Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.779
Cevap
152
Favori
374.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hocam. acaba sorun iptv de olabilirmi diyerek turkcell in verdiği zte h3600 ile test ettim sorunsuz çalışıyor.

• crazy_erosennin kullanıcısına yanıt

Hatalı Zapret konfigürasyonu streaming video'yu etkileyebiliyor. Startup > zapret > stop deyip deneyin. Çalışırsa Zapret konfigürasyonunuz üzerinde uğraşmanız gerekiyor demektirç

• lameduck kullanıcısına yanıt

öneriniz için teşekkür ederim ama zapret kurulumu yapmadım.

• Arkadaşlar yeni aldığım bu cihaza hangi openwrt sürümünü kurabilirim?
    Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Openwrt yüklü 4a giga routerde ev iç 2,4 ghz ve 5 ghz wifi gücünü biraz daha artırmak istiyorum.Bunun için farklı ülke seçimi vs tavsiye edeceğiniz ayarlar varmı?

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

• recebim59 kullanıcısına yanıt

Xiaomi Mi Router 4A (R4AC) 100M (International)

https://openwrt.org/toh/hwdata/xiaomi/xiaomi_r4ac_international_100m

Son surumu kurabilirsiniz.

• Bu model için önerebileceğiniz bir kurulum videosu var mı?sanal makinede ubuntu ile kurmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt

OpenWRTInvasion rehberleri ile kurulum yapabilirsiniz. Bunun dışında o cihaza özel bir video rehber var mı bilgim yok.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

ülke: panama

kanal: 1

genişlik: 40Mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 10 Temmuz 2023; 16:40:12 >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Mod N/legacy farkediyormu?

5 ghz için tavsiyeniz olurmu?

Panamanin Dbm Çinden daha mı iyi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sağolun,köşe odada epey faydası oldu.

• bunu da aynen yapın

• ens1252 kullanıcısına yanıt

openwrt için soruyorsan çin den dahi çin yazılımın wifisi driver den dolayı openwrt den iyi

legacy denemedim 5 ghz için az fark olur fazla fark beklemeyin çünkü uzak mesafe için değil 2-2.5 oda ya kadar çeker etraf daki sinyal kirliğin den dolayı çakışma olmasın diye az çekiyor 5g ler

wifi için önemliyse openwrt için bişey kurmayacaksanız kullanmanın anlamı yok çin yazılımı canavar gibi sinyal iletiyor sanki 30dbm gibi iletiyor sinyali

Kısa mesafede olsa 5 ghz kanal,ülke,mhz vs ayarlarınız nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Temmuz 2023; 14:40:37 >

Sqm,adblock vs kullanıyorum.Onun için openwrt kullanacağım.

aynen yapın onu kanal 36 - 80 mhz

SQM u pek sevmedim mqos-limit dahi ayarlıyor tabi kişiye göre değişiyor kimisi beğenir kimisi beğenmez eklentiyi

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.