Bildirim
Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel) (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hepsini yaptım ama nafile cihaz unlock diyor zaten yeşil yazıda ama değil. -
Bugün tekrar denedim ve sonunda unlock yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twrp yüklerken sorun yaşarsan aşağıdaki video yu izle.https://m.youtube.com/watch?v=JTGcqieT9EMquote:
Orijinalden alıntı: newfel
Bugün tekrar denedim ve sonunda unlock yaptım.
Yok twrp sorun olmadı her şey yolunda gidiyor
Hangi Rom'u yüklüyorsun? Ben miui pro yükledim.quote:
Orijinalden alıntı: newfel
Yok twrp sorun olmadı her şey yolunda gidiyor
Global 9.5.3.0 kullanıyorum
Miuipro en iyi rom bence tek olumsuz yanı batarya performansı iyi değildir
Ama özellikleri efsane, bence 3 saat fazla ekran süresi alacağıma daha güzel ve özel kullanırım :)
*Konu Güncellendi Özelleştirmeler bölümü 8. Madde Eklendi..
Aurora romu özellikle tavsiye ederim. Özelleştirme seçeneği oldukça fazladır..
8) Tarafımca Türkçe Dil Eklenen Güncel Romlar
a) Aurora 9.5.10 China Stabil
Linkhttps://drive.google.com/open?id=1AV67S-bnOSrQgY3IeJWVFJz3d7m7Z68Z
b) Miuisu 9.5.8 China Stabil
Linkhttps://drive.google.com/open?id=1ac1A1rX5WslYrhXdOtTS4FOdvd2kk7d6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_09 -- 3 Haziran 2018; 19:34:51 > -
Aurora 9.5.10 China Stabil
Tr olarak kullanabiliyoruz anladığım kadarıyla miui Pro kullanıyorum buna geçmeye değer içinde ROOT barındırıyor mu
Siz denediyseniz ne gibi artıları ve eksileri var kişisel görüşünüz nedir. -
Miuipro rom kadar özelleştirme seçeneği olmasa da ona yakın seviyede özelleştirmeler var, root olarak sadece supersu'yu kullanabilirsiniz, magisk root kullanılamıyor kendinde rootlu değil romu kurduktan sonra twrpden supersu flashlamanız gerek.. Artıları pil performansı, güncel sürüm, işlemcilere direkt müdahale edebilme, özelleştirme seçenekleri.. Eksileri ns yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_09 -- 4 Haziran 2018; 9:26:57 >
Miuipro rom 8.4.26 beta kullanıyorum. Acaba kamera açısından global stock romdaki gece çekimi iyileştirmelerini bu romlara ekliyorlar mı? yoksa stock roma geri dönmeyi düşünüyorum. Yada Miuipro 9.5.10.0 China Stable stabil roma geçeyim.Ben betayı kurmuştum. ... ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 4 Haziran 2018; 19:10:45 > -
Boşuna 9.5.10 sürüme geçme. Ben 2 gün kullandım, tekrar 8.4.26 kurdum. Ses konusunda beta sürümü daha iyi. Farklı bir rehber uygulaması kullanıyorum, stabil sürümde biraz sorun çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: darknorrec
Miuipro rom 8.4.26 beta kullanıyorum. Acaba kamera açısından global stock romdaki gece çekimi iyileştirmelerini bu romlara ekliyorlar mı? yoksa stock roma geri dönmeyi düşünüyorum. Yada Miuipro 9.5.10.0 China Stable stabil roma geçeyim.Ben betayı kurmuştum. ... ?
Hocam merhaba, google camera kullanabilmek için xda'dan camera2api'yi aktif etmesi için bir zip flashladım telefona, ondan sonra google kamera da stock kamerada çalışmaz oldu. Komple bozdum.:) Sonra bir şekilde kamera çalışır oldu ama bu seferde, kamera uygulamaları çok geç açılıyor, foto çekiyorum sonra kameranın kendine gelmesi 2-3 saniye sürüyor. Baya laglı çalışıyor. İnstagramda kamera 5 saniyede falan açılıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Build.prop bozuldu galiba.
Flashladığım zip dosyası aşağıdaki konudaki zip.
C2API_enabler_v1500.ziphttps://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-camera2api-enabler-t3656651
Edit: Xda'dan bulduğum başka modüller de flashladım hala sorun devam ediyor. Global romu yükledim düzelmedi. Şuan miuiprodayım sorun devam ediyor.
@Selim_09
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Haziran 2018; 6:32:24 > -
Temiz kurulum yapmayı deneyin, twrp den wipe system,data, cache yaparak yeni rom yükleyin..
Kamera iyileştirmeleri son romlara ekleniyor, miui 9.5.10 iyi bir rom betalarda olan hatalar stabil romlarda çoğunlukla yoktur, o yüzden ben stabil kullanıyorum
O yüklediğiniz zip arşivi magisk için. Magisk içinden kurulacaktı. Twrp ile kurulmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarasbulba -- 5 Haziran 2018; 16:21:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En az 2-3 kere temiz kurulum yaptım twrp'den tüm wipeları yaparak. Fayda etmedi.
@tarasbulba
Magisk modülleri twrp'den de flashlanabilir, nihayetinde aynı dizinlere yazılıyorlar, bir farklılık yok. Attığım xda konusunda da Instruction kısmında yazıyor.
Bilmiyorum nasıl çözücem bu sorunu. -
Öncelikle teşekkürler hocam, Mi unlock programını kullanırken ilk aşama da %50 de kalıyor, bir de cihazı bul açık olduğu halde sitesinden girdiğimde cihazı bulamıyor neden olabilir acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X