< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (42. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam davanın açıldığını nereden takip ediyorsunuz paylaşır mısınız
-
e devlet üzerinden uyap tan baktım hala daha hareket yok başka . ben de ne yapacağımı bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam uyapda dosya sorgulamada hangi yargı türünden bakıyorsunuz , bende bir şey çıkmıyor o yüzden yanlış yere mi bakıyorum anlamadım.
-
icraydı sanırım ama ben de her seferinde uğraşıyorum bulmak için
Migros ürünü iptal etti. Hakkımız olarak Hakem Heyetine başvurduk. Heyet bizi haklı buldu. Migros Hakem Heyetine itiraz etmek yerine şahsımıza dava açtı. Ve dava masraflarını da bizden talep ediyor. Şimdi avukat tutsak bir dolu masraf ayrıca zaman kaybı. Nisbi vekalet ücreti 9bin altındaki ürünler için tutar kadarmış. Yani 800tl. Ayrıca dava biter bitmez icraya veriyorlarmış. Ve 2bin liraya yakın ücret çıkabiliyormuş. Bu yazdıklarım kesin bilgiler değil. Bilen birileri ne yapmamız gerektiğini yazarsa iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizi ne ile suçluyorlar paylaşabilir misiniz?
-
Uyaptan yargı türü Hukuktan bakacaksınız hocam.
-
sagolun hocam
-
Migros, hakem heyeti kararına itiraz ediyor. Şahsa dava gibi bir şey söz konusu değil.
-
Migros cidden davamı açtı hakem heyeti ile ürünü alanlara? Yoksa karara mı itiraz etti ? 😂😂
-
Bana da dava açılmış. Benzer bir durumu evkur da yaşamıştım. Vatandas uyap sayfasından cevap dilekçesi yüklemiştim dava evraklarına. Mahkeme lehime sonuç vermişti. Şimdide güzel bir cevap hazırlayıp yükleyeceğim.
Şahsen dava açılmasını migros gibi bir firmadan beklemiyordum. Bendeki imajlarını çok sarstılar.
cevabı yazdığınızda bana da atar mısınız?
Bana daha dava açılmamış ama açılması ihtimaline karşı savunma cümlem olsun ben de üzerine birşeyler eklerim.
Özelden atarım hocam. Ama avukat bir tanıdığınız varsa daha uygun ifadeler kullanabilir.
teşekkürler şimdiden 😊 avukat tanıdığım yok o yüzden istedim
Merhaba, Bana da savunmanızı atarsanız sevinirim? Hiç anlamıyorum bu işlerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis bana da atar misin bir de uyap vatandas tan nerden cevap yüklüyoruz bize de yardimci olur musun?
Ben de bulamadım:(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlgili hakem heyeti kararına itiraz davası açılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X