|
|
|
|
|
|
|
Kimin evinde 55W adaptör var arkadaş. Evinizde varsa ikincisini almayınmış. Millet 3 saatte mi şarj etsin telefonunu. Ayrıca bunlar elektronik alet yarın bozulmayacağı ne malum. Millet yedek olsun diye alıyor. Nasıl olsa aynı fiyat. Adam gibi adaptörsüzünü daha ucuza sat o zaman alır insanlar. |
Evlerinde şarj aleti varsa zırvalığını kim çıkardı merak ediyorum. Kimin evinde 55w şarj aleti var? Telefonu satınca şarj aleti zaten gidiyor. Hayır gitmese dahi senelerce kullandığım telefonun şarj aletini yeni telefonumda kullanmak isteyeceğimi sanmıyorum. Zaten yeni modellerde watt değeri yükseliyor,evde şarj aleti olsa bile yeni model için düşük kalacak. Neresinden tutsan elinde kalıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muroooo19 -- 4 Ocak 2021; 11:29:11 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hayatımda bu kadar anlamsız bir akım görmedim. eskisi gibi telefonlar 1 amper ile şarj olmuyorlar ki, hızlı şarj özelliğinin aktif olabilmesi için kendi tasarladıkları şarj cihazları gerekiyor. durum buyken evinizde mevcut olan şarj cihazını kullanın demek nasıl bir gerizekalılıktır? 5 saatte mi şarj edeyim telefonu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 4 Ocak 2021; 17:45:44 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |