Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.470
Cevap
135
Favori
617.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Residentevil2

Takıntım yok ama elimde film izlerken cihaz titresin istemem sonuçta rahatsız edici bir durum değil midir bu acaba? Belki kılıf içindeyken hissedilmiyordur bu titreşim? Gerçekten bu durum çok kafama takıldı, yoksa bu hafta içi kayıtlı 2000 liraya alacaktım ama bu sıkıntı yüzünden hala karar veremedim. Note 9 pro lar ise 250 lira daha pahalı telefoncularda malesef.

Alıntıları Göster

Kılıfla kullanıldığında evet bariz absorbe ediyor .

Ben bilakis bunun için aldım ,bu bir sıkıntı değil "özellik". Sesi hissetmek hoş bir duygu

Bu nedenle bu telefon size uygun değildir .Samsung m51 yada daha uygun bütçeli poco M3 bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Enes Faysal

Onları tabiki de yaptım. Hatta vermemem gereken izinlere kadar verdim. Yok. Olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Arkadaşlar 2.000-3.000 TL arası telefon bakıyorum. Önceliğim kamera ve batarya olacak. Oyun vs oynamıyorum, sosyal medya sadece. Bu şartlarda Poco, Redmi Note9 ve 8 arasında kaldım. Bunun yanında Oppo 7 de var.

Ya da bu önceliklere göre bu telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz? Yine bu şartlara göre başka alternatif telefon önerileriniz de varsa duymak isterim.

Arkadaşa verdiğim cevabı size de vereyim .

Şayet rezonans takıntınız yoksa bu cihaz ,yoksa bahsettiğiniz cihazlar da işinizi görür . Ek olarak bu listeye Samsung m 51 veya infinix zero 8 eklemenizi tavsiye ederim

• Beyler ister inanın iser inanmayın. Hanımın S20' si ile iki gündür kıyas yapıyorum. Fotoğraf kalitesi ona göre cokcok daha iyi. Şaşırtıcı ama iyi.

Grafikerim. Gözlerime inanırım. Para alan belli başlı sitelerin yorum ve puanlarına bakmam.

Normal fotoda detay kalitesi, gece fotoğrafında kumlanma etkisi farkı çok net görebiliyorum. Bilginize. Telefonu sadece 120 Hz diye aldım. Oda dinamik çıkınca fos geldi   Foto kalite beklentim ortalamaydı. Fakat öyle değilmiş. Aynı zamanda, Pentax K5, Nikon D300s, 5dmark 2 makinam var. Sayısız SLR geldi geçti elimden. Amatör olarak. Az çok fikir üretebiliyoruz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Şubat 2021; 15:19:31 >
  • Residentevil2 kullanıcısına yanıt

Bu konular önceki sayfalarda da çok konuşuldu ve tekrara girdi artık konu. Forumda tekrardan dolayı kalabalık yapmamak için özelden yazacaktım sana ama sanırım özel mesaj almamayı tercih etmişsin.

Yine de genel için de buradan paylaşayım.

1- Ghost ekran sorunundan bu koca sayfada sadece 2 kişi bahsetti. Biri ilk kez sayfaya geldi ve söyledi gitti. Bir daha da kendisini görmedik sanırım. Diğeri ise sayfada en başından beri yer alan superman isimli arkadaştı. Bu ilk gelen kişi ghost'tan bahsedince kendisi ekranı kontrol etmiş ve ghost olduğunu görmüş. Bu arada kendisi yurtdışı almış telefonu.

Telefon ilk çıktığında Huaxing panelli geliyordu sadece. Sonraları Tianma panel ile çıkanlar oldu. Alırken şans meselesi bu artık.

2- Kameraya toz kaçması konusunda ise tek bir görsel paylaşıldı buradan ve bu paylaşım buradaki kullanıcılardan birinin görseli değildi. Başka, yabancı bir forumdan alınmıştı. Ben şimdiye kadar o görselden başka görsel görmedim.

