Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.464
Cevap
134
Favori
616.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantisiz olarak poco X3 128lik aldım sorusu olan sorabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum ve anlıyorum ülkemizde telefon fiyatları pahalı ve bireylerin ekonomik durumu yetersiz! Ama bu durum insanları mevcut yasalara aykırı şekilde kaçak, vergisiz, yasal olmayan telefon almaya-satmaya ve imei klon, repair v.b gibi suç teşkil eden şeyler yapmaya itmemeli buradan bir ticari sektör doğurmamalı. O kadar kanıksanmış bir durum ki bu, böyle forumlarda falan alenen yazılıp çizilebilyor ve bu konularda insanlar birbirlerine tavsiyeler verebiliyor ve bu durumdan gelir elde edebiliyor. Yazık toplum ve devlet olarak müthiş bir çürüme içerisindeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben panel bilgisini bulamadım bile debug hata raporu açtım ama panel bilgisi yazan yeri göremedim o yüzden bakmadım bile bulursam kolay bir yöntem bakarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3urn -- 22 Kasım 2020; 14:16:0 >
  • Hocam ben daha hangi panel kullandığımı bilmiyorum hata raporu indirdim zip dosyası vs actim ama neresinde yazıyor bulamadim malum çok uzun bir text dosyası olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: gunduzm78

Nasıl yapılıyor. Yazılım vs Nasıl bilgi alabiliriz

Hocam bootloader kilidi açılıyor cihazin bir hafta suruyor sonra twrp ve root işlemi uygulanıyor sonra diag port acip yedek alıyorsunuz ve aldığınız yedegede tamir etmek IMEI numarasini giriyorsunuz işlem bitiyor tek sim aktif oluyor çift sim kullanamiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

note 9s'de cogunda tianma panel var ve renkleri görüs acısı o yüzden daha güzel olabilir ama nadir de olsa 9s'de huaxing'de çıkıyor.. tianma'da ghost yasayanlar olabiliyor fakat ben redmi note 7'de, tianmayı 15 ay kullandım kesinlikle ghosting yasamadım. sonra sattım 9s aldım.. bu da tianma.. bunda da ghost yasayacagımı sanmıyorum ama huaxing olursa da ghost ihtimali sıfıra yakın oluyor..

huaxing ve shenchao mu ne yani xiaomi'nin tianma haric kullandıgı panellerin rengi genellikle soluktur ve ekran soguktur, maviye yatkındır bu normal bir durum buna bir sey demem ama panel ne olursa olsun, görüs acısının böyle olmaması gerekiyor.. bu durum poco x3 de kullanılan ekranlara mı özgü onu bilemiyorum

Alıntıları Göster

Ben telefonu yanına başka telefon getirmeden ekranın renk tonu farkını faketmiyorum bile , gayet güzel ekran hiç rahatsız olmadım , hatta deneyimlemek için amoled ekran olan s9plus ile aynı walpaperi açıp karşılaştırdım örneğin resimdeki otomobil kırmızıydı , amoledde biraz daha koyu x3 de birazdaha mat , tonu birazdaha açıktı ama öyle aman aman bir fark yoktu , telefonu yatay çevirip bakıyorum hiç bir fark yok sadece cokaz parlaklık koyulasiyor okadar ayrıca hiçbirimiz telefonu göz hizasına getiripte 0 derece açıyla ekrana bakmıyoruz .

• hangi marka panel kullanılıyor acaba bizde nasıl anlarız

• Önceki bahsettiğim telefonla konuşurken karşıdan konuşmayla paralel gelen cızırtı sesiyle ilgili bir güncelleme yazmak istiyorum.

Demin annemle konuştum cızırtı azdı ama yine vardı. Tam dedim düzeldi sonra annem babama verdi telefonu. Babamın sesi gürdür. Bol bas :D. Yine cızırdamaya başladı. Çok bir cızırdama değil daha önce de söylediğim gibi. Sesi yükselttiğimde cızırtı sesi de artıyor tabi. Müzik dinlerken ön kameranın olduğu hoparlörden ses temiz geliyor. Konuşmalarda da gelen ses oradan geliyor bence. O hoparlörde sıkıntı olsa müzik, video vb. seslerde de sesi yapardı bence.

