Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
150 Misafir (1 Mobil) - 149 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.953
Cevap
277
Favori
1.552.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedat_39

Hocam, 9.3 - 8.2.1'de çalışır mı ?

çalışacağını sanmam hocam, riske girmeye değer diyorsanız deneyin ama epic rom(7.1) kullananlar denedi cihaz açılmaz oldu
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Kullandığın romu flasla veriler gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

magisk kurulmuyor rom flaşlanıyor
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Rom flashlayınca süper su felan yüklendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyPenguen

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

quote:

quote:

sanmam hocam global stabilde 9.2.2.0/9.2.3.0 betada ise 8.2.24/8.3.1'de çalıştığı yazıyor
    magisk modülü çıksın en azından geri dönüşü olur denemek isterseniz

Ve mutlu son magisk modülü ile denedim arnova v7 beta 1.apk ile ön kamera portre modu çalışıyor

Magisk modülühttps://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75778099&postcount=981

Hocam yanlış birşey yapmıyalim:)

Magiski flasladik

Apk hangi apk yi kuracağız

Magiskten camera2 apiyi silecekmiyiz:)

Teşekkürler

Hocam siz hangi romdaydiniz? Magisk Modülünü direk kurunca, cihaz açılmadı Epic Rom 7.12.14de. Mi logosunda kaliyor cihaz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Rbn5qzECC3o şuraki çözüm sizinkiyle aynı sanırım bi deneyin

Hocam cok sağolun, Videoki bölümde Magisk.img yi bulup sildim, yaninda Direk Magisk yazan dosya vardi onu da sildim. Fakat Yine cihaza Magisk Flashlayinca açılmıyor, Mi Logosunda kaliyor. Cok garip geldi.

Magisk bile kuramayinca cihaza, rom degistirme vakti geldi o zaman hocam mademki Ön Kamera Portre modu da çalışıyor.

Fakat Hocam GC v5.1de On Kamera da Hdr+ cekim çalışmıyordu, Suanda sizin kullandığıniz sürümde de Porte modunda da Çalışmıyor Hdr+ cekim diymi? Yoksa o sorunu çözdulerse, baska da istediğimiz birsey yok.

portre modunda hdr çalışıyor ama sadece hdr kullanmak istersen ön kamerada v7 beta 2'de çalışıyor ama o zaman da ön kamera çalışmıyor. kısa süre sonra ikisinin de çalıştığı bi mod çıkacaktır

edit: ön kamera portre BSG'nin umrunda GC 5.1 mi6 üzerinde işe yaramaz olduğunu düşünüyor ve 3.2'nin düşük ışıkta daha iyi çalıştığını söylüyor, takmış 3.2 versiyonuna

Anladim hocam halen daha oturmadi o zaman, sadece On Kamera da Portre çalışmaya başladi ama kullanılacak seviye de değil ortak olarak yani.

Hocam Portre modunu Çalıştırsin o zaman 3.2de, madem ki 5.1 ise yaramaz diyor. Bizde 3.2yi kullanalim. Ya da Ikisinin de düzgün calisanini yapsın, Portre icin 5.1i kullanalim, diğer şeyler için 3.2yi.

5.1i 3.2 seviyesine getiremezler mi, madem ki öyle düşünüyor ben onu da anlamıyorum.

Neyse suan icin Magiski eskisi gibi kullanabilsek o da yetecek hocamda, en azindan On Kamera da Portre oturana kadar.

• quote:

Aynen cihazi kullanabilmek için mecbur öyle yaptım hocam ama, Data klasöründe Magisk.img yi sildim, yine Magisk Flashlayinca açılmıyor cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Hocam miuipro rom kullandınız mı? Epic ten geçmeye gerek var mı?

Hocam Kurdum gecen haftalarda ama, Notification Shade olmayinca kaldirdim. İsinma da vardi, Oreo olunca. Halen Stabil Global Beta tabanli Notification Shade olan rom bulamadim hocam.

• quote:

quote:

miuipro hangi sürümünü kurmak lazım kuracakken farklı roma geçelim bari buraoca :D

7.11.16 sürümünü kullanıyorum

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Komple wipe yapmak gerekiyor galiba

• quote:

quote:

quote:

miuipro hangi sürümünü kurmak lazım kuracakken farklı roma geçelim bari buraoca :D

7.11.16 sürümünü kullanıyorum

ns varmı hocam link varsa deneyelim bi güzel diyorsan :)

sanırım multiromdan bahsediyosun sen :)https://forum.miuiturkiye.net/konu/multirom-mi6-7-11-16.17858/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 5 Mart 2018; 16:36:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Aynen cihazi kullanabilmek için mecbur öyle yaptım hocam ama, Data klasöründe Magisk.img yi sildim, yine Magisk Flashlayinca açılmıyor cihaz.

