Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eg2077

Custom rom da hazır ince ayarları otomatik yapmanı sağlayan şey, rom ve gapps yükler gibi kurulumu var.

Kernel Nedir?

İşletim sistemi çekirdeği, kısaca çekirdek (kernel), işletim sisteminin kalbidir. Sistem açılırken belleğe yüklenir ve sistem kapatılıncaya kadar bellekte kalır. Geri kalan her şey kernele modül olarak eklenerek çalışması sağlanır. Aynı zamanda, işlevi bittiğinde de bellekten düşürülür.

Custom Kernel: Gönüllü geliştiriciler tarafından geliştirilen kernellere denir. Custom kerneller, orjinallerinden çok daha fazla özellik sunarlar. Ses seviyesi artırılması, overclocking, underclocking. Hatta “Siyah Kernel” ile iki işletim sistemi yüklenip Dual-Boot bile yapılabilmektedir. Custom Kerneller, telefonunuzdan daha fazla verim almanız için üretilmiştir. Custom kernel yüklemek için “Root” yetkisine sahip olmanız gerekir.

Eyvallah hocam çok açıklayıcı bir anlatım olmuş teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

miui rom eu da olsa coptur aosp yani evolution x gibi pixel gibi bir rom kullanmak daha isabetli olur..miui gibi buyuk cop yok gercekten

Alıntıları Göster

Hahahahahaha sen çöp demeye devam et :D ben gayet memnunum ve bu da seni alakadar ediyor mu? bir düşün,sana bu kadar batıyor olması da ilginç açıkçası

• Merhaba arkadaşlar bende 128 gb lık varyantiyla aranıza katıldım, ekran panelini sorguladım tianma çıktı ne şans ama, biraz canım sıkıldı umarım hayalet ekran sorunu yaşamam🤔

• Chrome tarayıcıda herhangi bir web sayfasında sayfayı yukarı aşağı kaydırırken sanki takılıyormuş ve yazılar titriyormuş ve soluklaşıyormuş gibi oluyor. Bu normal mi ? İşlemciden mi kaynaklanıyor yoksa ekranımda bir sorun falan mı var ? (Bu arada ekran 120hz de ama 60 Hz'de de aynısı oluyor.)

Not: kaydırma işlemini sayfanın aşağısına inmek için hızlıca yapınca ,kaydırma işleminin durmaya başlaması sırasında oluyor. Yani kısacası yağ gibi akmıyor sanki :) (Hafiften bir titreme ve takılma ) umarım anlatabilmişimdir :)

Not 2: Firefox'ta da yukarıda bahsettiğim durumun aynısı chrome'a göre daha az oluyor, (ama oluyor .)

Not 3: Hatta Twitter'da da oluyor. (Firefox'taki miktarda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistike38 -- 27 Şubat 2021; 23:57:11 >
  • Güneş ışığı altında ekran gidip gidip geliyor böyle ışığı kısılıp kısılıp açılıyor bir türlü çözemedim bu sorunu...

• Otomatik parlaklığı kapatın hiçbir telefonda düzgün çaliştığını görmedim

• PomPom kullanıcısına yanıt

Otomatik parlaklığı kapatın hiç bir telefonda doğru çalıştığını görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Darendeli Veli

Hahahahahaha sen çöp demeye devam et :D ben gayet memnunum ve bu da seni alakadar ediyor mu? bir düşün,sana bu kadar batıyor olması da ilginç açıkçası

Alıntıları Göster

Bizim buralarda çöpe çöp denir delikanlı.. Hem MIUI rom, hem de, Poco telefonlar çöptür. Çöp olma sebebi ki ayrı durumdan kaynaklanıyor...

1) MIUI Rom, cok ağır spyware, adware ve bloatwarelerle dolu Redmi, Poco cihazlara ağır geliyor. Bu cihazlarda AOSP rom kullanmak gerekir.. MIUI romla hicbir zaman bu cihazlardan performans alamazsın. En optimize sürümü bile kasar animasyonlarda lag olusur ayrıca buglar ve hatalarla doludur.. MIUI rom tam bir cöplüktür..

