Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirozcpr

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Telefonu alalı 3 gün oluyor ve şöyle bir sorunu fark ettim. Ekranın üst kısmında resimlerde de görüldüğü gibi sanki üstüne su sıçramış gibi lekeler mevcut. Mikrofiber bezle siliyorum, geçiyor fakat elimle oraya dokunduğum zaman bu lekeler tekrar belli olmaya başlıyor. Ayrıca hafif nemli bir bezle ekranı sildiğimde alt kısımda su kayıp giderken üst kısımda yani lekeli gibi duran yerde su kayıp gitmiyor aşağısı gibi. Bu nasıl bir problemdir? İlk defa yaşıyorum, telefonu sıfır aldım. Yardımcı olursanız sevinirim..
    Not: Ekranda hiçbir çizik yoktur. Fotoğrafta muhtemelen ışıktan dolayı çizik varmış gibi gözüküyor. En alta temizledikten sonraki halini de ekledim.

Ayrıca ekranı silince bu şekilde sorunsuz gözüküyor. Aslında lekeler temizleniyor sadece gözükmüyor. Ama sonra telefonu kullandıkça yine ortaya çıkıyor.

Ekran koruyucu varmı üzerinde fotolarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Daha az önce belirttim, ekran koruyucu yok :)

• emirozcpr E kullanıcısına yanıt
    Görmedim. Bezle silince çıkıyor demişsin.. O zaman yüzeyseldir.

• Arkadaşlara bu sıvı ekran koruyuculardan kullanan oldu mu? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    Sıvı ekran korucu derken UV ışık ile aktive edilenlerden mi bahsediyorsun?
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    Ustad benim sipariş verdiğim bu resimdeki. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhabalar whatsappta bi görüşmede 1000medya ve konusma textini google drive yedeklemek istiyorum ama medyanın sadece 100tanesini dahil ediyor nasıl halledebilirim bu olayı? cihaz note10

• Arkadaşlar 3000 tl ye ikinci el yurt dışı note 10 alınır mı ?
  • emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Drive hesabında yeterli alan varsa normalde yedeklemesi lazım, videolarıda dahil et de, ve yedekle de. Her ihtimale karşı whatsapp klasörünü ziple ve yedeğini al, drive dan eksiksiz yüklerse zaten sorun yok, eğer eksik olursa klasörü yükleyip baştan kurulumu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Fiyat durumu size kalmış tabi. Ama ben telefondan genel anlamda çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

Arkadaşlara bu sıvı ekran koruyuculardan kullanan oldu mu? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
    Youtube yorumlarında bi işe yaramadığı söylenmiş. Yani koruma yokmuş gibi düşün..

• Arkadaşlar cihazı kullananlar kamera açıkken cihazı ters çevirip telefonu sağa sola çevirdiğinizde üstten 3. Kamera sağa sola hareket ediyor mu? Bu normal mi? Bende gözle görülür hareket etme durumu var ve bu sevepten dolayı zaman zaman netleme sorunu oluşuyor.Cihazı kullananlar rica etsem kontrol edebilirler mi ?

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Normal ois in hareketi onlar

• okanxkankam O kullanıcısına yanıt
    Optik imaj sabitleme normal fotoğraf çekerken de aktif oluyor mu? Yani normal modda veya 108mpx modunda kamera açıkken telefonu ters çevirip sağa sola oynatınca kamera jöle kıvamında sallanıyor mu? Normali bu mu? Yani sallantı normal bende farklı bir sorun mu var ?

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Sizde hiç bir sıkıntı yok normal bir durum

• okanxkankam O kullanıcısına yanıt
    Eğer sorun yok her cihazda böyle sallanma var diyorsanız daha kötü çünkü benim cihazda odaklama problemi var demektir ki buda kameranın komple değişmesi anlamına gelir.Buda oldukça tuzlu ve şuan çoğu teknik serviste yedek parça yok

• Oyundayken eller serbest yanıtlama modu çalışmıyor bilgisi olan var mı

• Merhaba.
    Bugün telefonuma böyle bir dosya geldi. indirdim. Miu 12 güncellemesidir diye düşündüm ama indirdikten sonra başka bişey çıkmadı. Bu ne dosyası, 2.8gb boyutunda bilen var mıdır acaba?
    Telefon Mi note10 global. Android 10 ve Miu 11 Kararlı sürümde şuan.

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_tunc -- 28 Mayıs 2020; 0:14:53 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.