3- Ekran sararması ise bir efsane. Google Chrome'da oluyordu en sık. Sebebi ise HDR aktif olduğu içindi. Güncelleme sonrası çözüldü. Bir de renk ayarlarından "önerilen" seçiliyse ekran ışığına göre renk sıcaklığını ayarlıyor telefon. Yani gece karanlıkta telefonu kullanırken ışık daha az geliyor ve daha sıcak renk moduna geçiyor. Işık arttıkça daha soğuk renkler vermeye başlıyor(Işığın otomatik olarak ayarlandığını düşünerek bu şekilde örneği verdim).

4- Arka kapak rezonansı ise bir sorun değil, özelliktir. Bunu kapatmanın yolu konunun ilk mesajında yer almakta. Tabi stereo özelliğini kapatmak demek bu.

5- Kamera donması sorunu yaşamadım ben hiç. Türkiye garantili ürün kullanıyorum.

Telefonun kronik bir sorunu yok çok şükür. 11.11 kampanyasında aldım hala kullanıyorum. Var olan sorunlar ise tek tük şans meselesi gördüğüm kadarıyla.

Acelen yoksa bekle derim yine de. Redmi note 10, poco m3 pro ve poco x3 pro haberleri gelmeye başladı. Yakında satışları başlar. Redmi note 10 asya ülkelerinde mart ayı içerisinde çıkacak deniyor. Bu telefon çıkalı 6 ay kadar oldu. Günümüz telefon dünyasında eskimeye başladı diyebiliriz.

Acelen varsa bu telefonu öneririm elbette. Ben bu telefonun 64GB'liğini indirimlerle falan 3059'a almıştım(dolar 8,30'lardaydı). Artık 2800'lere görür oldum. Sinirimi bu bozuyor bir tek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 21 Şubat 2021; 16:17:47 >

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    anladım (
    bu sorunu da raporlayin, umarım en kısa sürede düzelir
  • razielepic R kullanıcısına yanıt
    Bir madde de ben ekleyeyim.

6. Telefonu kullanmayıp şöyle kronik sorunu var böyle kronik sorunu var diyenlere itibar etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.madde. Dinamik geçiş harici sorun göremedim. Arayüz düzeltilmeli. Hoş Mıuı bu. Oldu bitti aynı.

Ben de ilk zamanlarda mi band 2 için bu sorunu yaşamıştım. Bir süre sonra sorun çıkarmamaya başladı. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Benim sorunsuz kullanmam için yapmam gereken ayarlardan otomatik başlatmayı seçmek ve izinleri vermek. Bunu sen de yapmışsın yetmemiş belli ki. Ben de ilk zamanlarda bunu yapsam da olmuyordu ama farkettim ki uygulamasını arka planda kilitleyince sorunsuz çalıştı.

Uygulamasını açtıktan sonra arka planda kalması için kilitleyerek denedin mi? Çünkü benim de aklıma başka bir şey gelmiyor artık. Uygulamayı silip yenden yüklemek belki bilemedim.

Şu an Mi band 2 bilekliğimle kim aramış görüyorum. Mesaj hangi uygulamaya gelmiş görüyorum. Aramayı sessize alıyorum ya da kapatıyorum. Bir sorunum yok artık ama dediğim gibi ilk başlarda hepsini yapana kadar uğraşmıştım deneme yanılmalarla.

Edit: "Kilitlemeyerek" yazmışım :) Kilitleyerek şeklinde düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 21 Şubat 2021; 15:50:10 >
  • @razielepic

Tam olarak öyle değil. Her türlü bildirim arama telefona geliyor. Telefonu bul, veya saati bul çalışıyor. Hatta arama dahi yapıyor.

