teşekkürler hocam. acaba sorun iptv de olabilirmi diyerek turkcell in verdiği zte h3600 ile test ettim sorunsuz çalışıyor. |
Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (314. sayfa)

-
-
Hatalı Zapret konfigürasyonu streaming video'yu etkileyebiliyor. Startup > zapret > stop deyip deneyin. Çalışırsa Zapret konfigürasyonunuz üzerinde uğraşmanız gerekiyor demektirç
-
öneriniz için teşekkür ederim ama zapret kurulumu yapmadım.
-
-
Merhaba arkadaşlar.Openwrt yüklü 4a giga routerde ev iç 2,4 ghz ve 5 ghz wifi gücünü biraz daha artırmak istiyorum.Bunun için farklı ülke seçimi vs tavsiye edeceğiniz ayarlar varmı?
-
Xiaomi Mi Router 4A (R4AC) 100M (International)
https://openwrt.org/toh/hwdata/xiaomi/xiaomi_r4ac_international_100m
Son surumu kurabilirsiniz.
-
Bu model için önerebileceğiniz bir kurulum videosu var mı?sanal makinede ubuntu ile kurmayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OpenWRTInvasion rehberleri ile kurulum yapabilirsiniz. Bunun dışında o cihaza özel bir video rehber var mı bilgim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ülke: panama
kanal: 1
genişlik: 40Mhz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 10 Temmuz 2023; 16:40:12 > -
Mod N/legacy farkediyormu?
5 ghz için tavsiyeniz olurmu?
Panamanin Dbm Çinden daha mı iyi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun,köşe odada epey faydası oldu.
-
openwrt için soruyorsan çin den dahi çin yazılımın wifisi driver den dolayı openwrt den iyi
-
legacy denemedim 5 ghz için az fark olur fazla fark beklemeyin çünkü uzak mesafe için değil 2-2.5 oda ya kadar çeker etraf daki sinyal kirliğin den dolayı çakışma olmasın diye az çekiyor 5g ler
-
wifi için önemliyse openwrt için bişey kurmayacaksanız kullanmanın anlamı yok çin yazılımı canavar gibi sinyal iletiyor sanki 30dbm gibi iletiyor sinyali
-
Kısa mesafede olsa 5 ghz kanal,ülke,mhz vs ayarlarınız nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Temmuz 2023; 14:40:37 >
Sqm,adblock vs kullanıyorum.Onun için openwrt kullanacağım.
aynen yapın onu kanal 36 - 80 mhz
-
SQM u pek sevmedim mqos-limit dahi ayarlıyor tabi kişiye göre değişiyor kimisi beğenir kimisi beğenmez eklentiyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X