sağol memnunmusun peki cihazdan? |
Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (149. sayfa)

-
-
Çin romu cidden efsane performanslı. Akşam openwrt kurmayı planlıyorum bakalım.
-
openwrt yi hangi modele kuracan
-
AX1800'e, internette kurabilenleri gördüm ilk fw sürümünde
-
ben de görmüştüm denemeye cesaret edemedim
-
dene bakalım memnun kalırsan onuda deneriz zaten bir stubby şifreli dns için, birde adblock da gözüm var başka birşeyinde değil :)))
-
AX1800 için yeni video buldum 1 gün önce yüklenmiş sanırım global sürümü rootlu sinyal 28dbm ayarlı
TM&BSyoutube
Xiaomi AX1800 (AX5/RA67) Chinese to Global firmware with 100% wifi capacity. You will have permanent ssh access with this firmware. Openwrt link https://openwrt.org/inbox/toh/xiaomi/xiaomi_ax1800 Drive link for the necessary files https://drive.google.com/drive/folders/1VcQAVSPA3PC0gOJyhfyKf_l7OxYsEn7-https://www.youtube.com/watch?v=bEiw1jZqVOE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 8 Mayıs 2022; 18:34:25 > -
İpv6 var mi 4a giga veya ax1800 modelinde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yaptıktan sonra 1.0.49 a güncellesek ne olur acaba
-
adam global sürüm yüklemiş sanırım ra67-raw-img_rootfix_3.0.34 ssh açık çin gibi sinyal 28dbm yüksetebiliyor golabal e türkçe arayüz kullanabiliriz artık çin firmware dertten kurtulmuş oluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 8 Mayıs 2022; 19:39:51 > -
var ama turknet ipv6 düzgün çalışırmı bilemiycem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 19:43:32 > -
rootlamada stok ibaresine takıldım neyi ifade ediyor pek anlamadım? geldiğinde ilk yapacağım işte vakit kaybetmeyim :)))
-
CPU load kısmında hangi değeler makbuldür? Benimkiler şu an böyle. Normal mi? @0ldskool
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 10 Mayıs 2022; 22:14:16 > -
Arkadaşlar sonunda global rom'u SSH ile maksimum performansa ulaştırdım. Arayüzüm ingilizce, wifi kanal ve frekans ayarlarım açık. Herkese duyurulur :) @enginsen10 hocamın attığı videoya göre yaptım
-
hayırlısı olsun rootlanabilir çin romuna göre daha çok eski sürümdemi yoksa yenimi? sürüm numarası bir ilginç geldide çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 23:26:37 > -
Şuanki sürüm 3.0.34 yani en güncel global sürüm hocam
-
tamamdır ozaman onu yapalım çok zor gibi durmuyor 5.20 deki olayı anlamadım sadece kendi iss bilgilerinimi giriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 23:53:3 > -
router hangi modda olduğunu otomatik algılıyor o modda, eğer siz de ISS bilgisi girdiyseniz o kısımda kendinize ait olanı gireceksiniz
-
o bolumu pas geçme şansımız varmı direk zaten lan dan bağlıycam eternete çin yazılımında oyalanmaya gerek yok :) sağol .
edit :ssh için internet bağlantısı şart herhalde şimdi anladım o yüzden nete bağlıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2022; 0:53:21 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 9 Mayıs 2022; 2:25:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X