2) Poco X3'de ki huaxing ekranın renkleri bariz derecede soluk tianma ekranla alakası bile yok.. ekran çok soğuk ve mat renkler çok kötü iğrenc malzeme kalitesi redmilerden daha kötü ve cihazın ağır kronik problemleri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 7:0:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Telefonu 2 aydır kullanıyorum. Pc'ye hiç bağlamamıştım, bugün bir işim düştü bağladım ancak görmüyor PC telefonu. Sadece şarj oluyor. Eski telefonumda pc'ye bağlayınca seçenek sunardı medya transferi mi şarj mı diye. Bu telefonda hiç bildirim vermiyor, pc'de de görünmüyor. Sadece şarj oluyor. Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açtım kapadım, farklı usb'lere taktım değişen bir şey olmadı. Sizce neden olabilir?
    Edit: Telefonu yeniden başlattım. Saçma bir şekilde sorun çözüldü. Umarım her seferinde böyle uğraştırmaz beni.

12.0.5 versiyonunda çok yaşardım bunu , kabız ederdi adamı Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

Sonraki güncelleme ile duzelttiler. malûm yerlerden Yurtdışı cihaz aldıysanız, bazıları dandik şarj aleti ve kablo koyuyor . O da telefon ile bağlantıda sorun yaşatıyor. Düzelmezse kaliteli bir data kablosu sorununuzu çözecektir.

• Beyler redmi note9 pro mu alsak poco x3 nfc yi mi ?

Birde çok basit belki ama şu menüye girince arkadaki beyaz fon değişiyor mu beyler:)

Hiç hazetmedim bu özelliğinden. O beyaz fon beni bir süre sonra rahatsız edecek biliyorum

• zonguldaksporlu kullanıcısına yanıt
    İki telefonu da kullanmış biri olarak Poco X3 Nfc diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zonguldaksporlu kullanıcısına yanıt

Ben samsung a7 den geçtim telefon güzel ama yazılım anlamında bi samsung değil daha çok yolu var. Evet menü arka planı şeffaf olabiliyor ama ben nova launcher ve icon paketi kurdum isteyene ayarları dışa aktarıp gönderirim.

https://www.hizliresim.com/zTow3d

https://www.hizliresim.com/ROxvu7

https://www.hizliresim.com/j9GhrG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 28 Şubat 2021; 12:9:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zonguldaksporlu

Beyler redmi note9 pro mu alsak poco x3 nfc yi mi ?

Birde çok basit belki ama şu menüye girince arkadaki beyaz fon değişiyor mu beyler:)

Hiç hazetmedim bu özelliğinden. O beyaz fon beni bir süre sonra rahatsız edecek biliyorum

Cihaz sorunlu ama sorunsuz olsaydı bile poco'yu sırf arka kapağı plastik diye yine almazdım.. yıllarca samsung a serisi telefonlar eleştirildi, redmi kullananlar aynı fiyata arka kısmı gorilla glass telefon alıyoruz dediler bugün plastik malzeme kullanılmıs telefona fit oluyorlar.. plastik arka kapak cok adi bir malzeme gercekten.. kılıfla bile kullanılsa o arka kapaktaki incecik plastiğin titresimleri hissediliyor + 3 w sarj stereo ve 120 hz kandırmacası icin bu plastik çöp alınmaz.. note 9 pro daha iyi cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 16:40:27 >

• samsung 7 2016 dan geçtim arkası gorilla glass 3 cam ve ekranı amoled idi ama 16gb hafıza artık cinnet seviyelerine geldi, s10+ 1tb almaya niyetlendim türkiye de yok yurt dışına gidende olmadığı için artık gelmiyor, 2000 tl ye idare ede bileceğim bu telefonu aldım siz samsung da j serini ile a serisini karıştırdınız j serisi gerçekten çöptü, evet bu telefon yazılım anlamında çok geride bunu kabul ediyorum ama plastik veya cam olması benim için bir önem arz etmiyor çünkü bu güne kadar armor kılıftan başka kılıf kullanmadım titreşim falanda yaşamıyorum şuan da telefon malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi diyebilirim 2000 tl veriyorsun bozulursa bide oturup üzülecek varsa almasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zipotify

samsung 7 2016 dan geçtim arkası gorilla glass 3 cam ve ekranı amoled idi ama 16gb hafıza artık cinnet seviyelerine geldi, s10+ 1tb almaya niyetlendim türkiye de yok yurt dışına gidende olmadığı için artık gelmiyor, 2000 tl ye idare ede bileceğim bu telefonu aldım siz samsung da j serini ile a serisini karıştırdınız j serisi gerçekten çöptü, evet bu telefon yazılım anlamında çok geride bunu kabul ediyorum ama plastik veya cam olması benim için bir önem arz etmiyor çünkü bu güne kadar armor kılıftan başka kılıf kullanmadım titreşim falanda yaşamıyorum şuan da telefon malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi diyebilirim 2000 tl veriyorsun bozulursa bide oturup üzülecek varsa almasın.

