Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.394
Cevap
150
Favori
605.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brnk kullanıcısına yanıt

    Sararma sorunu son güncellemeyle çözüldü telefonu güncellemeyi deneyin .İkinci soru da Ayarlar/Bildirimler/Kilit ekranı bildirimler/Biçim/Bildirimleri göster ancak içeriği gizle. Kilit açıldığında görünmesi içinse şifreler ve güvenlik içinden koyduğunuz güvenlik yöntemi ayarlarından yapabilirsiniz örneğin yüz ile klit aç/Yüz verilerini doğruladıktan sonra bildirim ayrıntılarını göster




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 28 Ocak 2021; 15:41:54 >
  • Telefonun ekranındaki ekran koruyucu iş görür mü acaba ? Söküp yenisini takmakla uğraşmak istemiyorum hiç.

  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

    ben bir sıkıntı görmüyorum 64 gb bu



    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 28 Ocak 2021; 17:33:58 >




  • @BeutaLLethaL teşekkür ederim hocam bildirim falan gelmeyince güncel sanıyordum telefonu güncelledim şimdi. O bildirim ayarını da hepsini bildirimleri göster ama içeriği gizle şeklinde yaptım ama mesajlar gözüküyor yine gelen bildirimlerde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    ben bir sıkıntı görmüyorum 64 gb bu



    Bu da nand olayının kanıtı olsun 64gb sıralı yazma hariç bendeki 128gb modelden daha hızlı hatta. Bu farkları normal kullanımda hissetmek imkansızdır. Böyle sentetik testlerde fark çıkar. Arkadaş az bir şey karakter sahibiyse forumu bırakır söyleyeceklerim bu kadar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma kaç kere yalanlarını çürütmem lazım akıllanman için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 28 Ocak 2021; 17:56:26 >




  • brnk kullanıcısına yanıt

    Hocam dediklerimi yaptığınızda görünmemesi lazım telefon kilitliyken ben de aynı şekilde kullanıyorum çünkü başka da bilmiyorum valla

  • hahahaha gönderdiginiz ss lerde, random read 4 mb 128 gb cihazda neredeyse iki kat hızlı ve sentetik mentetik fark yok öyle mi? le$ gibi yavas 64 gb olanı.. cırpındıkca daha da kötü rezil ediyorsunuz cihazı.. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

  • Evrekas kullanıcısına yanıt

    Eskiden ekranlı bir aygıt aldığımızda ekranı üzerinde çekip çıkarabileceğimiz bir ambalaj olurdu. Ondan bir farkı olduğunu sanmıyorum. Koruyucu film şekline sokulup uygulanmış ekrana bence. Olabildiğince erken zamanda dandik de olsa başka bir koruyucu alıp ekrana uygulamanı öneririm. Sen yenisini alana kadar idare et diye takılmış adeta.


    Bu arada "bu telefonda" 64 ile 128 GB arasındaki performans farkını bilen(10 dk kullanımla) arkadaşı tebrik ediyor ve Xiaomi'yi dava etmeye davet ediyorum. Zengin olacak arkadaş.


    çünkü;


    POCO markasında güncel 3 model var:

    Üst Seviye: F2 Pro

    Orta Seviye: X3 NFC

    Giriş Seviyesi: M3


    F2 Pro'da:

    8GB + 256GB

    LPDDR5 + UFS 3.1

    6GB + 128GB

    LPDDR4X + UFS 3.1


    X3 NFC'de:

    64GB / 128GB

    RAM: LPDDR4X

    Depolama: UFS2.1


    M3'te:

    4GB + 128GB

    LPDDR4X + UFS 2.2

    4GB + 64GB

    LPDDR4X + UFS 2.1


    Bilgileri "Resmi olarak" verilmiş. Bu bilgiler ile ürünü vaad edip farklı ürün satıyorsa bu suçtur. Açsın davasını kazansın. Dünya çapında da emsal olur davası.


    Ancak;


    POCO X3 NFC'nin 64 GB'sini satmak için madem bu hile hurda yoluna giriyor da alt ve üst seviye telefonlarında buna neden girmiyor?


