Kamerayi deneme imkanım olmadı yakınlık sensörü dediğiniz birini arayınca kulaga getirince ekran kapanması ise o var Bildirin kedi ledi yok always ekran da hangi renk bildirim ışığı dediyseniz o renk nokta yanıyor Aynen öyle hocam kafası karışıyor insanın bende xiaomi mi a3 den geçtim Google kamera önerisi olan varsa yazabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (134. sayfa)

-
-
çok sağolasın..hadi hayırlısı olsun...
-
teşekkürler hocam sizde alırsanız size de hayırlı olsun
-
piyasada bulamıyorum ki kayıtsız..siz kaça aldınız..?
-
neden kayıtsız arıyorsunuz hocam?
3 bine aldım 128lik
-
garantili 5000-5500 civarı
-
yurtdışı kendi imei atanlardan aldım hocam sahibinden ve letgoda bulunuyor
-
kayıtsız derken onu kastetmiştim zaten
-
anladım hocam ben letgodan buldum
-
-
Bu nasıl 5000 mah batarya çok hızlı bitiyor oyun vs yok sadece sosyal medya
5 saat ekran yüzde 21 batarya var
Bundan önce mi a3 vardı dolu dolu günü çıkarıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefon o konuda çok sabıkalı. gerçekten 5260mAh yok bu telefonda.
miui 11 kuranlar daha memnun şarj konusunda. qualcomm bozuk işlemcileri xiaomi ye mi kakalıyor, yoksa yazılımsal büyük sıkıntılar mı mevcut çözemedim.
-
-
belki de yok hocam ama takoz gibi
biraz baktım da snapdragon 730 kullanan telefonlara samsung da var bir kaç tane onların iyi durumları
hatta bunun bi altı olan mi 10 lite bile bundan 22 saat fazla bekleme süresi var
hele oppo reno 2 4000 mah kapasite var bundan 7 saat fazla bekleme süresi var diğerler veriler hemen hemen aynı
yazılımdan başka bir şey çıkmıyor buradan..
-
mi 10 lite yazılımı düzgünse bu cihazı bile bile sakat bırakıyorlar demektir, kamera hariç aynı cihaz çünkü
-
batarya testi gsmarena karşılaştırmasına bakılırsa öyle görünüyor hocam dediğiniz gibi kamera dışında bire bir aynı cihaz
yazık ya
piyasada şöyle günü rahatlıkla kurtaran düzgün bir cihaz yok
-
Android 11 olan yeni miui sürümünü yükledim ama şu an bir problem yaşıyorum taze taze. Windy uygulamasını açamadan kapanıyor. Telefonu yeniden başlatmak fayda etmedi. Silip bir daha yükledim uygulamayı düzeldi. Bu kez de sahibinden uygulamasında aynı sorunu yaşadım. Başına gelen var mı bu durum?
Ben yuklemeden problem yasiyorum. İnvesting ve sahibinden acilmadan kapaniyor. Kapa ac yaptim bi ise yaramadi onbellegi sildim bir sefer acilip tekrar ayni hatayi veriyor.
Bu haberi okuduktan sonra guncellemeyi kaldirdim duzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 23 Mart 2021; 11:41:13 >
O zaman yeni sürüm ile alakalı değil anladığım kadarıyla. Zamanla düzelir herhalde bir şekilde.
Güncelleme: Xiaomiyle veya yazılım güncelleme ile alakası yokmuş. Zamanlama olarak denk geldi sadece. Millet android webview uygulamasını eski sürüme almış düzelmiş. Ben de Android webviewi güncelledim (22 mart tarihli güncelleme). Bende de güncelleyince düzeldi. Belki Android 11 ile uyumludur yeni webview sürümü bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 23 Mart 2021; 15:36:31 >
Benim telefon android 11 güncellemesi almadı ama miui 12 güncellemesi var şuan android 11 tabanlı diyor. Acaba hem android 11 hem miui 12 tek paket olarak mı inecek telefona? Dosya boyutu 2.8 gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X