Şimdi Ara

Xiaomi Note 8 Pro 128Gb Galeri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    note 8 pro 128 GB yeni aldım.
    Whatsap yedeğini yükledim 2000 kusur foto geldi geldi.Galeriye girince ALBÜM--ENSON fotoğraflarda 4000 küdür gösteriyor.
    Girince içi boş çıkıyor.
    ALBÜM deki diğer klasörlere girince bazen boş çıkıyor bazen de açılıyor içindeki fotoğraflar.

Dosya yöneticisine girince sıkıntı yok orda fotolar hep açılıyor.

Yeni aldım daha böyle bişey olunca ister istemez insanın canı sıkılıyor.ALTTA SS koydum.Şimdiden çok teşekkürler.Xiaomi Note 8 Pro 128Gb Galeri Sorunu
    Xiaomi Note 8 Pro 128Gb Galeri Sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Galeri Sorunu

Xiaomi kullanıcıları, özellikle Xiaomi Note 8 Pro, Redmi Note 9 ve diğer bazı modellerde galeri uygulamasıyla ilgili sorunlar bildirmektedir. Bu sorunlar, galerinin geç açılması, açılmaması, fotoğrafları tarihe göre sıralayamaması ve diğer aksaklıkları içerebilir.

Galeri Geç Açılıyor

Galeri uygulamasının geç açılması, özellikle çok sayıda fotoğraf ve video depolayan kullanıcılar için can sıkıcı olabilir. Bu sorun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yüksek bellek kullanımı
    • Eski veya bozuk bir galeri uygulaması
    • Uyumluluk sorunları

Galeri Açılmıyor

Bazı durumlarda, galeri uygulaması hiç açılmayabilir. Bu, aşağıdakiler gibi daha ciddi sorunlardan kaynaklanabilir:

• Sistem hataları
    • Uygulama çökmeleri
    • Cihaz yazılımı sorunları

Fotoğraflar Tarihe Göre Sıralanamıyor

Xiaomi galeri uygulamasının bir başka yaygın sorunu ise fotoğrafları tarihe göre sıralayamamasıdır. Bu, özellikle zamana göre düzenlenmiş fotoğraflar bulmaya çalışırken rahatsız edici olabilir.

Redmi Galeri Sorunu

Xiaomi Redmi modelleri de benzer galeri sorunları yaşayabilir. Örneğin, Redmi Note 8 Pro'da kullanıcılar galerinin yavaş çalıştığını ve fotoğrafların yüklenmesinin uzun sürdüğünü bildirmiştir.

Xiaomi galeri sorunlarıyla karşılaşıyorsan, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Galeri uygulamasını güncelle.
    • Cihazını yeniden başlat.
    • Uygulama önbelleğini ve verilerini temizle.
    • Cihaz yazılımını güncelle.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene (son çare olarak).

Bu çözümler sorunu çözmezse, Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba. Sırf telefonun kendi galerisi kötü diye canınız sıkılmasın. Basit galeri veya quick pic diye bir uygulama yükleyerek o dandik galeriden kurtulabilirsiniz. Belki o galeri ileride güncellemeyle düzeltilebilir de.
  • @Exfat; Reis su dediklerin içime su serpti ya la eyvallah :) bu android 10 güncellemesini faalan bekliyorum belki düzelir. Ama bu gibi galeri sorunu olan var mı ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihb1993 -- 19 Mart 2020; 20:30:14 >
  • Bende 1 ay önce mi 10t pro aldım aynı sorun bende de var. Kendi galerisini kullanmıyorum. Teknik destek yönünden xiaomi çok zayıf, bu sorunu onlarla paylaşmama rağmen dönüş yapan olmadı. Daha önce Huawei kullanıyordum. Her yönüyle sorunsuzdu. Google ile sıkıntısı olmasaydı yine Huawei tercih ederdim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.