Şimdi Ara

Xiaomi Performans sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçenlerde Redmi 9A 64/4 aldım. Kısa bir süreliğine idarelik. Ancak 4gb ramli bir telefona göre çok takılma oluyor. Telefon bilgim zayıf kusuruma bakmayın. Geçen canım sıkıldı oyun indirdim. En çöp telefon bile 60fps verirken maksimum 40 verdi bu telefon. Ayrıca internette de nedeni veya çözümünü bulamadım. Root atıp hızlandıracaktim ama onu da yapamadım. Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Root atmalı mıyım? (Bootloader kilidi açık geldi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilen yok mu?

• Xiaomi almak hatadır.

• Merhaba. 4gb ram tek başına bir işe yaramıyor o telefonun işlemcisi pek iyi degil. Xiaominin kendi yazılımı en iyi telefonunda bile yavaş olabiliyor o yüzden herkes harıl harıl eu rom(sizin telefona göre olmayan) ya da custom rom arar. Root ile hızlanmaz ama custom romla belki biraz hızlanabilir ama o işlemciyle çok da bir şey beklememeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 15 Kasım 2022; 8:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim 🙏

• civanus kullanıcısına yanıt

işlemcisi vasat ve ram'i düşük model alırsan tabiki hatadır. ben Xiaomi kullanmaya Pocophone F1 ile başladım, ardından Mi 9T kullandım. şimdi de 11 Lite 5G kullanıyorum. hiç pişmanlık yaşamadım.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam idareten aldım çok bişey beklemiyordum ama çok kötüymüş ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.