Şimdi Ara

Xiaomi Mi3 Satsam Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bir tanıdığım Çin'e gidiyor ve telefon almayı planlıyorum kendime çok hayalini kurduğum her ne kadar dikkat çekmeyecek olsa da xiaomi Mi3 getirtcem. Bi kaç tane daha getirtebilirim sizce 1200 tl'ye alacak bulabilir miyim?


     Xiaomi Mi3 Satsam Alınır Mı? Xiaomi Mi3 Satsam Alınır Mı? Xiaomi Mi3 Satsam Alınır Mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESTER -- 20 Mart 2014; 14:06:38 >







  • 1000 lira civarı satılır. Çinden daha uygun alınacağı için.
  • Kardeş sen ordan 32gb versiyonunu 850 liraya yada 16gb versiyonunu 720 liraya alacan alacan burda 1200 satacan alan kisi 150 liraya pasaport kaydı yaptiracan 1350 ye mall olacak vallahi bana soraraaan etmezmi o kadar eder ama mi3 un ne burda servisi var ne yedek parçaları onun yerine g2 alirsin es deger olur farki olmaz o kadarda sıkıntıya girmemis olursun. Yani demek istedigim mi3 u bu kadar dikkat cekmesi ucuz olmasindan sen getirip kvkli tel fiyatina satican olmaz oyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza456

    Kardeş sen ordan 32gb versiyonunu 850 liraya yada 16gb versiyonunu 720 liraya alacan alacan burda 1200 satacan alan kisi 150 liraya pasaport kaydı yaptiracan 1350 ye mall olacak vallahi bana soraraaan etmezmi o kadar eder ama mi3 un ne burda servisi var ne yedek parçaları onun yerine g2 alirsin es deger olur farki olmaz o kadarda sıkıntıya girmemis olursun. Yani demek istedigim mi3 u bu kadar dikkat cekmesi ucuz olmasindan sen getirip kvkli tel fiyatina satican olmaz oyle.

    Evet ama Xiaomi Mi3'ün hayran kesmi var tıpkı Apple da olduğu gibi oyüzden bu paralar rahatlıkla gözden çıkarılabilir benim amacım zaten ucuza mal satmak değil türkiye de bulamayıp da bu ürüne çok ulaşmak isteyen tüketiciler için. Bunlardan biride benim. Mi3'ün tasarımı ve arayüzüne hayranım ayrıca her cuma günü güncelleme veren bir telefodan bahsediyoruz

    Edit: Mi3'ün bu kadar dikkat çekmesi tasarım ve güncelleme anlayışıdır şu an amerika gibi ülkelerde dört gözle bekleniyor bu telefon. Düşünsene her Cuma günü telefona bir güncelleme geliyor ve 2000 liraya s5 alıpta 3-4 ay güncelleme bekleyen insanlardan her türlü karlı oluyorsun. Ben şahsen bu telefonu kendime de getirtcem. Memnun kalacağıma da eminim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESTER -- 20 Mart 2014; 13:53:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuasH

    1000 lira civarı satılır. Çinden daha uygun alınacağı için.

    Toptan getirmeyeceğim için 1000 lira imkansız ben satabileceğim en düşük fiyattan söz ediyorum ayrıca
  • arkadaş gümrük konusunu okumuş galiba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 daha eklenip Elite alınır Şaka bir yana fiyat fazla o yüzden Elite'e bile zar zor bakarken o fiyatta sizin garantisiz getiriceğiniz ürünlere 1200 hayatta vermezler. Sipariş gelirse getirin yoksa 1200 hayal ve cidden fazla bir rakam.
  • THESTER kullanıcısına yanıt
    16 GB'lık olanı değil de daha büyük kapasiteli olanları ve s800 işlemcili olanı bence meraklısına satılır. LG G2 almamış olsaydım ben alırdım mesela. Ancak pasaport kaydı sıkıntı. Telefonu işletecek pasaport bulmak çok zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Mart 2014; 20:26:44 >
  • Aynen arkadaşlar bende vazgeçtim bu yüzden oldukça meşakatli olacak çünkü belli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.