Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
19
Favori
25.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Hangi rom u kullanıyorsunuz.

Ben hepsi burada dan aldığımda içinden çıkan rom ile kullanıyorum suan versiyon 8.2 ve 8.5 güncellemesi gelmedi, Çin versiyonu mu sizin ki?

Sanırım öyle ama tam olarak anlayamadım neye göre global neyegöre çin versiyonu olduğunu.

Bir de bugün miui 9'un global betası yayınlanmış. Açıkçası geçmeye değer mi, kararlı sürümü mü beklemek lazım bilemedim.
  • erkut10 kullanıcısına yanıt
    Şahsen telefona bakıyorum canavar, görsellik, hız ve stabillik konusunda hiç bir eksisi yok, beta ya geçmeye değmez, psikolojik algı yapıyoruz hep en üst sürüm olsun, mi 8 terk edilmemeli henüz kanımca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui 9 yükleyen oldum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk™

Miui 9 yükleyen oldum acaba

Batarya sorunu varmış diye duydum ben de o yüzden uğraşmadım. Umarım stabil sürümde hallederler o sorunu.
  • 8.5 geldi ama batarya sorunları var diye güncelleme yapmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu telefon için kırılmaz cam tavsiye etmiyorum. 1 tane aldım dokunmatik kalitesini felç etti başka bir marka aldım parlaklık diye bir şey kalmadı ekranda başka bir tane aldım onda da yakınlık sensörü bozuldu sürekli cisim varmış gibi algılıyordu. Şuan ekran koruyucu olmadan kullanıyorum. Alıcaksanız ya yarım alın yada hiç takmayın. Full body korumalar ne yazık ki çok kalitesiz ve sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut10

Kırılmaz cam olarak şundan kullanan var mı?

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1QC0.OVXXXXa2XVXXq6xXFXXXP/for-font-b-XIAOMI-b-font-font-b-MI-b-font-font-b-NOTE-b-font.jpg

Herkes bunların sorunlu olduğunu söylemiş bende bi yarım bide ince jelatin aldım gelmesini bekliyorum

• Aliexpres den ekran kılıfı söyledim ben henüz gelmedi, gelmeden de telefonu sahilde küçük taşların üzerine düşürdüm, ufak kılcal çizik oldu ortanın biraz aşağısında, sıkıntı yani arkadaşlar ekran kılıfı bulmak şart.

• Miui 9 yükledim fakat performans da pek bi değişiklik yok bence zaten akan cihaz aynı hızda akmaya devam ediyor bir kaç animasyon güzel duruyor açıkçası neredeyse aynısı miui 8 ile

Çoklu pencere desteği işime yaradı en çok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk™

Miui 9 yükledim fakat performans da pek bi değişiklik yok bence zaten akan cihaz aynı hızda akmaya devam ediyor bir kaç animasyon güzel duruyor açıkçası neredeyse aynısı miui 8 ile

Çoklu pencere desteği işime yaradı en çok

Ben de geçip deneyeyim dedim, romu indidim ve güncelleyiciden paket seçip kuracaktım ama farklı android sürümleri arasında geçiş yapamazsınız gibi bir uyarı verdi ve güncellemedi. Siz nasıl kurmuştunuz?
    Önce kilidi açıyorsun sonra twrp kuruyorsun sonra rom dosyasını yukluyorsun

• RAUGEE 3D Kavisli Yüzey 5.7 inç Temperli Cam Xiaomi Mi Not 2 Akıllı Telefon Için Anti-patlama Tam Kapak ekran Koruyucu Film

http://s.aliexpress.com/bmUj6V7R

(from AliExpress Android)

100% Orijinal MSVII Marka lüks Kılıf için xiaomi mi not 2 sert PC basit ve buzlu stil kapak için xiaomi not2 (5.7 '')

http://s.aliexpress.com/ZvumIz2E

3d kavisli tam kapak ekran koruyucu film xiaomi mi note 2 not2 yumuşak pet koruyucu filmi (değil Temperli cam)

http://s.aliexpress.com/YZ3emiee

Hoşunuza gidebilir, ben sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

Bir de bir sorum olacak, telefon siyah renkleri gösterirken buğulu gösteriyor bariz sizde de öyle mi, mesela attığım linklerden ikincisi telefon kabı olan telefondan baktığınızda siyah olan kabı çok kötü gösteriyor, bu durum oled (amoled) ekran sorunu mu acaba?

