Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (13 Mobil) - 4 Masaüstü13 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
783.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro61

8gb lık modeli kullanıyorum 2 haftadır. Orta tuşa bastığında bazen kasma yapıyor ana ekrana geçmiyor. Geçmesi 10sn yi buluyor. Komple temizle veya yeniden başlat yapmadığım sürece düzelmiyor. Mi 11.0.4 yüklü güncelleme yapmadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?

Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. Güncellemeye niyetiniz varsa bir de öyle deneyin düzelir belki.

• Carrefourdan dün 3100 tl ye 6-128 gb olanını aldım ilk kez kullanıcam xiaomi oyun falan oynamıyorum inşlh okuduğum kadar sorunlu tlf değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukistfb

Carrefourdan dün 3100 tl ye 6-128 gb olanını aldım ilk kez kullanıcam xiaomi oyun falan oynamıyorum inşlh okuduğum kadar sorunlu tlf değildir

Bedavaya almışsınız, istanbul ataşehir tarafından mı aldınız?

• Evt telefon bakıyordum ne alayım diye paco indirim sayfasında bir arkadaş atmış ataşehir bölge yapınca indirim oluyor diye sağolsun nasip oldu

• Arkadaşlar şu true phone daki arama kaydetme formatlarından hangisini seçmeliyim hangisi daha kaliteli sesi kaydeder ayrıca hangi hz yi seçeyim. Kullananlar memnun mu net mi kaydediyor sesi?

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• Arkadaşlar mi note 10 lite için kendi hızlı adaptörüne uygun bi type c kablo almak istiyorum hangi özelliklere sahip olmalı acaba?
  • Koksalbaba53 kullanıcısına yanıt
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Baseusun bi sürü ürünü var hangisi uyar onu bilemedim 5a ,3a vs yazan var
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Alet geldi 2 gündür aktif olarak kullanıyorum, Şimdilik bir sıkıntı yok baya beğendim özellik le telefonu kaldırınca otomatik uyandırma ve yüz kilidi ile kilit açma birleşince telefonu kaldırdığım gibi ana ekranı açması.Bluethot açık ekran parlaklığıda yarının altına düşmemek kaydıyla 8 saatten fazla ekran süresi aldım.

Sürekli hızlı şarj bataryanın ömründen yermi acaba benim için önemli değil hızlı etmesi gece yatarken takıyorum zaten, normal bi adaptörle şarj etmek dahamı iyi acaba

• 3 haftalık telefon daha ama şarjdan çıkarınca 5dk da 95'e kadar düşüyor bu miui 12 ne çöp ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukistfb

Carrefourdan dün 3100 tl ye 6-128 gb olanını aldım ilk kez kullanıcam xiaomi oyun falan oynamıyorum inşlh okuduğum kadar sorunlu tlf değildir

Hayırlı olsun hocam Xiaomi Türkiye garantili mi çok çok iyi fiyat ben n11 den 3450 ye alabildim 8gb 128 hafızalısını.

• Yüz tanıma özelliği kamera fotoğrafa tutulduğunda da çalışıyor. Güvenli bir yöntem değil. Acaba diğer telefonlarda da bu şekilde yüz tanımayı kandırmak mümkün mü?

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt

Sitesinde Türkiye garantili diyor akşam gelince detaylı yazarım fiyat çok iyi ama

5a olandan almalısınız. 3a olan turbo şarjı desteklemez

• Paugge formasına da sordum. Xiaomi için destekleri yokmus. Var mı arkadaşlar düzgün çalışan bir urun. Type c to hdmi çeviren converter kablo benzeri.

Merhaba, Xiaomi mi note 10 lite telefonum için typec to hdmi dönüştürücü arıyorum. Typec 3.1 thunderbold desteklemiyor telefonun. 2.0 veya 2.1 olması lazım. Kablolu olarak telefondaki görüntü hdmi üzerinden TV ve projeksiyon cihazına aktarmak istiyorum ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Cihazım: epson ef-100w lazer projeksiyon.

Cevap:Merhaba;
    Xiaomi telefonlar için uyumlu kablomuz bulunmamaktadır.
    Teşekkürler
  • Xiaomi'nin MHL desteği yok diye biliyorum,linkten programı indirip deneyin cihazın desteği var mı ona göre çevirici alırsınız...

MHL Denetleyicisi - (HDMI Kontrolü) - Google Play'de Uygulamalar

• Bunun için Chromecast alarak kablosuz olarak telefonun ekranını Tv yada projeksiyona yansitabilirsin mutlaka kablolu mu olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.