Şimdi Ara

Xiaomi mi5(ithilatçi garanti) vs. Huawei P9 Lite(TR garanti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1.098,99 TL(n11)

Huawei P9 Lite (Huawei Türkiye Garantili)
    1.159,00 TL(hepsiburada)

Arkadaşlar merhaba, iki telefon arasındayim. istediğim özellikleri sıralayım.
    Her iki kamerasının da iyi olması,
    Uzun süre(2-3 sene) götürebilmesi,
    Dayanıklı olması, ufak düşmeye vs.
    Seri ve stabil çalışması,
    Mobil veri ile ibağlantılnın iyi ve internet tarayıcının hızlı olması

Aslında telefonda fazla bir şey yapmam. fazlaoyun oynamam. yolda internette takılma mesajlaşma sosyal medya vs. takılırım. ama arka kamerasının güzel çekmesi benim için önemli.
    bunları yapabilmek için ith. garantili mi5 almaya gerek var mı yoksa garanti hizmeti olan p9 lite bana yeter mi?

saydıklarımda hangisinin iyi olduğunu da belirtir misiniz.

• Ben açıkcası MediaTek ve Intel işlemci kullandıktan sonra Snapdragon'un değerini anlayanlardanım. O yüzden Mi5 daha mantıklı gelecektir.
    Kendim MIUI kullanıcısıyım Mi4 var bende de, S801AC ile bile bi kasma-donma-takılma yaşamıyorum MIUI optimizesi çok güzel Mi5'te daha iyidir haliyle. Kamerası konusunda bi bilgim yok, yani kullanmadım. Mi4'ü 1 senedir kullanıyorum herhangi bi sıkıntı çıkarmadı, Mi5'te bence dayanır 2-3 yıl.
    Zaten fiyat-performans telefonu bunlar, aynı donanıma sahip telefonlar 2000'den satılıyor. Ben Mi5 öneririm, Huawei ve Samsung kendi kötü cpularını kullandığı sürece gider ayak batacaklar. :)
  • Huawei p9 lite işlemci bakımından gayet yeterlidir hatta snapdragon o fiyat bandında kulandığı işlemciden çok daha iyidir bnce her telefon kendi işlemcisini kullanmalıdır.Büyük markaların çoğu bu şekilde gelişir apple,samsun,huawei fark ettiyseniz son zamanlarda sony,htc,lg tarafları son zamnalrda satış oranları düştü ama kendi işlemcilerini üreten samsung ve apple yok satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WoodGuy

iki telefonun kamerasını kıyaslayabilir misiniz hocam bilginiz var mı@atakangen

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=6948&idPhone2=7983&idPhone3=7863

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.