< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (58. sayfa)

-
-
Telefon çekirdek sürümüne 3 kez tıklayınca çıkan nfc testinde temassız kartlarımı okutup test ederken izmirimkart'ı da test ettim ve okudu. Okuyorsa bir şekilde kullanılabilir diye umuyorum. Başka telefonlarda yapanlar olduğunu okumuştum.
Edit: Başka telefonlarda yapanlar izmirimkart ile mi yaptı emin değilim. Son zamanlarda inceleme takip edeceğim diye milyon tane şey okudum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 20 Kasım 2020; 21:5:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SineBlog
Merhaba arkadaşlar, cihazın eksik gördüğünüz kısımları nelerdir acaba? Yarın almayı düşünüyorum ama kamerası kötü diyende var iyi diyende var. Kullanıcısı olarak nasıldır acaba?Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum memnunum , telefon çok hızlı ve akıcı , kullanması gayet keyifli kamerası kötü diyen sanırım DSLR makina ile kıyas yapıyor zira dxomark dan 90 puan alan gm9 proyu 3e katlar 4e böler ,stok kamera yazılımında ufak tefek hataları var (örneğin 1080p 60 FPS video çekerken sürekli odaklama yapmaya çalışıyor )güncellemeyle çözülür sanırım , heleki stabil iyi bir gcam portu ile tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulkart için play store'da uygulama var. Kredi/banka kartı ile ödeme yapıp istanbul kartı telefonun arkasına yaklaştırınca yükleme yapıyor. Ben aktif olarak bu özelliği kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: razielepicKredi kartı değil de toplu taşıma araçlarına biniş kartlarını nasıl telefona yükleyebiliriz acaba?
Mesela İzmir'de izmirimkart var. İzmirimkart'ı telefona ekleyip kullanan var mı?
Veya İett otobüslerine yeni özellik geldi. İstanbulkart okuttuğumuz yerde karekod var. İstanbul kart yüklemesinden kare kodu okutunca da bakiye varsa kullanabiliyorsunuz. Yani kartı okutmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 20 Kasım 2020; 21:43:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden etkindi samsungda bundada kodları yazdım sıkıntı yok çalışıyor
Sanırım uygulama ve bankadan dolayı bende ekran ve uygulama tamamen kapalıydı ve ödeme sorunsuz gerçekleşti
ekran süreleriniz nedir ortalama ?
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksx
Sanırım uygulama ve bankadan dolayı bende ekran ve uygulama tamamen kapalıydı ve ödeme sorunsuz gerçekleştiKartı falan okutma gibi bir işlem yaptınız mı , hangi banka uygulaması var sizde , ayarlarınız ekran resminize paylasirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: sawash35Kartı falan okutma gibi bir işlem yaptınız mı , hangi banka uygulaması var sizde , ayarlarınız ekran resminize paylasirmisiniz.
Alıntıları GösterAkbank ve Axess mobil uygulaması var ayarlardan bankayı seçtim başka bir ayar yapmadım
-
ortalama 9 saat oluyor bende(%10 a kadar)..oyun az,mobil ya da wifi daima acik,1 saat btooth muzik dinleme,biraz radyo,30 dk konuşma,2 saat kitap okuma,1 saat internette gezinme,gerisi de WhatsApp,mail, forum uygulamalari,,.tam pil süresi de 36-42 saat arası değişiyor..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, ben de iphone 7 satıp aranıza katılmak üzereyim. Sahibinden üzerinden baktım güzel fiyatlar yakaladım yurtdışı cihazı almayı düşünüyorum. Ancak güvenemediğim şeyler var size sormak istedim. Cihazı kapalı jelatinli kutu olarak almak istiyorum. IMEI kayıt işini kendim halledeceğim. Cihazın global versiyon olduğunu kutu açmadan anlamanın bir yöntemi var mı? Örnek: iphone 7 yi de aynı şekilde aldım. Bizim ülkemize uygun bir yıl uluslararası garanti veren avrupa sürümü için model kodu farklıydı. Dolayısıyla kutu üzerinden anlaşılabiliyordu. Çünkü araştırırken daha ucuz olan hindistan ve çin versiyonlarına global rom yüklenip kullanılabildiğini gördüm. Ancak bu versiyonlarda şebeke çekim problemleri yaşanıyormuş. Böyle bir çok şikayet gördüm. Satıcılar da bu şekilde global versiyon diye satış yapıyorlarmış. Özet olarak global versiyon olduğunu anlamanın en garantili sağlıklı yolu nedir? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aşağıdaki linkten kutuda yazan S/N ya da imei ile kontrol edebilirsin. Ben de yine şimdi kontrol ettim ve sonuç: "Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version."
-
poco x3 nfc nin başka versiyonu yok.. çin de çıkmadı,hint versiyonu da zaten 6000lik bataryalı ve nfc olmayan model..model adi SURYA,kodu da M2007J20CG ..kutu üzerine bakın yine de bu kod için..
Bende sahibinden üzerinden 2300 tlye kayıtlı aldım kargoya verildi. Kutulu şekilde geliyor.
arkadaşlar bu telefonu TEKNOMEHMET veya TURANGSM firmalarından yaklaşık 1000-1500 TL daha ucuza bulabiliyoruz, yurtdışı ama her türlü garanti veriyorlar. Bu firmalardan alışveriş yapan oldumu? sıkıntı yaşarmıyız?
-
Evet bende de ayar böyle aynısı
Bunlar değil ama Mardin den aldım. Problem olmadı. Özelden yazarsan isim verebilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X