Şimdi Ara

Xiaomi'nin çevreyi koruma çağrısı yanıtsız kaldı: Herkes şarj cihazlı Mi 11 satın alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O kadar cevreci iseler kutudan 55W adaptoru cikartmaz, evdeki eski 10w adaptoru getirin fiyattan duselim derlerdi.

  • Birkaç yılda bir adaptörlerin güç çıkışları 2’ye 3’e katlanırken evinizdeki adaptörü kullanın demek çok saçma. Daha saçma olanı adaptörlü ve adaptörsüz seçeneğin aynı fiyatta olması. Bizim küçük esnaf bile böyle hataları yapmaz abi şarj cihazı almazsan 50 lira eksik olsun der.
  • orlandomagic O kullanıcısına yanıt
    Dayaniklilik konusunda nasil sorun yasadiniz acaba :) benim daha 10 sene once 15 sene once aldigim sarj cihazlari bile sorunsuz calisiyor farkli isler icin kullaniyorum tabide ya i sonuc olarak calisiyor hizli sarj yapmaz ne biliyim telefona uymaya bilir bu tur aorunlar haricinde telefon kutusunda cikipda bozdugum yada yakinlarimin bozulan bir sarj cihazi olmadi daha hic kablosu pert olan cok var ama bozulan yok :)
  • 20000 $ * 15 $ = 300000$
    Adamlar işi biliyo 20 bin kişiden 15 dolar gitse iyi para

  • çevreyi düşünüyorlarsa eski şarj cihazını getirin yenisini verelim desinler.

  • Xioami'yi mantıklı bir marka sanırdım.Şarj adaptörüyle çevreyi koruyoruz ayağı çekiceğinize 🤨 fabrikalarınıza fililtre ve çöplerini yok etmenin daha zararsız yollarını bulsunlar.Şöle bir gerçek var ki tüketici insanlardan çok büyük üretimler yapan fabrika ve üretim tesislerinden çıkıyor doğaya karşı zararlı içerikler.Mesela adamlar doğada çözünebilen bir materyal geliştirip o materyalı kullanmıyor pilastik ürünlerde neden daha pahalı 😂 Bu dünyada para verip-alan kimse çevreyi düşünmez.Düşünmemeli.Eğer düşünürse bu biyolojiye karşı gelmiş demektir.Bizler çocuk yaparken bile kendimizi düşünerek yaparız o derece kendimizi düşünür her konuya kendimizi katarız ki o konuyu sevelim ya da ilgi duyalım ya da satın alalım.Birinin sizi sevmesini istiyosanız ondan bir şey isteyin.Sizde bir parçası olursa o kişinin.O parçayı sevdiği gibi sizi de sevicektir.O kişinin bencilliği artık sizi de seviyor olucak.İnsan = Ben taraflı = Bencil dir.





  • Lan ne saçma arkadaş ya misal bende Mi6 var Mi11 de nasıl bunun şarj cihazını kullanayım daha hızlı doldurmak varken kendi adaptörüyle. Yav iyice boku çıktı çevreyi koruma da tamamen bahaneeeeeee kaldı ki adaptörle çevremi korunur awk herşeyi çözdük bu kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 5 Ocak 2021; 17:34:37 >
  • Bence bu çevreyi koruma şeyi tamameeeeeeeen bahane başka hiç bişye olamaz
  • Madem bu kadar çevreciyiz;

    Ülkendeki nüfusu yarıya indirilmesi için uğraş, direkt olarak 750 milyon kişilik tasarruf olur. Bu diğer ülkeler için de geçerli.

    Dandik giriş ve orta seviye ürünler çıkarma, sadece kaliteli ürünler çıkar ve 4 veya 5 tane android güncellemesi ver ki insanlar yeni telefon almak zorunda kalmasın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.