    Google'da da aratıldığında bununla ilgili bir şey hiç çıkmıyor. Elbet daha büyük olanınki küçüğe göre biraz daha hızlı çıkar; ancak kullanımda bunları pek farketmeyiz. iki 64 GB'lik ya da 128 GB'lik olanın karşılaştırmasında da farklılıklar çıkabilir çünkü telefonlarda yüklü olan şeylerden tutun da telefonun sıcaklığına kadar bir çok değişken sonucu etkileyebilir.


    Gerçekten bu hilebazlığı dünyada keşfeden(hem de sadece 10 dk'lık kullanımla) tek arkadaşı tebrik ediyor ve açacağı davada kazanacağı tazminat ile ömür boyu keyifli yaşamlar diliyorum.



    Bir de 732G ile ilgili linki şuraya iliştiriyorum. Xiaomi yapmıyor Qualcomm yapıyor. Bize 720G'yi 732G diye yutturuyorsa Xiaomi değil Qualcomm yapıyordur.

    https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-732g-mobile-platform


    720G Linki(Herkes kendi karşılaştırmasını yapsın): https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-720g-mobile-platform


    Redmi Note 9 Pro ile farklarında ise çoğunlukla renkler ve zevkler meselesi devreye giriyor. Teknik olarak ise POCO X3 NFC'den tek üstün yanı 5. nesil AI motoru kullanıyor olması diyebilirim dikkate değer olarak. X3 NFC'de 4. nesil AI motoru var. Bu da Qualcomm'dan kaynaklanıyor. 720G'de 5. Nesil kullanmışlar ama 732G'de 4. Nesil. Kullanımda bu ne kadar fark eder bilemem tabi.


    F2 Pro'da da 5. nesil AI motoru var.

    X3 NFC'de dediğim gibi 4. Nesil.

    M3'te ise 3. nesil yer almakta.


    POCO markasıyla ürünler sınıflandırılırken buna dikkat etmişler gibi.


    Herkese iyi günler dilerim.


    Bu arada telefon 2800 küsür'e, hatta 6 peşin taksitle satılmaya başladı ya kafayı yiyorum. Ben 11.11'de 64 GB'liği 3059 TL'ye aldım diye mutluydum. Şimdi telefon alacak olsam(bu telefonu o zaman almamış olsaydım) 2800 küsüre bu telefonu kaçırmazdım ve 2800 küsüre hatta 6 peşin fiyatına taksitle aldığıma daha çok mutlu ve memnun olurdum.


    Telefon daha da ucuzlar mı diye merak eden arkadaşlara söyleyebilirim ki 2800 TL'den aşağıya düşeceğini sanmıyorum hiç(hadi zorlasak belki 2700 küsür olur). Çünkü giriş seviyesi M3 modeli ülkemizde 2500 TL'ye(64 GB) indirimli giriş yaptı (Birkaç gün önce böyleydi şimdi nasıl bilmiyorum). Giriş ve orta seviye modellerinin fiyat farkını azaltmazlar(Tersine arttırırlar. Bu artışı M3'ün fiyatını düşürerek mi yoksa X3 NFC'nin fiyatını arttırarak mı(ya da ikisi birden) yaparlar bunu zamanla öğreneceğiz). Şimdi bile fiyatları çok yakın. Olur da dolar yeniden 1 TL falan düşerse o zaman fiyatlar genel olarak daha da düşer elbette.





  • fark yok dedikleri 2 ölcümde random read yani okumada neredeyse 2 kat fark var.. %40 daha yavas yani 64 gb cihaz.. fena sekilde kasar 9s 4 gb gibi..

  • Göz doktoruna görün :D Ya göz sağlığında ya da akıl sağlığında sorun var ki gördüklerini bile idrak edemeycek seviyedesin zorla maymun eğitmeni gibi hissettim kendimi ne diye yoruyorum hala anlamıyorum da :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 28 Ocak 2021; 18:57:20 >
  • he evet yani senin gönderdigin ss lerde random read 9 14 mb /s senin cihaz 128 ama diğer elemanın cihaz 64 ve onun random read 16 41 mb /s öyle mi? hanginiz 128 hanginiz 64 kullanıyorsunuz? daha bu bile belli değil.. herneyse siz böyle abuk sabuk ss lerle devam edin 64 cihaz kimseye tavsiye etmiyorum alacaksanız en az 128 almalısınız sonra pisman olursunuz cihaz yavas calısır benden söylemesi..

  • Arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok ama yardıma ihtiyacım var.


    Abim telefonunu kaybetti yeni bir telefon aldık ancak gmail hesabını yeni telefona girmeye çalışırken kabul etmiyor. Sanırım diğer telden gmaili kapatmak iptal etmek gerekiyor. Yeni bi gmail açtık ancak bu seferde whatsap'a girmek istediğinde ikili doğrulama istiyor, doğrulama kodu kaybolan telefondaki maile gidiyor. O gmail'i yeni telefonda nasıl açabilirim?

  • he evet yani senin gönderdigin ss lerde random read 9 14 mb /s senin cihaz 128 ama diğer elemanın cihaz 64 ve onun random read 16 41 mb /s yani sendekinden yüksek öyle mi? hanginiz 128 hanginiz 64 kullanıyorsunuz? sen sakın 64 kullanıyor olmayasın? simdi gidip bir de 128 cihazdan ss yollarsın kesin bak 128 diye ama satıcısın sonucta elinde 2 tane de olabilir.. daha hanginizin hangi cihazı kullandıgı bile belli değil..


    herneyse siz böyle abuk sabuk ss lerle devam edin 64 cihaz kimseye tavsiye etmiyorum alacaksanız en az 128 almalısınız sonra pisman olursunuz cihaz yavas calısır benden söylemesi..

  • Mesaj silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Mesaj silinmiştir.

    Peki siz neden telefonu babanızın firması üretmis gibi savunuyorsunuz? Telefonun satıcısı mısın para mı kazanıyorsun yok.. Sen mi ürettin cihazı? yok.. mühendisi sen misin sen cizdin tasarladın piyasaya sürdün, kötülenmesi senin mi basarısızlıgın? o da yok.. fanboyusun desek, 3 kurusluk alt seviye le$ cihazın fanboyu mu olunur orada adamlar 12 pro max kullanıyorlar senin cihazından 5 tane alırlar.. üste de sana harclık verirler.. ama sesleri sizin kadar cıkmıyor.. aklı selim adam kullanır cihazını gecer.. buradaki yazılar sizi neden bu kadar kızdırıyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Ocak 2021; 18:42:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortune 4

    Peki siz neden telefonu babanızın firması üretmis gibi savunuyorsunuz? Telefonun satıcısı mısın para mı kazanıyorsun yok.. Sen mi ürettin cihazı? yok.. mühendisi sen misin sen cizdin tasarladın piyasaya sürdün, kötülenmesi senin mi basarısızlıgın? o da yok.. fanboyusun desek, 3 kurusluk alt seviye le$ cihazın fanboyu mu olunur orada adamlar 12 pro max kullanıyorlar senin cihazından 5 tane alırlar.. üste de sana harclık verirler.. ama sesleri sizin kadar cıkmıyor.. aklı selim adam kullanır cihazını gecer.. buradaki yazılar sizi neden bu kadar kızdırıyor?



    Alıntıları Göster

    Babamın malı değil ,Xiaomi batsa banane .istediğin kadar boklayabilirsin keyfine kalmış

    Yalan yanlis eksik bilgi verme yeterlidir kuyruğunu ateşte kıstırmış tazı gibi hönkürüyorsun gün aşırı


    Alan memnun satan memnun sana giren çıkan

    İstesem pro Max nakit alacak maddi gücüm var çok şükür


    Senin gibi tiplere ayar oluyorum. Foruma giriyorum ana konu üste konuya giriyorum ",yeni mod ,yeni modül varmı diye bir tane dangalagin saçma sapan yorumlarını okuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Ocak 2021; 18:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