Hat ile ilgili bir sıkıntı sanırım. İzmir'e dönünce yeni bir sim kart isteyeceğim İzmir'de de cızırtı devam ederse.

O değil de bulunduğum ev abimlerin evi ve abim mi marka wifi genişletici kullanıyor evde. Evdeki wifi+wifi genişletici+gsm sinyalinin düşüklüğü bu cızırtıyı yapıyor olabilir mi?

Yine bu forumda yıllar önce biri benzer bir konu için başlık açmış ama o kendi sesinin cızırtılı/parazitli gitmesinden şikayetçiymiş. Mikrofonu arızalı sanıyordu. Konu içerisinde yazılanların hepsini okudum sonra kendi sorununu wifi'nin frekans ayarlarını değiştirerek çözmüş. Bana bu durum kendim için de mantıklı geldi.

Ama babamın gür sesinde daha çok cızırtı sesi yapması da beni ürkütmüyor değil.

Bir de bir şey dikkatimi çekti ve deneme yapıyorum hala. Şu ana kadar hattımda telefon hat hız seçimimde 3g seçtiğimde bir süre hücresel interneti kullanabiliyorum ama sonra duruyor ve interneti hiç kullanamıyorum. Farkettim ki 4.5G'de ve 2G'de bu sorun olmuyor. Bir tek 3G seçiliyken Bağlantı kopuyor ve kullanılamıyor yeniden diğer hızlara geçene kadar.

• brkbskc kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajında panel öğrenme bilgisi mevcut.

Ben buraya da kopya yapıştırayım yine de

"Ekran paneli öğrenme:

"Telefonun ekran paneli Huaxing. Öğrenmek için *#*#284#*#* bu kodu telefon uygulamasına yazın. Daha sonra bildirim çubuğundan takip edin yüklenmesini. Yükleme bitince dosya yönetici MIUI/debug_log bölümüne girin. Bugreport yazan zipi buraya çıkart deyin. Çıkarılan dosyanın içine girin tekrar bugreport ile başlayan zipi çıkartın. Çıkan dosyaya girin ve bugreport ile başlayan txt dosyasını açın."

• Bir de bildirim ışığı var mı önceki soruma da cevap gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 22 Kasım 2020; 16:18:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • excellentwarrior kullanıcısına yanıt
    var

• excellentwarrior kullanıcısına yanıt

Bildirim ışığı var. ön kamera üstünde yer alan hoparlör hizasında. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam ayarlardan arama sırasında flaşı yakıp söndür seçeneğini de seçebiliyorduk ama bu telefonda da olmayabilir bu özellik emin değilim. Son zamanlarda bir dolu video izledim beynim yandı :D

Bu telefonu 3 bin TL'ye yakın alabilirseniz öneririm. 3500 ve üzerine ise başka modellere bakın derim. Black Friday'de indirimleri takip et.

Şu ana kadar kronik bir sorunu olduğu görülmedi. Var olan sorunlar yazılımsal. Benim yaşadığım konuşmada karşıdan sesin hafif cızırtılı gelmesi konusu ise ya benim şanssızlığım ya da yazılımsal veya etrafımdaki wifi ve/veya bluetooth aygıtlarının parazitleri yüzünden (hattımdan da kaynaklı olabilir). Denemelerime devam ediyorum. :)

Aklına takılan konular olursa bana özelden ulaşabilirsin. İleride buraya telefon hakkında kullanım deneyimi yazısı yazacağım için bazı konuları burada tekrar etmiş gibi olmamak için olabildiğince yüzeysel cevap vermeye çalışıyorum buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 22 Kasım 2020; 16:46:37 >

