Netflix hdr özelliği bu cihaz için destek vermiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (251. sayfa)

-
-
Bu telefonu önerir misiniz? Kronik sorun ve problemleri nedir? Redmi note 9 Pro veya mi note 10 lite önerir misiniz? Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 farklı 64 ve 128gb poco x3 nfc denedim. İkisi de cayır cayır ısınıyor. Normal oyunsuz kullanımda batarya sıcaklığı kış ayında 37-38 derecelere çıkıyor. İkisinin de alt tarafları ısınıyor(islemci yukarıda). Sıkıntı nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 tane 128 lik var bizde ikiside garantili biri tr biri global, ekranları da farklı fakat burda bahsedilen sorunlardan hiçbiri yok tek gıcık olay kafasına göre ekran hz ayarlaması.
Ayrıca oyunlarda eski telefonlar gibi olmamasının bir sebebi de yine oyunlar... nasıl yenilendikçe işlemciye yükleniyorsa bataryaya da belleğe de yükleniyor. Adamlar pubg kendisi hariç ekstradan neredeyse 7 gb dosya indirtecek yeni paketleri görmek için vs... eskisi gibi düşük ayarlarda da oynanmıyor bir de... Ayrıca ek olarak 120 hz, stereo hoparlör ve 6.7 inç ekranda 240hz dokunma hızı ile oynanıyor. Her ne kadar ekran hızını bazen kafasına göre ayarlasa da bu telefonun deneyiminden sonra piyasadaki normal telefonları kullanınca hissediyorsunuz 240hz / 120hz olayını.
Ben tavsiye ederim şahsen kamera vs gayet iş görüyor. rn10 pro eğer düşük fiyat olursa yerine seçilebilir fakat ucuz amoled den dolayı yine tercih etmeyebilirdim, x3pro da eğer fiyatı buna yakın olursa alınabilir fakat 3.500 den yukarı olursa yine x3 nfc alırdım şuan bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
herkesin bahsettiği ekran hz nin değişmesi olayı ne hala çözemedim sabit fps olmamasından mı bahsediyorsunuz yoksa ayalardan sürekli 120hz 60hz e mi dönüşüyor ne oluyor anlamadım, fps sayacını açıyorum her türlü uygulamaya giriyorum orda hep 120hz yazıyor benim hiç 60 a düştüğünü görmedim ama hiç bir şeyde 120 fps sabit veremiyor eğer bundan bahsediyorsanız
-
redmi note pro'dan geçtim. poco x3'ü öneririm.
normalde redmi note 10 pro'yu önerirdim ama arada 1000 lira fark var. poco x3 pro ve f3 çıkacak yakında ama onlarında fiyatı aşağı yukarı aynı olur. 3000 tl bütçeniz var ise önerebileceğim telefon poco x3.
-
Kayıtsız alacağım ve fiyatı 2k gerçekten uygun. E
Rn10pro güzel fakat pahalı. Bir dosta alacağız. Ben mi note 10 lite kullanıyorum. X3 ile tek farkı edge screen ve amoled diye düşünüyorum.
Belki mi note 10 lite'nın kamerası bir tık daha iyi olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam onda sony imx 686 bunda sony imx 682 var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comparison testlerde çok yakın sonuçlar veriyor. Gcam ile performans önemli ölçüde artıyor zaten. X3 tek eksisi amoled olmaması gibi. En ucuz amoled de rn10 Pro ve note10 lite. 1k vermeye de değmez gibi duruyor.
aşağıdaki kabı almıştım biraz önce geldi baya güzel oldu mavi rengide güzelmiş yakıştı telefona, telefonla gelen kabın kamera çevresindeki tozlanma rahatsız ediyordu niye orayı açık yaparlar anlamıyorum hiç mi kullanmadılar o şekilde
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08QFL58KZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00
-
Kullanan yok mu hiç acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JesterKafa
Comparison testlerde çok yakın sonuçlar veriyor. Gcam ile performans önemli ölçüde artıyor zaten. X3 tek eksisi amoled olmaması gibi. En ucuz amoled de rn10 Pro ve note10 lite. 1k vermeye de değmez gibi duruyor.mesaj silinmiştir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:17:7 > -
Hocam kamera deliği olan sağlam bir ekran koruyucusu bulabildiniz mi
-
Malzeme kalitesi falan nasıl hocam? Spigen mi alsam bunu mu alsam mı kararsız kaldım.
Spigen de biraz pahalı geldi bana değer mi bilemedim.
yeterli derecede güzel bence elde güzel bir his bırakıyor daha önce samsung m21 için almıştım onda hoşuma gittiği için bunada aldım
-
Teşekkür ederim..
Merhaba Arkadaşlar,
Poco x3 nfc Türkiye cihazı 12.0.6.0 kararlı TR kullanıyorum. TR romu değiştirmeden görüşme sırasında ses kaydı için True Phone 2.0.16 kullanıyorum ama görüşmelerde karşı tarafın sesini düzgün kaydetmiyor, ses seviyesi çok düşük oluyor.
Önereceğiniz başka bir program var mıdır? Ya da True phone'da düzgün kayıt yapmak için gereken ayarlar varsa yazarsanız çok makbule geçer.
Eski MIUI kişiler ve arayıcı için Eu rom'a geçmek gerektiğini okudum ama bankacılık işlemleri vs gibi konularda güvenlik çekinceleri nedeniyle Rom değiştirmekten çekiniyorum.
Teşekkürler,
-
Sadece merakımdan soruyorum çok sayıda insan bu ses kaydetme olayını soruyor burada. Niye karşı tarafın sesini kaydetme ihtiyacı duyuyor bu kadar insan çok merak ediyorum gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco x3 proda yine LCD ekran varmış. Doğru mu? Şayet doğruysa aptalliktan başka bir şey olmayacak. Aklımın ucundan geçiyordu. Sanırım gecmegecek hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X