Şimdi Ara

Xiaomi redmi note 9 pro ekran parlaklığı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
32.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen ekran bazen çok parlıyor (renkler gereğinden fazla doygunlaşıyor) elimi sensöre doğru yaklaştırdığımda ekran tekrar normale dönüyor.
    Bu sorunu başka yaşayan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Ekran Parlaklığı Sorunu: Çözümleri ve Nedenleri

Sorunun Belirtileri:

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro'nuzun ekran parlaklığı, otomatik parlaklık özelliği kapalı olmasına rağmen kendi kendine değişiyor.
    • Ekran parlaklığı aniden kısılıyor veya artıyor.

Nedenleri:

• Arızalı Sensör: Cihazınızın ortam ışığı sensörü doğru çalışmıyor olabilir ve bu da otomatik parlaklık ayarlarının yanlış tetiklenmesine neden olabilir.
    • Yazılım Hatası: Bir yazılım hatası, ekran parlaklığı ayarlarını etkileyebilir.
    • Uygulama Çakışması: Cihazınızda yüklü olan belirli bir uygulama, ekran parlaklığının kontrolüne müdahale edebilir.

Çözümleri:

• Otomatik Parlaklığı Kapatın: Ayarlar > Ekran > Otomatik Parlaklık'a giderek otomatik parlaklık özelliğini devre dışı bırakın.
    • Cihazınızı Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, geçici yazılım hatalarını giderebilir.
    • Uygulama Güncellemelerini Kontrol Edin: Cihazınızda yüklü olan tüm uygulamaların güncel olduğundan emin olun. Bir uygulama güncellemesi, ekran parlaklığı sorununu çözebilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Diğer tüm çözümler başarısız olursa, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi sileceğini unutmayın.
    • Yetkili Servise Başvurun: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, cihazınızı Xiaomi'nin yetkili bir servis merkezine götürerek profesyonel yardım almalısınız.

Önemli Not: Cihazınızın ekran parlaklığıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, öncelikle cihazınızın yazılımının ve tüm yüklü uygulamaların güncel olduğundan emin olun. Bu önlem, birçok yaygın sorunu çözmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı Sorun bende de var. Ne yapsam bilemedim Garantiye göndersemmi kararsız kaldım.
  • Ayarlar-ekran-renk şeması-doygun sıralamasını takip edin sonra telefonu yeniden başlatın düzeliyor.
  • ben daha yeni aldım 3 gün oldu alalı gayet rahat parlaklığını biraz kapattım miyop olduğum parlaklığa ihtiyacım yok.
  • Merhaba,

Ayarlar, ekranda, parlaklık düzeyi

Buradan güneş ışığı modunu kapatınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 21 Eylül 2020; 20:11:12 >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Baktım da kapalıymış zaten
  • Ayarlardan (telefon karanlık modda ise) Ekran>Daha fazla karanlık mod seçeneği>Metin ve arka planı otomatik ayarlamayi kapattım düzeldi benimki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ates91 A kullanıcısına yanıt

İşe yaradı. Teşekkür ederim.

• FatihKavakli19 F kullanıcısına yanıt

Ben de bu şekilde kapattım fakat düzelmedi. Yani ekran normalde parlak olması gerekirken daha az parlak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.