• razielepic R kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler bu cihazda karar kıldım, hiçbir teknomarkette bulamadığım ulaşamadığım için telefoncu da yurt dışı ürüne baktım. Ürün kalın ama abartılacak kadar değil, ağır ama yine abartılacak kadar değil. Sesi zil sesi dinlediğim için çok fazla anlamadım ama iyi. Görüntü güzel akıcı, parlaklık yeterli. Kamera güzel duruyordu. İhtiyaçlarımı karşılayacak garanti bitimine kadar 2 yıl en az kullanacağım. Cevabınız çok yardımcı oldu, tam ekranlarda bildirim ışığı olmuyor Samsung vs. markalarda bu da çok iyi oldu PM atarım önemli birşey olursa iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 22 Kasım 2020; 17:1:19 >
  • Arkadaşlar bootloader açık olan kişilere uzaktan bağlantı ile IMEI repiar işlemini ücretsiz yapıyorum sadece istediğim sokak hayvanları için kapı önünüze mama ve su kabı koymanız şartı ile iyi günler

• hızlı şarjı baya iyiymiş be

1 saat sürmedi %15 ten tam doluma gelmesi

bu hızlı şarjı kapatma şansımız var mı ?

bazıları hızlı şarj pil için iyi değil diyordu ama eskide mi kaldı acaba bu durum :)

• İyi forumlar DH sakinleri. 3 gün önce bende sıfır Xiaomi Türkiye garantili gri renk 128 GB Poco X3 NFC aldım.Benim bu telefonda 2 gündür ciddi şekilde internet problemim var.Şöyle ki telefonda çift sim kart kullanıyorum.Turkcell ve Türk Telekom hatları kullanıyorum.Turkcell de herhangi bir sıkıntı yok.Ama Türk Telekomun internetini devreye aldığım anda ilk bir kaç dakika internet oluyor, sonrasında internet 4.5G işareti var ve şebeke full görünüyor ama internet falan yok.Telefonu uçak moduna alıyorum veya kapatıp açıyorum sorun çözülüyor ama bir kaç dakika sonra yine aynı problem başlıyor.Yani internet ve şebeke olmasına rağmen internete giremiyorum , internet hızı 0 KB falan gösteriyor. yukarda interneti gösteren oklar pasifleşiyor.Bu sorunu sadece Türk Telekomun internetinde yaşıyorum.Telefon arama veya konuşmasında ise iki hatta da herhangi bir sorun yok.Bu nedenle telefonu formatladım ama sorun hala devam ediyor.Türk Telekom hattı kullanıpta böyle problem yaşayan var mı, veya çözüm önerisi olan var mı.Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 22 Kasım 2020; 18:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semiar

Biliyorum ve anlıyorum ülkemizde telefon fiyatları pahalı ve bireylerin ekonomik durumu yetersiz! Ama bu durum insanları mevcut yasalara aykırı şekilde kaçak, vergisiz, yasal olmayan telefon almaya-satmaya ve imei klon, repair v.b gibi suç teşkil eden şeyler yapmaya itmemeli buradan bir ticari sektör doğurmamalı. O kadar kanıksanmış bir durum ki bu, böyle forumlarda falan alenen yazılıp çizilebilyor ve bu konularda insanlar birbirlerine tavsiyeler verebiliyor ve bu durumdan gelir elde edebiliyor. Yazık toplum ve devlet olarak müthiş bir çürüme içerisindeyiz.

millet keyfinden almıyor kaçak dediğin telefonları. bir şeyin ayarını kaçırırsan sistem çözümünü bulur . yurtdışında 1500-2000 binlik teli 3-4 bine satmaya çalışırsan onu 2500-3000 bine satıp kar etmeye çalışacak çok kişi çıkar ki çıkması kadarda normal bir şey yok

• Merhaba arkadaşlar lg marka televizyonumla poco x3 kablosuz ekran özelliği ile bağlayamadım redmi not 8 pro ile tv sorunsuz bağlanıyor acaba yansıt özelliğinde sorun yaşayan varmı

• Ayarlardan bildirime girip çentiği her zaman göster yaparsanız her uygulama için, videolar vb. full ekran olması için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz 1 aylık olmayan cihazı satıyorum ağır ve büyük geldiği için 128gb gri pm atabilir. sadece istanbul içi

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.