AliExpress uygulaması ile bakarsanız ürüne bu hata belli oluyor, tarayıcida sıkıntı yok, ama bazı siyahın dip noktalarında belli oluyor resimlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 4 Eylül 2017; 19:1:21 >

• Merhaba,
    Mi Note 2 ekrana görüntü gelmiyor :( ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler

https://forum.donanimhaber.com/mi-note-2-ekrana-goruntu-gelmiyor--128790751
  • Şeffaf koruyucu kullananlar oldu mu, memnun musunuz? Şu tam kaplayan korumalar hakkında hiç iyi şeyler duymadım, onların dışında da en mantıklı çözüm bu gibi gözüküyor.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microsonic-xiaomi-mi-note-2-kavisler-dahil-tam-ekran-kaplayici-seffaf-koruyucu-film-299359099

BU linkteni düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut10

Şeffaf koruyucu kullananlar oldu mu, memnun musunuz? Şu tam kaplayan korumalar hakkında hiç iyi şeyler duymadım, onların dışında da en mantıklı çözüm bu gibi gözüküyor.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microsonic-xiaomi-mi-note-2-kavisler-dahil-tam-ekran-kaplayici-seffaf-koruyucu-film-299359099

BU linkteni düşünüyorum.

Hocam 2 mesaj yukarıda paylaştığım koruyucular var boşuna 20 TL vermeyin yurt dışından 1 dolara 2 dolara bu ürünler var. Ben getirdim fakat ekran Kavisli olduğu için sağlıklı takamadim, baloncuk oldu ve o yüzden söktüm attım. 22 TL ye Temperli Cam aldım aliexpres den geldiğinde onu deneyeceğim, yorumumu yazarım.

• hurbaba H kullanıcısına yanıt
    Miui Türkiye forumunda yazın donanım ve yazılım konularında uzman arkadaşlar var orada.

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim.

-Cihaza Android 7.1 ve Miuı 9 geldi mi?
    -Bildirim sorunu yaşıyor musunuz hiç?
    -Cihazdan genel olarak memnun olduğunuz ve olmadığınız yönleri yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenatalmis

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim.

Miui 9 şu anda beta sürümde, ama yakın zamanda stabil sürüm gelir diye tahmin ediyorum

Herhangi bir bildirim sorunu yaşamadım.

Memnun değilim diyebileceğim tek şey parlaklık en azdayken bile ekran gayet parlak oluyor. Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve bunun dışında çok memnunum, en ufak bir sorun bile yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenatalmis

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim.

-Cihaz suan 6 sürümünde arkadaşın da dediği gibi 7 sürümü suan beta, 6 nin suan ki stabilitesini görüpte gidip beta yi yuklemezsin, en azından ben öyle yapıyorum ve zaten miui yazılımı oldukça sık olduğu için bir sonraki güncellemenin gelip gelmemi önemsiz kalıyor.

-Bildirim sorunu hiç bir şekilde yaşamadım, sadece sahibinden, let go gibi önemsiz olan uygulamalarin arka planda çalışmalarını kisitladigim için şarj yememesi adına onlarin bildirimleri gelmeyebiliyor.

-Cihaz kesinlikle sahane. Memnun olmadığım tek yönü çok zarif ve narin elinizden her an kayabilir ve ekran jelatini yapıştırmak ve onu muhafaza edip korumak çok zor şişme baloncuk olabiliyor, onun dışında başka olumsuz yan görmedim henüz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.