magisk.img yi silip cihazı açıp yüklü modüller arasından son kurduğunuzu kaldırmayı denediniz mi hocam

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    [ROM][MIUI9] MiuiPro ROM for Xiaomi Mi 6 (Sagit) stable and developer roms
    https://forum.xda-developers.com/mi-6/development/rom-miuipro-rom-xiaomi-mi-6-sagit-t3703442

Ne yokki ancak 7.11.16 sürümünden sonrakilerde, ns yok deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 5 Mart 2018; 16:59:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanmam hocam global stabilde 9.2.2.0/9.2.3.0 betada ise 8.2.24/8.3.1'de çalıştığı yazıyor

Ve mutlu son magisk modülü ile denedim arnova v7 beta 1.apk ile ön kamera portre modu çalışıyor

Magisk modülühttps://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75778099&postcount=981

Hocam Magisk Modülünü Kurdum, cihaz açılmadı Epic Rom 7.12.14de

Benim anlamadığım nokta, 9.2.2.0 da çalışıyorsa bizdede çalışması lazim aslinda ama.

Direk Romu tekrar flashladim hocam mecbur. Fakat şimdi Magisk i flashlasam yine, modüller cihazda yüklü olduğu için cihaz açılmayacak yine. Acaba Magisk modülleri nereye kaydediyor hocam, onlari sileyim cihazdan da sonra Magisk i flashlayayim. Saklama konumu hakkinda bilginiz varmi acaba?

malesef hocam :( zaten ümidi kesin epic rom'dan bu sayede global betaya geçin ben stabiliteyi oturtasaya kadar çok rom bozdum. şimdi 8.3.1 + GC ile telefonu yeni almış gibi hissediyorum

Selamlar, global betada bir sekilde ses duzeyini arttirmanin yolu var midir? Epicromdaki dolby ile eski surumlerdeki gibi yuksek ses aliniyor. Eger oluyorsa global betaya bakmak isterim. Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Telefonu alalı 2-3 ay oluyor, fatura örneği dediğiniz migrosta tutulan fatura kayıtları mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Granis

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Magisk Modülünü Kurdum, cihaz açılmadı Epic Rom 7.12.14de

Benim anlamadığım nokta, 9.2.2.0 da çalışıyorsa bizdede çalışması lazim aslinda ama.

Direk Romu tekrar flashladim hocam mecbur. Fakat şimdi Magisk i flashlasam yine, modüller cihazda yüklü olduğu için cihaz açılmayacak yine. Acaba Magisk modülleri nereye kaydediyor hocam, onlari sileyim cihazdan da sonra Magisk i flashlayayim. Saklama konumu hakkinda bilginiz varmi acaba?

malesef hocam :( zaten ümidi kesin epic rom'dan bu sayede global betaya geçin ben stabiliteyi oturtasaya kadar çok rom bozdum. şimdi 8.3.1 + GC ile telefonu yeni almış gibi hissediyorum

Selamlar, global betada bir sekilde ses duzeyini arttirmanin yolu var midir? Epicromdaki dolby ile eski surumlerdeki gibi yuksek ses aliniyor. Eger oluyorsa global betaya bakmak isterim. Tesekkurler.

@buraoca2 anlıyor o işlerden hocam, ses düzeyi bana yeterli geldiği için hiç araştırmadım

• quote:

https://forum.xda-developers.com/mi-6/development/rom-miuipro-rom-xiaomi-mi-6-sagit-t3703442

Ne yokki ancak 7.11.16 sürümünden sonrakilerde, ns yok deniyor

yahu ns yi neden kaldırdılar bak oreo ya geçtim yok abi ns siz olmuyor muipronun dediğiniz verisyonu yok yalnız yada ben göremedim

• quote:

quote:

quote:

magisk.img yi silip cihazı açıp yüklü modüller arasından son kurduğunuzu kaldırmayı denediniz mi hocam

Hocam onu da denedim ama açılmıyor Rom hiçbir şekilde. Mi Logosunda kaliyor cihaz.

• quote:

Komple wipe yapmak gerekiyor galiba

4wipe yapip romu bastan kurmak lazim hocam herhalde. Full Wipe yaptirtmamasi lazim ama, hic karsilasmadigim icin daha önce bu durumla, birsey de diyemiyorum şimdi.

• Popcorn Playa kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

• quote:

Demekki Cihazdan bu halde bile memnunsunuz ki hocam, ne güzel

Valla çok memnunum.bugune kadar hep orta sinif tel kullandım.isimi görsün yeter mantigindaydim,bi telefona 3-4 bin lira vermem mantiginda.alcatel idol 4 ten geçtim bu cihaza.soyle soyliyim,bu telefon 1600 tl değil,3000 tl fiyatı olsa,inan 3000 tl verir gene alırım...

• 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.