2000 TL Türkiye şartlarında az bir para sayılmaz.. çoğu insan hala 2000 TL'ye veya az üstüne çalışıyor.. 2000 TL de olsa, malzeme kalitesi ve sağlamlık açısından alınabilecek en düzgün cihaz alınmalı. Redmileri malzeme kalitesi açısından daha başarılı buluyorum arka tarafın cam olması ve gorilla glass olması elbette daha güzel.. Poco'da arka tarafın malzemesinden kısarak, stereo hoparlör eklemisler ki, buna bence kesinlikle değmez.. Telefonda hoplarlör kullanımı neye yarar? ses kalitesi istiyorsam, sahsen zaten kulaklıkla kullanırım.. Zil sesini duyabiliyor muyum? tamamdır.. Bu fiyatta ve bu güçte bir telefonun 120 hz olması hicbir anlam ifade etmiyor zaten.. Bunu bu başlıkta cok konustum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 16:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zipotify

samsung 7 2016 dan geçtim arkası gorilla glass 3 cam ve ekranı amoled idi ama 16gb hafıza artık cinnet seviyelerine geldi, s10+ 1tb almaya niyetlendim türkiye de yok yurt dışına gidende olmadığı için artık gelmiyor, 2000 tl ye idare ede bileceğim bu telefonu aldım siz samsung da j serini ile a serisini karıştırdınız j serisi gerçekten çöptü, evet bu telefon yazılım anlamında çok geride bunu kabul ediyorum ama plastik veya cam olması benim için bir önem arz etmiyor çünkü bu güne kadar armor kılıftan başka kılıf kullanmadım titreşim falanda yaşamıyorum şuan da telefon malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi diyebilirim 2000 tl veriyorsun bozulursa bide oturup üzülecek varsa almasın.

2000 TL Türkiye şartlarında az bir para sayılmaz.. çoğu insan hala 2000 TL'ye veya az üstüne çalışıyor.. 2000 TL de olsa, malzeme kalitesi ve sağlamlık açısından alınabilecek en düzgün cihaz alınmalı. Redmileri malzeme kalitesi açısından daha başarılı buluyorum arka tarafın cam olması ve gorilla glass olması elbette daha güzel.. Poco'da arka tarafın malzemesinden kısarak, stereo hoparlör eklemisler ki, buna bence kesinlikle değmez.. Telefonda hoparlör kullanımı neye yarar ses kalitesi istiyorsam sahsen zaten kulaklıkla kullanırım.. Zil sesini duyabiliyor muyum? tamamdır.. Bu fiyatta ve bu güçte bir telefonun 120 hz olması hicbir anlam ifade etmiyor zaten.. Bunu bu başlıkta cok konustum.. Özetle benim icin bu cihazı Redmi'ye tercih ettirecek hicbir sebep yok.. 9x'de ki islemciyle zaten performans kafa kafaya.. Yani redmi varken bu telefon neden alınmalı? Neden tercih edilmeli? Hicbir mantıgı ve anlamı yok gercekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 17:6:59 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Cihaz garantili ama 12.0.5'teyim. İlk defa pc'ye bağladığım için driver yüklemede mi zorlandı nedir anlamadımXiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]  Şu an sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 28 Şubat 2021; 16:50:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Cihaz garantili ama 12.0.5'teyim. İlk defa pc'ye bağladığım için driver yüklemede mi zorlandı nedir anlamadım  Şu an sıkıntı yok.

Bazı miui tabanlı romlarda bu tip hatalar meydana geliyor hocam.

her hafta rom değiştirdiğim için başıma geliyor Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

AOSP tabanlı rom'larda sorun yokken, miui rom'larda bu meydana gelebiliyor. Baktım olmuyor MIUI ile hiç muhattap olmadan TWRP moduna alıp dosyaları ordan atıyorum temiz işXiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

• Globale Güncelleme Geldi. Ayrıca Cihaz Çöp Diyenler alıp Kullanmasın. Pocoyu Ben ilk çıktığı andan beri Kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Arka Kasa Plastikmiş Ekran Çöpmüş Kullanmayın Ozaman.. S10+ Galaxy Note 9 ve F2Pro Diğer Telefonlarım..

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 28 Şubat 2021; 20:14:40 >
  • Okullar açılıyor topitopunu alır dersine gider diye seviniyordum olmadı yine burda olacak bebe

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.