< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu (4. sayfa)
-
-
Biten bir şey varsa o da Xiaomi. Bir iki sene daha kullanır 5G telefon alırım. Bidaha da Xiaomi'ye bakmam. Android tarafında sürekli güncelleme aldığı, basit ve hafif arayüzü ve uygun fiyatı yüzünden tercih etmiştim. Destek konusunda sanırım en iyisi Apple.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SD855 Android 10 ile çıkan Samsung Android 13 alacak. SD865 canavar gibi işlemci desteğin kesilmesi abes olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E Huawei ambargosunu iyi kullandı xiaomi o kadar millet de deli gibi savundu ücretsiz reklam yapar oldu benzer durum zamanında General Mobile için de yapıldı. İphone da kullanıyorum Android'de ama şahsen Samsung'a da bi darbe vurma çabası da vardı haliyle bunlar zaten olacak şeylerdi çok da şaşırmamak gerek. Aslında İphone ile karıştırmamak lazım Apple zaten yazılım satıyor Android üreticilerinde ui arayüzleri ön plana çıkıyor ki Samsung'un da en büyük avantajı yazılım da yapabilmesi akıllı saatlerinden televizyonlarına kadar hatta bilgisayarlarına kadar hep kendi yazılımları da oldu. Lg'de tam aksine satın almalar yaparak oldu misal Webos yazılım Palm ve HP şirketine aitti.
Huawei'nin önü kesilince xiaomi'nin bir tarafı kalktı. Fiyatlar için sebep bu ama güncelleme için niye kızıyorsunuz anlamadım. Zaten rsa kilitli telefonu yazılımla imei çakınca güncellemeleri kapatmıyor musunuz. Xiaomi de baktı, kimse güncellemiyor, vermesem de olur demiş.
-
Geçen sene Note 10 Pro aldım. Ama şu anda olsa kesinlikle telefon tercihim değişirdi. İphone veya Samsung alırdım. Sonuçta işlemci veya diğer donanımlar iyi olabilir. Ancak cihazın bir stabilitesi olmalı. Ekran kilidini açmadan bildirim panelini açınca bildirim panelini açılmaması vb. bir çok yazılımsal hata var. O yüzden Xiaomi alır mıyım? Bilmem.
-
Huawei'nin önü kesilmese Xiaomi zor bu günlere gelirdi .Takoz gibi kalın ve ağır telefonlar .Sürekli takılan yazılımları .En canavar snapdragonları kullanmasına rağmen nedense hızının hiç bunu göstermemesi.Zaten İMEİ yüzünden alıyordu millet ,onu da engelledin .
-
Bootloop dediğim olay format sırasında yada mesela telefona rom falan atıyorsun telefonu sürekli olarak süresiz olarak kendini yeniden başlatma olayıdır öbür telefonlarda başıma çok geldi bu olay servise götürmene hiç gerek yoktu ya telefoncuya götürürdün 10 dkda halledirdi yada rom işlerinden falan anlıyorsan eğer evde bilgisayarla gerekli programları kurarak kendinde halledebilirdin
Xiaomimin suyu isindi artik. Sd 865 li telefona.destegi kesiyormus vay be. Ne gunlere kaldik. Müşteri de xiomiye destegini keser olur biter.
Bunlar kafayı yemiş, 2020 Eylül ayından lansmanı yapılan Mi10T Pro'nun desteğini keserse bu aldığım son Xiaomi olur.
Bu hiç de ucuz bir cihaz değil, şu anda bile 13 küsür bin TL'ye satılıyorken hayırdır nereye kesiyorsun desteği Xiaomi efendi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 23 Ağustos 2022; 15:41:0 > -
Herkes yorum yapmış ama biri de çıkıp haber yanlış demiyor, haberin kaynağına gidin mi 10T ve mi 10T pro yazmıyor. Neye göre eklendi bunlar?
-
Redmi k30s = mi 10t. Değişen pek bir şey yani.
2 sene önceki cihaza destek vermiyorsa niye xiaomi alalım ?
-
Xiaomi bknu çıkartiyo yavaş yavaş.Alternatifim Samsung olcak yeni telefonumda.
İyice eski usul çin malı telefon oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X