Şimdi Ara

Xiaomi MI6 Kullanıcı yorum ve bilgileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Xiaomi Mi6 alacak ve dusunen arkadaslarıma kısaca bilgilendirme yapmak istiyorum.
    Yaklasık 2 haftadır kullanıyorum bundan önce samsung S3,S4 ve J7 Prime kullanıyordum. J7 nın sarj olarak beni cok tatmın ediyordu. Mi6 nın degerleri yuksek olmasına karsın J7 den daha az gidiyor. Belki programlarından kaynaklanıyordur 1 gun dolu dolu gidiyor Mi6.
    Programsal olarak Mi6 bence harika diger telefonlarda ayrı uygulama ile alabileceginiz butun uygulamalar Mi6 da mevcut. Uygulama kilidi, resim kilidi, kendi kendine acıp kapanma, parlaklığı otomatik ayarlama gibi birçok uygulama kendi hafızasında mevcut. 6gb ram ve 128gb hdd li olanı aldım cunku hafıza kartı olmaması dezavantajı. Hız konusunda gayet tatmin edici 4 oyunum ve yaklasık 35 tane uygulamam var hepsini aktif kullanıyorum. Isınma donma gibi sorunlarla karsılasmadım. Ekran paylasımı kumanda ve nfc si de mevcut istediğiniz alete dilediğiniz gibi baglanabiliyor.
    Resim kalitesi ısık alan mekan ve diger ortamlarda muthıs bir kamerası var ön ve arka kamerası fevkalade. Ama ısık olmayan bir alanda kamera o kadar iyi degil ama flas ile denemedim henuz.
    Ama kamera olarak gercekten beni fazlasıyla tatmin etti. Bir kac resim atabilirim ileriki gunlerde. Telefonun beklide en buyuk dezavantajı ekranının 5.15 inc olması ki bana gore gayet iyi cunku buyuk ekranlı telefon sevmiyorum. Ama renkler parlaklık olarak harika guneslı havalarda bile telefonunuzu cok rahat bir sekilde kullanabilirsiniz. Kucuk olması sizi aldatmasın cebinize cantanıza çok rahat bir sekilde rahatsız olmadan koyabilirsiniz. Mi6 aynı bilgisayar tarzında dilediğiniz oyunu rahat bir sekilde oynayabilir kişisel bilgilerinizi saklayabilir ve rahat kullanabileceğiniz bir telefon.
    Telefonun görüntüsü harika arka kısmı cam kırılma olabilir o yuzden kılıf geliyor. Kayma konusunda evet eller terledikce kayma sorunu yasayabilirsiniz. Ön kısmı gorilla glass4 cam cizilmeye direncli diyor ama ben yinede kırılmaz cam taktım korumak amaclı ama kenarlarında bosluk oldugundan begenmedim ve komple kırılmaz ön panel sipariş ettim 13tl karsılıgında.
    Genel olarak Mi6 benim icin gercekten harika bir telefon agır cekim modu portre modu vs gibi bir cok özellikleri mevcut aynı Iphone goruntusu var arayuz de aynı sekilde kamera uygulaması da aynı sekilde incemelerimde Iphone 7-7plus ve 8-8plus telefonları ile epey.com sitesinde karsılastırdım. Sizde karsılastırdıgınızda farkları göremeyeceksiniz. Evet göremeyeceksiniz çünkü öyle çok bir fark yok belirli bir kac özelliği fark ediyor sadece radyosyon ppı ve sarj gibi ki sarjlarda Mi6 daha iyi. Tabi zevkler ve renkler tartısılmaz ben cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim. Mi6x dusunuyordum ama su an Türkiye de satısı yok ve Mi8 de cıktı bunları da incelemenizi tavsiye ederim. Bence 4-5 bin lira ıphone vermektense bu telefon cok daha uygun alınabilir. Ha ne var Iphone kullanıyorum demek var Mi demek var sadece isim var bence.

yinede merak ederseniz veya sormak istediğiniz herhangi bir sey olursa yardımcı olurum saygılar.

• nerden ve ne kadara hangi modelini aldınız hocam
  • hepsiburada dan aldım 2400tl ye mal oldu 6gb ram ve 128gb dahili olan modeli amdım çok memnuun hergun yeni özelliklerini görüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.