twrp olacağından istesenizde imei silemezsiniz..
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    Almıssınız artık 128 lik 3200 civarı satılıyordu.700 tl fark az değil..cihazı kaba gösteren kılıfı kılıfsız gayet kibar cihaz..türkiyeyi bilmem ama dünya genelinde çok sattı.mi note 10 lşte de s7 gibi pembe çizgili ilanlar görüyorum letgoda..amoledi kalite değil deniyordu.mıuı forum da epey özelleştirme vs var garantisiz kullanmanın farklarını oradan takip ederek çıkarabilirsiniz..
    Benim beğenemediğim bir ön kamerası ikinci yüz tanıma kilidi..20mp koyacağına 5mp koyup daha güzel bir kamera tercih etseler daha iyi olurdu.nedense bu mp büyüklüğüne çok takılıyor çinliler.
    Cihaz genel anlamda dolu bir cihaz.
  • Arkadaşlar cihazı alalı 3 hafta olacak güzel ancak 5160 mah batarya için son güncellemelerden sonra su an bekleme süresi 16 saat ekran süresi 4 s 15 d kalan şarj %8..Bu da biraz can sıkıyor var mi başka başına gelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant76

    Arkadaşlar cihazı alalı 3 hafta olacak güzel ancak 5160 mah batarya için son güncellemelerden sonra su an bekleme süresi 16 saat ekran süresi 4 s 15 d kalan şarj %8..Bu da biraz can sıkıyor var mi başka başına gelen

    Şarjdan söktükten sonra 24 saat geçtiyse , pil ve performans uygulaması ekran süresini yanlış gösteriyor , şayet öyleyse o süreyi çokta dikkate alma .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sarjdan çektikten sonra tam 1 gün geçmiş olmuyor 24 saatten kastettiğin o herhalde değil mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant76

    Ben sarjdan çektikten sonra tam 1 gün geçmiş olmuyor 24 saatten kastettiğin o herhalde değil mi

    24 saat gecmesiyse anormal bir sonuç çıkmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu trendyoldan alacağım, çeşitli satıcılar mevcut.

    Bu satıcılardan alım yapan var mıdır? şikayetvar vs. sitelerde çeşitli şikayetler mevcut.


    3110TL - MiHome - Güncel Dijital - Xiaomi Türkiye garantili diyor ama internette servisi kendisinin verdiğine dair mesajlar mevcut.

    3158TL - Bittibitiyor - Kayseri merkezli firma, Xiaomi Türkiye garantili diyor. şikayetvarda çok fazla IMEI kopya BTK'dan gelen mesajlar vs. konuları var.

    3216TL - MiStore - Evofone - Garanti olsun diye burdan mı almak mantıklı?


    Tecrübe etmiş arkadaşlar cevap yazabilirse sevinirim. Evofone dışındaki satıcılardan alınanlar da gerçekten xiaomi Türkiye garantili mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 24 Aralık 2020; 12:42:41 >
  • Poco x3 çift sim imei kayıt mümkün müdür arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    Değil..
  • erdo205 kullanıcısına yanıt

    16 adımdan sonra 90° dönüp 6 adım daha atınca evin ucuna geliyorum, balkonda. 22/6 hızı tamamen alabiliyorum. 2.4 GHz e düşüyor tabi.


    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuel34 S kullanıcısına yanıt

    Kısacası Genpa, Ouno ve Evofone resmi servisler.


    Bu servislere tabi olanlar için çapraz servis hakkı veriliyor mu acaba ben bunu merak ediyorum. Yani mesela ben telefonu aldığımda kutudaki garantide Evofone yazıyordu. Telefonu servise vermem gerektiğinde Genpa veya Ouno'ya verebilir miyim? Ben İzmir'de yaşıyorum ve Genpa İzmir'de var. Servise vermek istesem Evofone'a kargo ile göndermem gerekecek yoksa. Evofone bir tek İstanbul'da var malum. Servise elden verip elden almak daha rahat olur bence. Muhataplarla da yüzyüze görüşme şansı da oluyor. Öteki türlü telefonda derdimizi anlatamayabiliyoruz da.

