Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
94
Favori
143.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunumun çözümü şu şekilde oldu. Aynısını yaşayan olursa diye cevaplayayım dedim. Adaptör ile bağlantı sağladığımda sorun çözüldü. Usb de sorun yaşatıp da soruna adaptörün fayda sağlaması enteresan bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.akman

Cocuk profili olusturup uygulamalari kisitlamak istiyorum fakat guvenlik ve kisitlamalar sekmesi yok yada ben bulamadim nasil olusturucaz yada sifre koyacagiz uygulamalara bilen var mi
    Aylar oncesi boyle bir soru sormuşum…
    Manga - Cevapsız Sorular….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

4K Stick’i adaptörle kullanıyorum. 2 HDMI girişim var diğerinde de Turkcell TV+ takılı.

Stick aldığımdan beri TV kendiliğinden kapanıyor. HDMI’dan çektiği güç mü yeterli değil acaba? Çözüm ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Stick ayarlarında hdmi cec yazan tiki kapatın. Düzelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Urune bluetooth ile 2 adet kulaklik bagladim. Ayni anda ikisi de baglandi ama ses birinden geliyor. Ayni anda iki ses alma imkanim var midir?

• arkadaşlar ısınma oluyor mu, daha doğrusu ciddi bir ısınma oluyor mu?

• Arkadaşlar bu cihazda mkv formatında 4k dolby vision atmos içerik nasıl açabiliriz remuxları açamıyorum sadece mp4lerde dolby vision ve atmosu görüyor

• put.io açan var mı

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Kodi deneyin hocam.

• Denedim hocam oda mp4leri görüyor bitek vimu diye bir uygulama var kendi kod çözücüsü var onda oldu

• ses düğmesi ve power butonu çalışmayan arkadaşlar için çözüm veriyorum en azından bende yaradı

Kumanda eşleşmesini kaldırın

Tekrar eşleşme yaptırmaya girin

Belirttiği 2 tuşa basılı tutarak eşleştirmeyi tamamlayın

Sorununuz çözüldü  

• Merhaba, ürünü yeni aldım ve PHILIPS 50PUS7805/62 tvde kullanıyorum. Ancak ara ara görüntü gidip geliyor ve bu esnada cızırtı sesi geliyor. Hele disney plus açıkken bu daha sık oluyor ve ses patlamaları oluyor. Bunun nedeni ne olabilir?

• Keisaku kullanıcısına yanıt
    Farklı hdmi portlarindan denediniz mi? Hdmi için gelen ara bağlantı kablosu ile mi kullanıyorsunuz? Yoksa direkt mi taktınız?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

2 portta denedim aynısı oldu, ara kablo ile kullanıyorum ve sanırım ondan oluyor. Tv duvara monte olduğu için cihazı bir tek yan porta doğrudan bağlayabiliyorum onda da hafif eğik duruyor tam sığmıyor yerine. Başka bir kablo alsam aynı sıkıntı olur mu acaba. Bir de evin tesisatı eski bunun elektrikle bir alakası olabilir mi yoksa doğrudan ara kablo ile mi alakalıdır.

hdmi veya ara kablo ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani her kombinasyonu denemek lazım. Stick elektriğini tv usb den mi yoksa fişten mi alıyorsunuz. Tüm bunları deneyin.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Yeni bir akım korumalı priz sipariş ettim dediğiniz gibi kombinasyonları deneyeyim teşekkür ederim, yine fikri olan başka arkadaş varsa önerilere açığım.

• Uzatma olmadan doğrudan taktığımda görüntü sorunu çözüldü ama halen arada seste belli belirsiz takılma, yırtılma gibi bir şey oluyor ve bu sadece disney+ ta oluyor buna bir çare var mı?

başka tvde deneme şansınız yok mu acaba ?

• Maleguard kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne yazık ki ama şöyle bir durum keşfettim bazı içerikleri Türkçe ses ile izleyince oluyor benlik bir durum değil anladığım kadarıyla içerikle alakalı görünüyor. Teşekkür ederim.

olabilir hocam  

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.