lütfen sizde bir deneyin anlayamadım ne oldugunu. kamerada oiste yok ois sesi diyeceğim ama. Telefonu sallayınca bırsey yok. Dedım ıcınde ıyı oturmayan bırsey mı oynuyor kasada ama degıl. Masaya bıraz sert bırakınca yada dedıgım yerlere parmakla orta sert vurunca duyuluyor zırlama gıbı. |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (54. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkbskclütfen sizde bir deneyin anlayamadım ne oldugunu.
kamerada oiste yok ois sesi diyeceğim ama. Telefonu sallayınca bırsey yok. Dedım ıcınde ıyı oturmayan bırsey mı oynuyor kasada ama degıl.
Masaya bıraz sert bırakınca yada dedıgım yerlere parmakla orta sert vurunca duyuluyor zırlama gıbı.
Alıntıları GösterKasanın diğer yerlerinde gelmiyor o ses. Yine baktım telefonu kapatıp. Kameranın hemen üstünde bulunan kasa bölgesine parmakla vurunca ve en sağdaki lensin olduğu bölümde kasaya parmakla vurunca zırlama gibi bir ses yapıyor.
-
Telefonumun şarjı doldu, şimdi denedim. Sensörü elimle kapattığımda dokunmatikler hiç çalışmıyor yani cep modu işini yapıyor. Bahsettiğim ekran çıkmadı.
Bu arada renk kontrolleri de yaptım ekranımda bir sorun yok gibi. Asıl sonucu mevcut ekran koruyucuyu çıkarınca öğreneceğim. Pimpirikli adamım kafaya takarım ben bunu şimdi :/
-
Evet bu ekrandı. Kulaklık alanını kapatmakla cep modunun bağlantısını kuramadım bir türlü. Ne alakası varmış ki? Bilerek kulaklık alanını kapatarak bir şeyler yaptım şimdi hiçbir şey olmadı. Bize bu özelliğin ne gibi bir faydası var :D Sensör'ü elimle kapatınca Dokunmatik çalışmıyor. Kulaklık girişi cidden ne alaka :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkbskclütfen sizde bir deneyin anlayamadım ne oldugunu.
kamerada oiste yok ois sesi diyeceğim ama. Telefonu sallayınca bırsey yok. Dedım ıcınde ıyı oturmayan bırsey mı oynuyor kasada ama degıl.
Masaya bıraz sert bırakınca yada dedıgım yerlere parmakla orta sert vurunca duyuluyor zırlama gıbı.
Alıntıları GösterDenedim bişey olmadı ses yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her seferinde aynı şeyi aynı şekilde yapıyorsa bir özellik olsa gerek. Telefonun yeni özelliklerini öğreniyoruz zamanla. Ben demin cep modunun çıkarabileceği ekranı öğrenmiş oldum. Acaba seninki de bir tür savunma mekanizması gibi bir şey mi? Şimdi ekranımda yeğenimin kaleminin bıraktığı iz dururken bir de elimle telefona vurarak hasar verme riskine girmek istemiyorum. Elimn ayarı yoktur hiç :D
Cesaret edip deneyecek arkadaşlar olursa ben de sonucu merakla bekliyorum :D
Bu, telefon darbe alınca çıkan ses içeride tel/yaylı tel vınlaması gibi bir şey değildir sanırım?
-
Telefonun kulaklık kısmında yakınlık sensörü var hocam. Telefon kilitliyken elimle kulaklık alanını kapattım ve telefonu açınca bu ekran geldi ve harhangi bir işlem yapamadım. Elimi çekince ekran eski haline döndü. Bu arada kulaklık dediği yer konuşurken sesin geldiği yer(ahize). Ben ilk başta kulaklığın takıldığı yer zannetmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: razielepicEvet bu ekrandı. Kulaklık alanını kapatmakla cep modunun bağlantısını kuramadım bir türlü. Ne alakası varmış ki? Bilerek kulaklık alanını kapatarak bir şeyler yaptım şimdi hiçbir şey olmadı. Bize bu özelliğin ne gibi bir faydası var :D Sensör'ü elimle kapatınca Dokunmatik çalışmıyor. Kulaklık girişi cidden ne alaka :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sawash35Uygulama açık degilken ve ekran kapalimiydi
Ekran bile açık değildi
Daha bilmediğimiz neler çıkacak telefonu kurcalamaya zaman bulamadım bende
Dediğiniz bölgeye parmağımla vurdum ama herhangi bir titreşim hissetmedim. Gerçi ne olur ne olmaz diye hafif vurdum ben.
Dediğin şekilde de denedim çıkmadı o ekran. Sanırım her zaman olmuyor ama cep modu işini yapıyor. Ekran kilitliyken sensörü kapattığımda ekrana çift tıklasam da açıldığıyla kapandığı bir oluyor. Cepte yanlışlıkla aramalar falan olmaz bu telefonla. mi note 10 lite'ın yakınlık sensörü sıkıntılıyken bu telefonun bu kadar iyi çalışması bizim şansımız olsun :)
Edit: Şimdi yine denedim bu sefer her yapışımda oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 18 Kasım 2020; 22:46:42 > -
Arkadaslar;
Uygulamalara gelen bildirimlerin sayisal olarak gozukmesi icin ne yapmamaiz lazim? Mesela su an whatsappa mesaj helince nokta gozukuyor ama mesela 2 mesaj geldiyse 2 gozuksun istyorum.. Bulamadim ayarini
-
Ayarlar - ana ekran - bildirim rozetleri - numaraquote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov77Arkadaslar;
Uygulamalara gelen bildirimlerin sayisal olarak gozukmesi icin ne yapmamaiz lazim? Mesela su an whatsappa mesaj helince nokta gozukuyor ama mesela 2 mesaj geldiyse 2 gozuksun istyorum.. Bulamadim ayarini
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Ayarlar - ana ekran - bildirim rozetleri - numara
Alıntıları Göstertesekkurler..bakayim
-
Bu telefon da bilmediğimiz bir özellik vardı yere düşerken bir sensör aktif oluyordu muhtemelen odur. İnternette telefonu incelerken görmüştüm ams bulamadım şimdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 18 Kasım 2020; 23:36:31 >
Mi 9t'nin popup kamerası için öyle bir özellik vardı. Popup kamera açıksa düşerken kapanıyordu. Bunda da pekala yer alabilir ama ne için?
-
F2 prodada var aynısı bi kere test ettim
Bu telefon da neden vara gelince o yazılan siteyi bir bulayım atacağım.
Tamam hocam oldu tskler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 19 Kasım 2020; 0:3:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beyler n11den alınan teller çift hat mi?? Nasıl bakıyoruz? Çift hatsa ikinci kart girişi nerede?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X