Sorun; bu bildirimler geldiğinde saat ekranı uyanmıyor. Bildirim menüsüne girmek gerekiyor. Hadi bildirimleri geçtim, arama geldiğinde sorgusuz kesinlikle uyanması gereken ekran uyanmıyor. E ozaman saatin bir anlamı kalmıyor. Bu sorunu, MIUI kullananların çoğunda okudum farklı mecralarda. Huawei nin yazılımının uyumsuzluğu. P40 varken böyle bir sorun yoktu. Aklını sevdiğim huaweisi. Sözde kendi ekosunu yaratacak. Peh.

Saatimi satıcam beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Şubat 2021; 15:51:6 >
  • Arkadaslar mesela you tubeden bir seyler izlerken ekrani kapatabiliyorduk.nasil yapiliyor.anlatabilecek var mi?

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - özel özellikler - video araç kutusunu aktif edin. Uygulama listesinde YouTube'u bulup aktif edin. YouTube çalışıyorken ekranın sağ veya solundaki şeffaf çizgiye tıklayın. Still kısmını sağa çekin. Kulak işareti var. Ona tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 21 Şubat 2021; 16:2:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Telefon saatin ekranı/kilit ekranını açamıyor belli ki. Ya da saat'in kendisi dışarıdan müdahaleye izin vermiyor olabilir. Saatte de gerekli ayarları yaptığını düşünüyorum. Dediğin gibi bir uyumsuzluk söz konusu olabilir.

Bu arada telefon ekranı da bir mesaj falan geldiğinde ekranını açmıyor bende. Ayarlarda bakındım ama göremedim(Bir şeyi mi atlıyorum acaba merak ettim). Mesaj ya da bildirim gelince ses geliyor ve bildirim ışığı yanıyor ama ekran geçici de olsa açılmıyor. Ekranını açmam gerekiyor kilit ekranındaki bildirimleri görmem için. Telefon daha kendi ekranını açamıyor. Saatin kendisine özel ekranı/kilit ekranı olayı varsa onu açması şaşırtırdı beni :)

Mesela Mi band 2'nin telefon kilit ekranını açma özelliği var. Telefona yakınsa otomatik olarak şifreyi giriyor ve açıyor ama yine ekran açılmıyor. Ekranı açmak için ayrıca müdahale etmem gerekiyor. Bu durumda bu özelliğin mantığı da kalmıyor. Ekranı açana kadar parmak izi ile tek seferde ekranı tamamen açıyorum zaten :D

• Kilit ekranı veya bildirim geldiğinde kilit ekranı uyandır seçeneğimi ne vardı yanlışım yok sa.

• Nasıl bu telefon alınır mı yoksa redmi note 10 falan mı beklemek lazım. Fiyatında düştü baya daha da düşer mi acaba. Kronik sorunları falan var mı bu modelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Nasıl bu telefon alınır mı yoksa redmi note 10 falan mı beklemek lazım. Fiyatında düştü baya daha da düşer mi acaba. Kronik sorunları falan var mı bu modelin.

alma kronik sorunlari cok

• fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın da "yuh artık!" diyorum. Daha bir saat oldu bir arkadaşın ürünle ilgili madde madde açıklama yapalı. Hadi tamam sayfalarca geri gidip okumuyorsunuzda bari en azından aynı sayfa içerisindeki yazanları okuyun önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLD07

Kusura bakmayın da "yuh artık!" diyorum. Daha bir saat oldu bir arkadaşın ürünle ilgili madde madde açıklama yapalı. Hadi tamam sayfalarca geri gidip okumuyorsunuzda bari en azından aynı sayfa içerisindeki yazanları okuyun önce..

O mesajı alintiya koysaydın bari bakardık şimdi kim bulacak

• fyilmaz kullanıcısına yanıt
    "Aynı sayfa içerisinde" diyorum alt tarafı bir kaç msj yukarı bakacaksın ona bile üşeniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLD07

"Aynı sayfa içerisinde" diyorum alt tarafı bir kaç msj yukarı bakacaksın ona bile üşeniyorsun.

Tamam bakıyorum dostum kizma

Kart kampanyalari ile 2500 e denk getirebilir miyiz acaba

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.