    Meczub kimin çektiği belli olmayan youtube videosunu kanıt görebilirken kendi kullandığım telefona zahmet edip kurup yaptığım test sonuçlarına inanmıyor :D Ben bu kadar rezil olsam utanır özür dilerim sahibi olmadığım telefonun konusuna da zaten yazmam. Satıcısın falan diye suçlamaya çalışıyor sen hangi markanın yalayıcısısın söyle bilelim başka açıklaması yok çünkü böyle aptalca yorumların. Ben telefonumu alma sürecimi bile paylaştım önceki telefonlarımı da söyledim niye aldığımı artısını eksisini vs her şeyi anlattım 9s konusunda da yorumlarımı görebilirsiniz orada da o telefonu kullanırken yardımcı olmaya çalışmıştım. Kanser oldum laf anlatacağım diye bilgilendireyim diyorum yok adam çomar benim suçum almıyor aklı. Yapacak bir şey yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Babamın malı değil ,Xiaomi batsa banane .istediğin kadar boklayabilirsin keyfine kalmış

    Yalan yanlis eksik bilgi verme yeterlidir kuyruğunu ateşte kıstırmış tazı gibi hönkürüyorsun gün aşırı


    Alan memnun satan memnun sana giren çıkan

    İstesem pro Max nakit alacak maddi gücüm var çok şükür


    Senin gibi tiplere ayar oluyorum. Foruma giriyorum ana konu üste konuya giriyorum ",yeni mod ,yeni modül varmı diye bir tane dangalagin saçma sapan yorumlarını okuyorum



    Alıntıları Göster

    sen git cihazı kim tasarladıysa o çang çeng çong gelsin onunla konusalım.. sen kimsin yav sen fazla konusma.. cihaz çöp ve leştir ben doğru bilgi veririm yalan yanlıs bilgileri 64 gb cihaz kullanıp 128 kullanıyorum diye ss ler atıp gercekten 128 kullanan ss gönderince rezil olanlar verir. sen fazla konusma haydi git cihazınla oyna.. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeutaLLethaL

    Meczub kimin çektiği belli olmayan youtube videosunu kanıt görebilirken kendi kullandığım telefona zahmet edip kurup yaptığım test sonuçlarına inanmıyor :D Ben bu kadar rezil olsam utanır özür dilerim sahibi olmadığım telefonun konusuna da zaten yazmam. Satıcısın falan diye suçlamaya çalışıyor sen hangi markanın yalayıcısısın söyle bilelim başka açıklaması yok çünkü böyle aptalca yorumların. Ben telefonumu alma sürecimi bile paylaştım önceki telefonlarımı da söyledim niye aldığımı artısını eksisini vs her şeyi anlattım 9s konusunda da yorumlarımı görebilirsiniz orada da o telefonu kullanırken yardımcı olmaya çalışmıştım. Kanser oldum laf anlatacağım diye bilgilendireyim diyorum yok adam çomar benim suçum almıyor aklı. Yapacak bir şey yok.

    Birader banana anasını satayım , boş yorum görmekten sıkıldım

    Bir mod , modül ,rom ,tema ne bileyim rom vs paylaşımı yapıyorsan tamam ,konuya giriyorum anca çene suyu çorbası


    Banan kim batmış ,kim çıkmış, kim ölmüş kim kalmış

    Baslik ne "X3 NFC ana konu" içerikte ne var ,bomboş çöp


    Her telefon konusu modlardan geçilmiyor ,burda anca bidi bidi

    Varsa tartışmaniz kendi aranızda tepisin.


    Poco X3 üreten fabrikaya topun mu kaçtı senin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Ocak 2021; 18:51:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Birader banana anasını satayım , boş yorum görmekten sıkıldım

    Bir mod , modül ,rom ,tema ne bileyim rom vs paylaşımı yapıyorsan tamam ,konuya giriyorum anca çene suyu çorbası


    Banan kim batmış ,kim çıkmış, kim ölmüş kim kalmış

    Baslik ne "X3 NFC ana konu" içerikte ne var ,bomboş çöp


    Her telefon konusu modlardan geçilmiyor ,burda anca bidi bidi

    Varsa tartışmaniz kendi aranızda tepisin.


    Poco X3 üreten fabrikaya topun mu kaçtı senin



    Alıntıları Göster

    engelle diye tus koymuslar kullansana.. söyledigim gibi sen git cihazı üreten gelsin.. bu les cihazı kendi sitelerimde de yazacagım.. gücün yetiyorsa engelle de görelim.. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Ocak 2021; 19:43:0 >




  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.