Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
783.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustalık değilde kendi çapımda bişeyler yapıyorum.
    Malesef sistem uygulamaları değişmiyor. Tek çare custom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Ustalık değilde kendi çapımda bişeyler yapıyorum.
    Malesef sistem uygulamaları değişmiyor. Tek çare custom
    Tahmin etmiştim hocam da custom rom yüklemeden korkmuyorum ama ana sürüm güncelleme ve aylık güvenlik güncelleştirmeleri gelmez o halde dimi, hep manüel güncelleme yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

Tahmin etmiştim hocam da custom rom yüklemeden korkmuyorum ama ana sürüm güncelleme ve aylık güvenlik güncelleştirmeleri gelmez o halde dimi, hep manüel güncelleme yapmak lazım

Alıntıları Göster
    Global e ne çıkarsa custom eu rom da çıkarıyor zaten romu indirip twrp den yükleyeceksiniz çokta bi zorluğu yok miui uygulamaları için değer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Global e ne çıkarsa custom eu rom da çıkarıyor zaten romu indirip twrp den yükleyeceksiniz çokta bi zorluğu yok miui uygulamaları için değer bence

Alıntıları Göster
    Ota yoluyla güncelleme alıyor mu yani, öyle ise kurarım bende elbette,
    Eskiden LG telefonum vardı root edip sistem uygulamalarini değiştirebiliyordum ben de o yüzden dedim stock uygulamalar kurulur mu diye

• Videolu rom yükleme linklerini bırakayım BL kilit açıksa istediğiniz yöntemle rom yükleyin....

SGyoutube
    Mİ NOTE 10 LİTE CUSTOM (Xiaomi.Eu) FASTBOOT ROM YÜKLEME
    https://www.youtube.com/watch?v=C9SRFN25kAQ

SGyoutube
    Mİ Note 10 Lite TWRP ve Custom (Xiaomi.eu) Rom Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=rIbyUMb3phw

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Recovery den hard reset yaparsan gider.

• Bu cihaz için miui12 yi beklediğim için araştırmadım. Ama twrp yüklenebiliyor ise zaten rootlanabiliyordur. digitech rumuzlu arkadaş bu konuda bizi aydınlatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 26 Ağustos 2020; 23:55:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

Bu cihaz için miui12 yi beklediğim için araştırmadım. Ama twrp yüklenebiliyor ise zaten rootlanabiliyordur. digitech rumuzlu arkadaş bu konuda bizi aydınlatabilir.
    Teşekkür ederim bilgi için hocam, uygun bir zamanda ben de deneyecem,ancak şunun tam olarak yanıtını alamadım: custom eu romda ota ile güvenlik güncelleştirmeleri geliyor mu, gelmiyor mu?

• glorya_ kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajda cevap yazıldı, kaçırdınız sanırım?
    Global roma güncelleme gelirse (güvenlik dahil) aynısı da custom roma gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 27 Ağustos 2020; 0:26:58 >
  • Bu soruya digitech yanıt verebilir. Henüz denemedim

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla sizde custom rom kullanıyordunuz. Bilgisayara takmadan ya da twrp menüye girmeden doğrudan sistemin içinden sistem ve google güvenlik güncelleştirmeleri yüklenebiliyor mu? (Google Play store kastetmiyorum.)

• birisi007 B kullanıcısına yanıt
    Twrp varsa ota üzerinden yani twrp olmadan güncelleme olmaz + ota güncellemeleri genelde MB boyutunda olur, twrp olan cihazlarda ise tam rom kurulumu / güncellemesi indirilmesi yani GB boyutunda olmalı.

Güncelleme esnasında hiç bir veri kaybınız olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 27 Ağustos 2020; 0:38:26 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Şu an istesek root kullanabiliriz değil mi?

Lineageos'da ota kullanılabiliyordu. Belki burada da vardır dedim.

• birisi007 B kullanıcısına yanıt
    Şu an bu cihaz yeni zamanla buna da OTA destekli twrp çıkarsa (orangefox-pitchblack vs gibi) güncelleme kolay olur.

Rom kurulumuna hakimseniz ,rom kurulumu bittikten sonra reboot-sistem demeden twrp ana ekrana gelip magisk (root) dosyasını yükleyin ve işlem bitime reboot-sistem deyin.

Cihaz açılmaz ise tekrar twrp ye girip direk romu yükleyin,işlem bitimi reboot-sistem deyin ve kurulumu tamamladıktan sonra magisk(root) yüklemesi yaparsınız.
  • bl kilidi açık ve twrp var ise ota paketi yüklemeyin, güncelleme paketini indir deyip full romu indirin zip olarak.
    sonra onu twrp ile yükleyip üstüne magisk yükleyin ve telefonu yeniden başlatın, düzgünce açılması lazım.
  • Telefonu birkaç gündür kullanıyorum ama sabah kalktığımda uyku süresi değişiyor. Hergün 2 dk ya yapıyorum telefon ısrarla 15sn yapıyor. Bunun çözümü nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 27 Ağustos 2020; 9:14:18 >
  • BoGo kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufu açıkmı

• Evet açık

• BoGo kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufunu kapat düzelir

• Merhaba Arkadaşlar ;

Dün telefonu aldım, dünden beri deneyimim çok olumlu. Telefon gerçekten müthiş, kamerası,ekranı, hızı olsun hiçbir sorunla karşılaşmadım. 2 saattir teams ten toplantı yapıyorum yüzde 92 de hala şarjı. Bu fiyata gerçekten böyle bir kalite yada telefon yok. Telefona kalın diyenler olmuş ama bence kesinlikle değil ele çok iyi oturuyor, görünümü de çok kalın değil ekranda kavisli yanlar. Yanlar çelik, arka ön cam, premium hissi de veriyor. M40 tan mükemmel bir geçiş oldu. Dün wrapsol koruyucu da sipariş ettim, yarın geldiğinde onu da uygulamaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.