Çift hat olup olmadığı yazması lazım. 1.sim Hafıza Kartıyla aynı 2.sim ayrı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (55. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Dediğiniz bölgeye parmağımla vurdum ama herhangi bir titreşim hissetmedim. Gerçi ne olur ne olmaz diye hafif vurdum ben.oyle kuvvetlı vurmaya gerek yok. Sessiz ortamda telefonu masaya bırakırken bıle yaklasık 2 cm den bırakıyorum telefonu duyuluyor o ses. Parmakla dedıgım yerlere oyle sıddetlı vurmuyorum orta hafıf ucuyla darbelı vuruyorum. Bunu yaparken kasanın en altından tutuyorum boyle sankı kamerada ois varmışta onun sesı gıbı yada telefonun kulaklık sesını sonuna kadar acınca kasada olusan tıtresım sesı var ya onun gıbı bır ses.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sawash35Denedim bişey olmadı ses yok
Alıntıları Gösterbu videoda dedıgım en buyuk kamera sag usttekı cok oynak gıbı duruyor. Acaba o mu yapıyor bu sesı
telefonu salladıgımda ses gelse bırsey takılmamıs o oynuyor ıcınde derdım de oylede bırsey yok. Zaten ıcınde zırlamaya benzer vurunca ses yapacakta bırsey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Dediğiniz bölgeye parmağımla vurdum ama herhangi bir titreşim hissetmedim. Gerçi ne olur ne olmaz diye hafif vurdum ben.zaten dedıgım de tıtresım gıbı bır ses. Zırlamaya benzer bır ses. Yoksa bır tıtresım hıssedılmıyor. Icerıden gelen bır ses var
-
-
Cep modu bende bir türlü aktif olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kapağın ortasında hafif basarak aynı denemeyi yapın ses kesilir ise sorumlu kapaktır
X3 lerde bass sesleri güçlendirmek için pil ile kapak arasında boşluk var deniliyor
Yaptığınız denemede buradaki titreşimi tetikliyor olabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: alperenugurArka kapağın ortasında hafif basarak aynı denemeyi yapın ses kesilir ise sorumlu kapaktır
X3 lerde bass sesleri güçlendirmek için pil ile kapak arasında boşluk var deniliyor
Yaptığınız denemede buradaki titreşimi tetikliyor olabilirsiniz
devam ediyor o şekilde de
sadece kameranın sağ üst lensinin orda ve birazda sol kesimdeyken geliyor o ses. Hafif bir titreme sonucu oluşan minik bir zırıldama sesi gıbı bır ses dikkatli dinlemek lazım sessiz ortamda
mesela sert bir zemine 2 cm civarından bırakıncada geliyor ses
telefonu havada sallıyorum hıc bır ses yok aslında dedım acaba vıda falan mı duzgun takılmadı ama degıl sallayınca tık yok telefonda
yukarıda attıgım vıdeolarda buyuk kameranın sabıt olmadıgını gordum dedım acaba o mu oynuyor dıye dusundum.
dedıgım gıbı ses sag usttekı buyuk kamera lensının oradakı kasa bolumlerıne parmakla tık tık dıye orta sertlıkte vurunca daha yogun uzaklastıkca azalıyor ses. Kasanın orta ve alt tarafınlarına vurunca hıc ses yok
o sebeple aklıma o kemara lensı gelıyor. vıdeolarda goreceksınız sızde
-
OIS yok ama sonuçta otofocus var, bence lensten geliyor ses, denedim şimdi parmakla vurarak ses geliyor.
Outlook uygulama indirdim mail geldiğinde ses ve sol üst köşede simge çıkıyor fakat SMS ya da WhatsApp bildirimi gibi üstten alta bildirim çıkmıyor
Fikri olan var mı ?
Bugün telefonuma sim kartımı taktım ve annem ve babamla görüşme gerçekleştirdim. konuşurlarken beraberinde arkada bir cızırtı fark ettim. Olmadığı zamanlar da oluyor ama (az). Konuştuklarında oldu sadece. Sonra denemek için banka'yı da aradım ve bilgisayarın konuşmasını dinledim yine aynıydı. Arkada konuşmanın paralelinde bir cızırtı vardı. yani "hsbc telefon bankacılığına hoş geldiniz." dediğinde arkada cızırtıyla da bu söyleniyor gibiydi.
Olduğum yerde hatlar bazen kopup aramalar düşüyor. Sinyal seviyesi de yüksek değil. Acaba diyorum bu hafif cızırtı hatlardan mı kaynaklı? Yoksa telefonun ahizesinde mi sıkıntı var? Önceki telefonumda böyle bir şey yoktu ama.
Hani öyle çok bir cızırtı da değil. Temiz gelen bir cızırtı sesi. Dikkat etmeyince de farkedilmez sanıyorum.
-
Nedir senin bu talihsizliğin
Bilemiyorum. Belki de ben fazla hassaslaştım dünkü ekrana kalem gelmesi sonrası. Şimdi aklıma gelip handsfree olarak bankayı aradım. Alttaki hoparlörden ses temiz gelirken cızırtı sesi üstteki hoparlörden cızırtılı geldi. Yazılımsaldır diye umuyorum. Miui'yi güncellemedim henüz. Güncelleme beklemede. Güncelleyince ne olacak bakalım.
Başka benim gibi o hafif cızırtıyı duyan var mı merak ettim.
-
Arkadaşlar halen sitelerde bizim cihaz için doğru düzgün kılıf bulamıyorum sanırım bir yer var satan oda şeffaf olan sizin bulduğunuz bildiğiniz bir yer varmi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksxEkran bile açık değildi
Alıntıları GösterBen uygulama ve ekran kapalı denedim NFC ile temassız ödemeyi ama ödeme yapmadi
quote:
Orijinalden alıntı: sawash35Ben uygulama ve ekran kapalı denedim NFC ile temassız ödemeyi ama ödeme yapmadi
Alıntıları GösterBenim işlem sorunsuz gerçekleşti
Bu arada Chrome üzerinden buraya cevap yazarken ekran sarımsı oluyor bilen var mı
Cihaza plaka atan oldumu?
Sarj ümit ettiğimden çok daha az.
Şuan Pişmanlık duyuyorum, hem kaba hemde sarj note 8 cihazimdan daha az gidiyor, gps kapalı senkron kapalı, oyun oynamıyorum, cihaz unlock, son surum global, arka kapak ses yükseltince titriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 19 Kasım 2020; 20:28:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksxBenim işlem sorunsuz gerçekleşti
Bu arada Chrome üzerinden buraya cevap yazarken ekran sarımsı oluyor bilen var mı
Alıntıları GösterBanka uygulaması kapalıydı degilmi sizin , ben ekran kapalı iken cihaza tuttum okumadi , ekranı açıp maximum mobile uygulamasini şifresini girerek açtım osekilde ödeme yaptı bende neden olmuyor acaba banka uygulaması ile ilgili acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan Chrome dan yazıyorum bende sararma olayı olmuyor
Şuan Chrome dan yazıyorum bende sararma olayı olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X