Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.4 Yayınlandı! (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
8.103
Cevap
156
Favori
400.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
54 oy
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TurksatKablo'ya göre biraz pahalı geldi. 100mbit fiber 659 lira diyor :/ Turksat da 200/20 tarifeyi 550'ye falan veriyor. Ama vodafonelulara indirim olayı güzelmiş. Turkcell de şöyle bir şey yapaydı mesela cgnat falan bakmadan geçerdim belki. Faturalı müşterilere 100 lira indirim dese mük Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.4 Yayınlandı! 

Modem işini halledersem turksatkablo'dan devam edeyim bari yapacak bir şey yok. :/

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Trendyol resmi xiaomi satıcısı üzerinden aldığım ürün 2024 Mart üretim rd23 serisi, almak isteyen arkadaşların bilgisine.

• KeeneticOs kurmaya çalışırken brick yedi miwifirecover ile cihazı kurtardım fakat keeneticported' de yazan her şeyi uygulamama rağmen 2. scripti yüklemiyor ve sabit mavi ışığı yanmaya devam ediyor. Cihaz RD23 03/2024 batch ve şu anda 1.0.49 sürümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meliodas -- 1 Aralık 2025; 20:12:20 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benimki yarın veya sonraki gün ulaşacak

Hocam bildiğim kadarıyla kurulabilen versiyon ama ben openwrt' değil de KeeneticOs kurmayı deniyorum, ve bir yerde yanlış yapıyorum sanırım, keeneticported dev'de ki adımları sırasıyla yapmama rağmen 1. scripti yükledikten sonra 2. scripti yükleyemiyorum.

xmir patcher ile yedek alamadım, 2_ax3000t 'yi yüklerken de router tamamen bricklendi, güç kablosunu takınca 3 4 saniye mavi ışık yanıp sönüyor sonra sabit mavi ışık yanıyor, reset tuşuna tepki vermiyor. Gerçekten şansımı seviyim.

Aldığım yere iade gönderdim, umarım yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meliodas -- 2 Aralık 2025; 12:40:6 >
  • Bende giga 4A var uzun süredir kullanıyorum. Son zamanlarda nadiren ayda bir ya da 2 ayda bir şak diye 5ghz'i tamamen kapatıyor sinyal sıfır. 2,4 ile bağlanıp arayüzden 5ghz i disable enable yapıyorum yine düzelmiyor sinyal 0 dbm de.

Böyle kalıyor, reset atmadan düzelmiyor. Kart mı eskiyor artık yoksa sürümle mi alakalı acaba ? ÜSt üste yapmaya başladı bugün nadirenlikten çıktı :/

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.4 Yayınlandı!

edit: sistemi güncelledim bakalım yine yapacak mı ilerleyen günlerde; alıntılar bilgilendiririm. 24.10.1 varmış bende. 4'e güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Aralık 2025; 3:36:48 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Meliodas kullanıcısına yanıt

:( geçmiş olsun

ben openwrt kurdum fakat pppoe bağlantısı yapamadım gigafiber için ayarı beceremedim

stock rom ile internete bağlamamıştım :) cihaz mı bozuk bilmiyorum tabi de

herhalde ben beceremedim

openwrt kurduktan sonra türknet gigafiber kullanıcıları zte ont yi wan a bağladıktan sonra neler yapıyor

nasıl yapabilirim acaba

bu setupı kullanan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiber kullanmıyorum ama vlan ayarı yapmak gerekiyordu fiberde onu yaptın mı

Gigafiberde gerek yok yapmayın boş bırakın yazıyordu başka forumlarda, yapmamıştım

Teşekkür ederim

oldu :)

çok sağolun

• Merhaba Xiaomi AX3000T aldım ve OpenWrt kurdum, ardından wan yazan interfaceyi PPPoE yapıp kullanıcı adı ve şifremi sonuna @ttnet ekleyerek yazdım (Türk Telekom Gigafiber Kullanıyorum, MAC Adresi Değiştirmedim) ayrıca interfaceyi wan.35 olarak ayarladım fakat PPPoE IP adresi almasına rağmen internet gelmiyor denemediğim şey kalmadı yardımcı olabilecek var mı?

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.4 Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiscuitaep -- 5 Aralık 2025; 11:56:25 >

• thebiscuitaep T kullanıcısına yanıt

Buraya dns girmek gerekiyor denermisiniz?

Teşekkürler, Eve gittiğimde deneyeceğim fakat DNS’de bir sorun olsa bile 8.8.8.8 pinglediğimde timeout gelmemesi gerekmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiscuitaep -- 5 Aralık 2025; 14:22:58 >

Detayı bilmiyorum.Şu an openwrt kullanmıyorum. Kulandığımda bu şekilde dns girmeyince internete bağlanamıyordu.

Benim sorun vlan id yanlıştı onu düzeltince çalıştı
    Mac'i en başta değiştirmiştim

İnternette genelde mac kontrolü yapıyorlar vb yazıyor

Dün değiştirip denediğimde olmamıştı, eski modemin altındaki Mac adresini wan’a atamıştım bugün tekrar deneyeceğim herhalde eski modemde porta özel Mac adresi yoktur altındakini geçirmem yeterli değil mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.