Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
254.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xrf

mi2 fastcardtech de stokta ama 2 aydır gönderemedi pez...bekle bekle ağaç olduk.tel den çok gönderecekleri zamanı merak ediyorum.cihaz demode olacak biz hala mi2 sayıklıyoruz...

hocam bu siteden almayın diye konuda defalarca uyarmıştık. yapabiliyosan para iadesi al paypala bildir ürün gelmedi diye. merimobiles ya da ibuygou dan alın.güvenirliği kanıtlanmış siteler.

ibuygou türkiyeye gönderim yapıyormuki yada sen aldığın telefonu neden iade ettin ?

türkiyeye gönderim yapıyor Express ve DHL ile gönderiyorlar. ben registered airmail shipping seçmiştim.bu yüzden onlar iptal etti.ben etmedim.sonradan express ile seçin tekrar sipariş edin dediler. param hesabıma bu sabah geri yattı benimde.

ozaman türkiyede olan birinin bu siteden alma şansı kalmıyor dhl ile filan gönderilirse kesin gümrüğe takılır diyorlar.

Alıntıları Göster
    expres denemek lazım hocam sitenin dedğine göre sorun omuyor ama denemeden bilinmez tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoAyhan -- 19 Aralık 2012; 21:11:40 >

• Orijinalden alıntı: neoAyhan

ozaman türkiyede olan birinin bu siteden alma şansı kalmıyor dhl ile filan gönderilirse kesin gümrüğe takılır diyorlar.

expres denemek lazım hocam sitenin dedğine göre sorun omuyor ama denemeden bilinmez tabi

çoook riskli be hocam :)) öyle birşey yaparsam telefon gelene kadar dokuz edoğururum heralde :) bende oppo find 5 e taktım
  • oppo da güzel şahsen ekranı az daha küçük olsa ben de takardım :D Express deneyesim var ya 4 güne elimde olur ama işte risk :D
  • arkadaşlar epey bi takip edemedim. ne oldu şimdi. mi2 ,nexus honor 2 meizu durumları nedir. şu hangisi daha avantajlı ve performanslı .
    ayrıca sanırım siteler konusunda önerilen sitelere ekler ve öneriler var????????????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

arkadaşlar epey bi takip edemedim. ne oldu şimdi. mi2 ,nexus honor 2 meizu durumları nedir. şu hangisi daha avantajlı ve performanslı .
    ayrıca sanırım siteler konusunda önerilen sitelere ekler ve öneriler var????????????

mi2 nexus 4 en son da honor 2 sıralama böyle kısaca. ibuygou.com da stokta mi2 var. Turkiyeyre gönderim de var. 32 gb 830 tl denk geliyor.
  • bende epeydir takip ediyorum bu telefonu, alıp almamak arasında gidip geliyorum. Aliexpress'te satıcılar ile de yazıştım. Nasıl ve ne şekilde gönderecekleri, paketin üzerine ne yazacakları, gümrüğe takılırsa ne olacağını falan sordum soruşturdum. Ama ilk defa yurtdışından alışveriş yapacağım ve beğenmezsem yada oppo find 5'e gönlüm kayıyor biraz, onu istersem bunu nasıl elden çıkarırım diye bir sürü şey düşünüyorum. Yani kafamda deli sorular bildiğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoka

bende epeydir takip ediyorum bu telefonu, alıp almamak arasında gidip geliyorum. Aliexpress'te satıcılar ile de yazıştım. Nasıl ve ne şekilde gönderecekleri, paketin üzerine ne yazacakları, gümrüğe takılırsa ne olacağını falan sordum soruşturdum. Ama ilk defa yurtdışından alışveriş yapacağım ve beğenmezsem yada oppo find 5'e gönlüm kayıyor biraz, onu istersem bunu nasıl elden çıkarırım diye bir sürü şey düşünüyorum. Yani kafamda deli sorular bildiğiniz.

forumda cok rahat alıcı bulursun merak etme hocam
  • teşekkür ederim yardımların için. değerlendiriyorum bakalım.
  • we only can give you the suggestions according to our experiences with our other turkish customers,we put less value like 30-50USD via EMS to your country,then you could get the parcel smoothly...I hope this reply helps you ...:) bu da sitenin bana öneriği arkadaslar. EMS ile sorun çıkmıyormuş.
  • tekrar sipariş ettim arkadaşlar.
  • Ayhan kardeşim senin sipariş detayların nedir ? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum su anda mi2
  • quote:

tekrar sipariş ettim arkadaşlar.

bu ara singapurla bile telefonlar geçmiyor vallaha iyi cesaret.
    hayırlı olsun
  • quote:

Ayhan kardeşim senin sipariş detayların nedir ? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum su anda mi2

hocam ibuygou.com dan sipariş ettim isimim sedat bu arada hesap kardeşime ait sadece :D neyse hocam 3 defa mesaj attım. dedilerki EMS ile 10 güne elinde olur 30 ya da 50 dolar gibi gösteriyoruz elinize sorunsuz geçiyor dediler.fazladan arka kapak da hediye bu aralar. o kadar. siteye bakarsan yazdıgım soruyu ve verdikleri cevabı gorursun kardeş. büyük ihtimal anlaşmalaurı var garanti ediyoruz sorun olmaz dediler çünkü :D EMS seç ve sipariş paypala düşünce orda not kısmı var oraya 30 dolar gösterin ve telefon yazmayın de onlar elektronık diye gösteriyor zaten bu kadar kadeş.

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2_smart_phone_3g_android_4_1_jelly_bean_miui_os_quad_core_1_5ghz_4_3_inch_capacitive_touchscreen_2gb_32gb_version-4456-usd.html

• quote:

Ayhan kardeşim senin sipariş detayların nedir ? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum su anda mi2

32 gb öneririm 16 gb yetmez oyun vesair program film atarısn
  • Sağlam cihaz gibi duruyor. Kullanıp tecrübe edinmek gerekiyor.
  • quote:

quote:

hocam ibuygou.com dan sipariş ettim isimim sedat bu arada hesap kardeşime ait sadece :D neyse hocam 3 defa mesaj attım. dedilerki EMS ile 10 güne elinde olur 30 ya da 50 dolar gibi gösteriyoruz elinize sorunsuz geçiyor dediler.fazladan arka kapak da hediye bu aralar. o kadar. siteye bakarsan yazdıgım soruyu ve verdikleri cevabı gorursun kardeş. büyük ihtimal anlaşmalaurı var garanti ediyoruz sorun olmaz dediler çünkü :D EMS seç ve sipariş paypala düşünce orda not kısmı var oraya 30 dolar gösterin ve telefon yazmayın de onlar elektronık diye gösteriyor zaten bu kadar kadeş.

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2_smart_phone_3g_android_4_1_jelly_bean_miui_os_quad_core_1_5ghz_4_3_inch_capacitive_touchscreen_2gb_32gb_version-4456-usd.html

Hadi bakalım inşallah sorunsuz gelirde bizde sipariş veririz.

• imei olayını kesin bilen var mı.
  • arkadaşlar kayıt sorununu çözdüm. kıbrısa giden birinin giriş çıkş belgesine de kayıt yapıyorlar.forumda nexus 4 alıpta bu şekilde kayıt yapanlar var.
  • ben 2011 martta yaptıramamıştım kıbrıs dönüşü
  • ben de bilmiyorum onların yalancısıyım. konu öldü ya bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.