Şimdi Ara

Xiaomi Note 6 Pro Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglee6 -- 20 Haziran 2019; 0:5:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dostum pil konusunda memnun kalıcaksın
    ses kayıt özelliği mükemmel..
    ıphonede yapamadıgın herseyı bu telefonda yapabilirsin zedge programı ile zil sesini bile degiştirmek başka bir keyif..
    memnun kalırsın...
  • Batarya harika kameraları güzel bu fiyata bence rakibi yok...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Imei atılmış cihaz alınır mı hocam Birde bu telefon pubg yi kaldırır mı

• Eaglee6 E kullanıcısına yanıt
    ogluma aynen dedıgınız gıbı ımei atılmıs aldım yaklasık 5 aydır kullanıyor...
    dedıgınız oyundan cıkmıyor zaten..bendede redmı not 7 var...ıphone x den geçtim anlayın yani..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Alıyorum o zaman hocam apple cihazım çok kısıtlı dışardan hiç bir uygulama yükleyemiyorum android o yüzden istiyorum ve Note 6 Pronun ekranı tasarımı işlemcisi hoşuma gitti fiyat/performans canavarı gibi

• burada oyun test videosu varhttps://www.youtube.com/watch?v=k2V696rsuAY imei atılmış telefon sanırım güncelleme almıyor ama mi flash ile güncellemeleri manuel olarak kurabilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü güncelleme alıyor telefon o konuda imei vs hiç farketmez her türlü alıyor.

Pubg tabi ki bi iphone kalitesinde oynayamazsınız ama düşük ayarlarda düzgün bir bağlantıyla sorunsuz oynarsınız.

Batarya konusunda iphone plus lar gayet başarılı note 6 pro da iphone dan iyi ekran süresi yakalarsınız.

Bu fiyata da bu kadar akıcı sağlam telefon çok çok zor 4 kamera 4.000 mah batarya tam ekran kullanım snapdragon işlemci ve orta sınıf olsa bile alacağınız güncellemeler...vs vs ayrıca xiaomi örn. android 10 gelmese bile 10 daki özellikleri ekleyerek kendi güncellemesi ile verebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaglee6

Alıyorum o zaman hocam apple cihazım çok kısıtlı dışardan hiç bir uygulama yükleyemiyorum android o yüzden istiyorum ve Note 6 Pronun ekranı tasarımı işlemcisi hoşuma gitti fiyat/performans canavarı gibi
    al kardeşim...hatta ıphonen degerli ikende sat ...ben öyle yaptım pil ömrü ve ses kayıt özelliği benim gibi iş koşturanlar için çok ideal kagıt ile not alma derdi olmuyor...
  • baranselona kullanıcısına yanıt
    Imei kayıtlı cihazların garantisi yok o kafamı kurcalıyor biraz hocam

• Al hocam o fiyata çok iyi cihaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.