Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
153
Favori
371.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sağol memnunmusun peki cihazdan?

• Çin romu cidden efsane performanslı. Akşam openwrt kurmayı planlıyorum bakalım.

• ycp322 kullanıcısına yanıt

openwrt yi hangi modele kuracan

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

AX1800'e, internette kurabilenleri gördüm ilk fw sürümünde

ben de görmüştüm denemeye cesaret edemedim

dene bakalım memnun kalırsan onuda deneriz zaten bir stubby şifreli dns için, birde adblock da gözüm var başka birşeyinde değil :)))

• AX1800 için yeni video buldum 1 gün önce yüklenmiş sanırım global sürümü rootlu sinyal 28dbm ayarlı

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!TM&BSyoutube
    Xiaomi AX1800 (AX5/RA67) Chinese to Global firmware with 100% wifi capacity. You will have permanent ssh access with this firmware. Openwrt link https://openwrt.org/inbox/toh/xiaomi/xiaomi_ax1800 Drive link for the necessary files https://drive.google.com/drive/folders/1VcQAVSPA3PC0gOJyhfyKf_l7OxYsEn7-
    https://www.youtube.com/watch?v=bEiw1jZqVOE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 8 Mayıs 2022; 18:34:25 >
  • İpv6 var mi 4a giga veya ax1800 modelinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Bunu yaptıktan sonra 1.0.49 a güncellesek ne olur acaba

adam global sürüm yüklemiş sanırım ra67-raw-img_rootfix_3.0.34 ssh açık çin gibi sinyal 28dbm yüksetebiliyor golabal e türkçe arayüz kullanabiliriz artık çin firmware dertten kurtulmuş oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 8 Mayıs 2022; 19:39:51 >
  • huseyinboz0306 kullanıcısına yanıt

var ama turknet ipv6 düzgün çalışırmı bilemiycem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 19:43:32 >
  • https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-router-modelleri-ve-openwrt-firmware-ana-konu-openwrt-21-02-2-yayinlandi--135790478-137

rootlamada stok ibaresine takıldım neyi ifade ediyor pek anlamadım? geldiğinde ilk yapacağım işte vakit kaybetmeyim :)))

• CPU load kısmında hangi değeler makbuldür? Benimkiler şu an böyle. Normal mi? @0ldskool

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 10 Mayıs 2022; 22:14:16 >
  • Arkadaşlar sonunda global rom'u SSH ile maksimum performansa ulaştırdım. Arayüzüm ingilizce, wifi kanal ve frekans ayarlarım açık. Herkese duyurulur :) @enginsen10 hocamın attığı videoya göre yaptım

hayırlısı olsun rootlanabilir çin romuna göre daha çok eski sürümdemi yoksa yenimi? sürüm numarası bir ilginç geldide çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 23:26:37 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Şuanki sürüm 3.0.34 yani en güncel global sürüm hocam

tamamdır ozaman onu yapalım çok zor gibi durmuyor 5.20 deki olayı anlamadım sadece kendi iss bilgilerinimi giriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2022; 23:53:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

router hangi modda olduğunu otomatik algılıyor o modda, eğer siz de ISS bilgisi girdiyseniz o kısımda kendinize ait olanı gireceksiniz

o bolumu pas geçme şansımız varmı direk zaten lan dan bağlıycam eternete çin yazılımında oyalanmaya gerek yok :) sağol .

edit :ssh için internet bağlantısı şart herhalde şimdi anladım o yüzden nete bağlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2022; 0:53:21 >
  • Şimdi yeni bir şey denedim, eğer 5 GHz bandında 48'den üstü kanallara ihtiyacınız yoksa, videodaki tüm işlemlerden sonra putty ile giriş yapıp SADECE ülke kodunu TR yapıp güncelleyin. Ben yaptım ve hala cihazın wifi sinyal gücü şu şekilde:

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

EDIT: Mobil uygulamada da router görünüyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 9 Mayıs 2022; 2:25:33 >

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.