Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
34
Favori
28.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana kalırsa önceden yazdığım gibi fastboot stok rom kurup öyle devam edin. En azından daha fazlasını öğrenin kadar. Uzun uzadıya anlatıp yardımcı olmak isterdim ama vaktim sınırlı. MIUI Türkiye'nin deki anlatıma bakıp fastboot rom kurabilirsiniz:https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarasbulba -- 11 Ekim 2018; 17:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlock dedim 72 saat bekle uyarısı geldi. 72 saat sonunda işlemleri yeniden mi yapacağım? 72 saat bitince herhangi bir uyarı mı gelecek yoksa?

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    72 saat sonunda yeniden Mi Unlock uygulamasını kullanarak önyükleyiciyi (bootlock) açmanız gerekecek. Önyükleyiciyi açmadan önce, Geliştirici Seçeneklerini etkinleştirip orada Mi hesabınızla telefonu ilişkilendirmiş olmanız gerektiğini unutmayın. Kolay gelsin.
  • Bootloader kilidini nasil kapatabilirim ?

• By.zKn kullanıcısına yanıt
    Cevabı aslında diğer forumda verilmiş ama burada da tekrar etmek belki faydalı olur: Bootloader kilidini kapatmak
  • Bende 8.1.0 miui 10 yuklu. Google camera calışıyor mu

• Merhabalar,
    TWRP yüklemek istediğimde bu hatayı alıyorum.
    Cihazım rootsuz, bootloder kilidi açık.
    Uzaktan yardım ile destek verebilecek var mı?

Suggestion [3,General]: The command adb was not found, but does exist in the current location. Windows PowerShell does not load commands from the current location by default. If you trust this command, instead type: ".\adb". See "get-help about_Command_Precedence" for more details.
    PS C:\Users\test\Desktop> adb fastboot flash recovery recovery.img
    adb : The term 'adb' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the s
    pelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
    At line:1 char:1
    + adb fastboot flash recovery recovery.img
    + ~~~
    + CategoryInfo : ObjectNotFound: (adb:String) [], CommandNotFoundException
    + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
  • Komutu yanlış yazıyorsunuz. Şöyle olmalı:

fastboot flash recovery recovery.img

• Arkadaslar ben de Bootloader kilidini açmak istiyorum.

Ama

Bootloaderaçmak için olan program bir türlü cihazı görmüyor, en son 1 kez gordurebildim, onda da kilit açıldı tekrar etmenize gerek yok gibi bir yazı vardi, ama altrafda verify tarafında X vardı, alttaki sekmelere de geçmedi. Kapatıp açtım bootloader a baktım hala kapalı, acaba açıldı mı diye trwp yüklemeye çalıştım gene olmadı. O kadar çok driverler ile uğraştım ki Windows saçmaladı , en az 15 kez denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Toprağım beni vursaydin daha iyiydi memlekete gidip geleceğim ondan sonra bakacağım inşallah. Bilgin için sağol. Hatta deltayı arayacağım

Fastboot ile dönersiniz boatloader açıksa Brick olacağını sanmam. Ben de 9.1.4 e döneceğim muhtemelen miui 10 hoşuma gitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partir kullanıcısına yanıt
    Hocam dönerseniz haber verin. Ben şu an için MIUI 10'dan memnun gibiyim. Belki olmadı eu rom'a geçerim. Kameradan ve bataryadan dolayı 9.1.4'e geçme isteği de var.

• Bazıları rom atarken imei yi silmiş..Tam olarak neye dikkat etmeliyiz bu konuda..
  • Arkadaşlar merhaba miui pro nun miui 9 versiyonu elinde olan varmı ?
  • Konu neden ölmüş. Yok mu güzel gelişmeler

• edit: yanlış konuya yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 13 Mart 2019; 23:23:26 >
  • Merhaba, ilk mesajdaki

magisk room güncel midir yüklesem sorun yaşar mıyım yeni roomlara mı bakmalıyım ilk defa telefonuma TWRP falan filan yapmaya karar verdim

2) Magisk Bu root yöntemi cihazınızı root etmekle birlikte çeşitli modüller aracılığı ile birtakım özelleştirmeler yapmanıza olanak tanır ve root işlemini uygulamalardan gizlemenizi de sağlar.
    Magisk root indirme linkihttps://magiskmanager.com/Magisk/Magisk-v16.0.zip
  • Device unlocked
    No need to unlock again hatası alıyorum
    Verifying device kısmında tabiiki kırmızı x işareti var.
    OEM ve USB hata ayıklama seçenekleri açık, fabrika ayarlarına dönüp tekrar denememe rağmen yine aynı hatayı alıyorum.
    Çözüm önerebilecek var mı?

Android sürümü: 8.1.0
    MIUI Global 10.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 17 Mart 2019; 22:52:33 >
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    chatin_62youtube
    Xiaomi Mi5 Unlock işlemi nasıl yapılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=HLiPqLkoDrs
  • Mi Kilit Açma Durmu sekmesinde "Hesap ve Cihaz Ekle"ye bastıktan sonra "Doğrulanamadı. Hesabınızda tekrar oturum açın ve baştan başlayın." diyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.