Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece cepportta geçiyor indirim. Bende takipteyim banka puanı hariç 1450 civarı yakalarsam şahane olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note serisi mi nin en elit telefon serisi Redmi not serileri dış kasa materyali ve kalitesi mi serisinden bi tık geride o yüzden redmi serisi mi serisine göre fiyatı biraz daha uygun
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim peki 1 Şubat'ta yine A101 markete Xiaomi Redmi Note 5A geliyor bununla onu kıyaslayınca onu mu tercih ederdin hocam ve fiyatları da aynı..
  • Arkadaşlar tam alcakken bi yazı okudum ve bilgim yok kredi kartıyla tek çekim alıp bankadan taksit yapacaktım fakat banka ürün telefon oldugu için taksit yapmıyomuş iş bankası kullanıyorum böyle bişey varmı varsa nasıl alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Arkadaşlar tam alcakken bi yazı okudum ve bilgim yok kredi kartıyla tek çekim alıp bankadan taksit yapacaktım fakat banka ürün telefon oldugu için taksit yapmıyomuş iş bankası kullanıyorum böyle bişey varmı varsa nasıl alacağım

Telekominikasyon yasaklı sektör olduğundan dolayı taksitlendirme olmaz hocam. Ama vade farkıyla sanırım taksitlendirme oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Sadece cepportta geçiyor indirim. Bende takipteyim banka puanı hariç 1450 civarı yakalarsam şahane olacak

Aynen, ben de o fiyata yakalarsam çakacağım. (Maxipuan hariç tabi ki)

Birde bu cihaz malum 4.5G'de band 20 yi desteklemiyor. Türk Telekom kullanıyorum.

Evimde hangi banttan yayın aldığımı nasıl öğreneceğim.

Allah rızası için şunu anlatan olsa.

Evimde band 20 den almıyorsa yayını çok süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

quote:

Sadece cepportta geçiyor indirim. Bende takipteyim banka puanı hariç 1450 civarı yakalarsam şahane olacak

Aynen, ben de o fiyata yakalarsam çakacağım. (Maxipuan hariç tabi ki)

Birde bu cihaz malum 4.5G'de band 20 yi desteklemiyor. Türk Telekom kullanıyorum.

Evimde hangi banttan yayın aldığımı nasıl öğreneceğim.

Allah rızası için şunu anlatan olsa.

Evimde band 20 den almıyorsa yayını çok süper olacak.

Mi Max 2 kullanıyorum fakat bizim cihazda da band20 frekansı yok, o yüzden bulunduğum bölgede bu band yayını olduğundan cihazımda LTE yerine H+ hızında internet alıyorum. Peki kötü mü? Tabiki hayır. Telefondan speedtest yaptığımda 28mbit download 4mbit upload alıyorum H+ modunda bile.

• Merhaba o indirim. Bende çıkmıyor maalesef cepport tada baska mağazada da 40 tl sunmadı. Nasıl çıkıyor acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi bugün eşim icin alicaktim fakat indirimi bekledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunterx kullanıcısına yanıt
    İsterseniz hesabımı verebilirim bana 40tl indim yüklemişler note 3 için

• Ben Axess kredi kartimla kampanyaya katıldım 100 Tl üzerine 3 taksit kampanyası, arkadaşa gittigidiyor dan telefon aldık 3 taksite böldü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Xiaomi  Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR)

• asdemre kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle de olmuyor. Yapılabilecek şey ya taksitli nakit avans, ya da kredi çekmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Yok hocam öyle de olmuyor. Yapılabilecek şey ya taksitli nakit avans, ya da kredi çekmek.

Enpara kredi kartı için olurmu acaba, deneyen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

İsterseniz hesabımı verebilirim bana 40tl indim yüklemişler note 3 için

Çok teşekkürler öncelik eşimin ona mi max 2 alicagim da belki ons belli oranda vardır diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Enpara kredi kartı ana konusunda yaptıran arkadaşlar vardı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Enpara kredi kartı ana konusunda yaptıran arkadaşlar vardı hocam

Gittigidiyor çekim yapıyor, elektronik yazarsa yapılabilir. Tabi puandan vazgeçmek zor oluyor. Şubat a Axxes gelirse alabilirim. Telefonsuzum. Daha düzgün bir telefon alanakadar idare eder.

• Çotanak28-34 kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya güncel değil diye biliyorum ne zaman almıştınız ?
  • Arkadaşlar xiaomi mi mix 2 fiyatına bakıyordum da türkiyede 2.450 civarı ama kanada fiyatlarına bakınca tl ye çevirince 3000 tl nin üzerine geliyor sebebi nedir. Tam tersi olması gerekmez mi

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Note 5a da redmi 4x ten farkli degil ozellikle islemcisi yine zayif. Note 4x %50 daha hizli ayrica batarya kapasitesi gibi cok bircok seyde daha ustun. Eger karar vermekte zorlaniyosanizhttps://forum.donanimhaber.com/her-butceye-istege-uygun-telefon-onerileri-2018-ocak-ayi-tavsiyeleri-konu-guncel--122288042 bu konuya bakin.

900tl civarina note 4x ve huawei p9 lite dan asagisini almazdim ben. Hayirli secimler.

• HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocam bu konuda çok yardımcı oldu bana..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.