Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
255.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon türkiyeye gelirmi gelirse 700 tl civarı olurmu belgelerle cevaplayalım
  • Banlı olduğum için ilgilenemedim herkes eklendi.
  • bu 2 ay içerisinde getittirebilecek olan varsa alabilirim.
  • up
  • Gelirse alırım ki çinden getirme ihtimalimiz yokmu bu telefonu? Gümrük vergisine razıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

bu telefon türkiyeye gelirmi gelirse 700 tl civarı olurmu belgelerle cevaplayalım

Bence mümkün değil , örneğin benzer bir marka olan Huawei nin son çıkan modeli gold da 1.200 TL
  • süper bir cihaz benide ekle
  • benide ekle, bi ihtimal getirtebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

bu telefon türkiyeye gelirmi gelirse 700 tl civarı olurmu belgelerle cevaplayalım

Bence mümkün değil , örneğin benzer bir marka olan Huawei nin son çıkan modeli gold da 1.200 TL

huawei önceden bu firma gibi f/p kralıydı ama sonradan bende bi kalite tutturdum diyip fiyatları normale çekti ama bu seferki öyle değil adamların amacı ucuz telefon yapmak o yüzden bu fiyatlar mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eklendiniz
  • Araya bizide sıkıştırın yahu bu makine alınmaz mı ?
    Ama okuduklarım kadarıyla bu cihaz çin pazarına sunulan bir cihaz orada miyadı dolmak üzereykene de diğer pazarlara sunuluyor... Ayrıca ilk parti satışları netten ve sadece çin e yönelik miş... tabi bazı firmalar fazladan alıp satabilirler bilemiyorum ... Ama getiren olursa 2tane bana yazın... hangi telefonu servise gönderdik de sağlam bir şekilde geri geldi vaya servis sonrası keyfimiz kaçmadı... velhasılı bence makine kendini kanıtlamış (en azından memleketinde ) 500-700 tl arası fiyata servis olmasada alınabilecek bir canavar ...

• beyler
    ürünün sitesindeki 3000mah batarya yazısı 3100mah oluvermişhttp://www.xiaomi.com/mi2
    ne oldu da böyle oldu nasıl oldu ya :D
  • Beni de ekleyin listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Bu telefon Türkiye'de çalışırmı arkadaşlar.Gsm sistemi uyuyormu bize acaba.Diyelim ki uyuyo Türkiye'de satılmayan bir marka olduğu için örneğin tcell ile kullanırken internet ayarlarını,mms nasıl yükleyeceğiz.3310 gibi kullanmayalım sonra.Pasaporta işletirken sorun çıkma olasılığı varmıdır ? Mi-Two daha çıkmadı da ben Mİ one S için soruyorum.Getirtebilme durumum var da

ne kadara alıyorsunuz? bana da getirtmeniz mümkün olabilir mi?

Hattı çalıştırırsa sıkıntı olmaz. Apn ayarlarını biz hallederiz gerekirse. MEsele simkartı çalıştırsınhattı görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNeYazıyoruz

Bilmeyenler için Xiaomi her hafta güncelleme çıkarır ve her zaman EN SON android sürümünü kullanır. Miui arayüzü ise dandik sense arayüzüyle karşılaştırilamaz bile.. Bu telefon çok Sağlam

Sense arayüzü piyasadaki En kaliteli arayüzdür.

sense arayüzunu bu kadar kaliteli yapan nedir?
    gercekten bilmedigim icin soruyorum.

İhtiyaç duyulabilecek herşeyi eklemiş olmaları. Misal en basitini söylüyorum mesaj yazma ekranında türkçe karakter girince mesaj karakter sayısı "1" düşüyor diğerleri gibi yarıya inmiyor.

• doğubanka gidin anlaşın dükkanın biriyle getirtin, piyasadaki milyonlarca çakma ayfon çinden gelmeyecekte nereden gelecek yoksa
  • Benim monte iyiden iyiye kafa yapmaya başladı benle

çinden 315$ getirtme ihtimalimiz olduğu sürece bende varım

Benide EKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 30 Ağustos 2012; 11:55:36 >
  • Beni de ekle
  • Arkadaşlar 315$ Çin'deki satış fiyatı. Buraya getirecek kişinin bir kar beklentisi olacaktır.
    Yani fiyat konusunda daha gerçekçi olmanızı öneririm.
  • 315 dolara kayıtli mi olacak ve kargoyla mi gönderilecek? Gümrük sıkıntısı çıkmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.