  • Imei repair sonrası stock romu flashladım fakat google play bu cihaz sertifikalı değil diyor. Bi çözüme varamadım bootloader kilidi açık olduğu için olmuyormuş galiba eu rom yüklesem düzelir mi. Root magisktir girmek istemiyorum. Sizlerde durum nedir var mı bir çözümü. Yoksa hiç takmadan devamke mi 😂
  • Bu cihazda Android auto baslatmakta (C5 Aircross) sorun yasiyorum. Cache ve guncellemeri sildim ama yine sonuc ayni. Araca baglayinca usb hangi modda baglansin diye soruyor. FTP, USB birde sarj secenekleri cikiyor.


    Sondasinda mirror link hatasi diye ekranda bir hata cikiyor ve baglanmiyor.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bulduğum, ülkemizde güvenli alışveriş sitelerinden birine(Gittigidiyor) gelmiş olan kılıflar:


    Yüzük Standlı Armor: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-poco-x3-nfc-batman-serisi-yuzuk-standli-armor-kilif-siyah_pdp_638629533


    Yüzük Standlı: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xioami-poco-x3-nfc-focus-serisi-yuzuk-standli-silikon-kilif-siyah_pdp_638711087


    Ayna kapaklı: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-poco-x3-nfc-aynali-kapak-clear-view-flip-cover-mirror-kilif-siyah_pdp_637756394


    Karbon Fiber Görünümlü Başka Bir Kılıf: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-poco-x3-nfc-brushed-carbon-fiber-silikon-kilif-siyah_pdp_638423861


    Bir de bu var ama kamera korumalı mı anlamadım. Siyah olanın görselinde var gibi ama diğer renklerde yok gibi. Bilemedim.

    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-poco-x3-kilif-ultra-ince-renkli-silikon-kapak_pdp_636096447


    Edit: Kılıflarda yer alan bu magnetlerden çekiniyorum açıkçası. Sanki NFC, Bluetooth, Wifi, Hücresel sinyal vb. etkisini düşürecekmiş gibi düşündürüyor. Pil de genelde magnetin orada oluyor. Pil'e etkisi olur mu bilmem. Burada 2. sırada yer alan kılıfı beğendim ama ortasındaki magnet yüzünden uzak duruyorum. Ekrana bile zarar verebilir bence duruma göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 24 Aralık 2020; 18:5:47 >




  • bahcivanb B kullanıcısına yanıt
    Tekrar başka bir sürüm rom flaşlayabilirsin Endonezya kullanıyorum ben
  • Arkadaşlar yakınlık sensöründen sorun yaşayan var mı
  • Bende 128 gb'lık versiyon ile aranıza katılmış bulunuyorum. 5 günlük kullanım ile kabaca baktığımda telefondan çok memnun kaldım. Bazı arkadaşlar güncellemeden sonra şarjın çabuk bittiğini söylemişlerdi. Bende aldığımda ilk iki gün teli güncellemeyip öyle kullandım. Sonra 04 güncellemesini indirdim ve açıkcası ben bir fark göremedim. Oyunda oynadım ama gözle görülecek biçimde bir fark hissedemedim. Belki de ben farkedemedim bilemiyorum.


    Benim farkettiğim bir iki şey var sizinle paylaşmak istediğim. İlk olarak telefon görüşmelerinde ahizeden gelen ses dışarıya çok ses veriyor. Son seste baya konuşan kişinin sesi dışarıdan rahatlıkla duyuluyor. Bende 4 tık kıstım ve öyle kullanıyorum. Rahat duyuyorum ancak bu sefer ses dışarı çok yayılmıyor. Böyle bir şeyi farkeden oldu mu?


    Birde şu sınırsız temada takvimin 16'sında kalma olayı var. Bir arkadaş desteklenmediği için öyle olduğunu yazmış ama klasik temada ki simgeleri pek sevemedim ben. Sınırsızda takvimi düzeltmenin bir yolunu bilen var mı?


    Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler chrome sararması gibi faydalı bilgileri mesaja koyduğu için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.