Güncelleme ile düzelmezse ben değişirim ilerde telefonu. Normalde değişim yapılması gerek bunun için. Gcam filan fayda etmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (124. sayfa)

-
-
V12.0.1.0 QFDEUXM Europe ROM kullanıyorum. Genel olarak telefondan çok memnunum. Fotoğraf yazılımında bir sorun yok. Gcam kurdum yalnızca slow motionda kapanıyor, şimdilik bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_3579Yani samsung s8 plus tan mı note 10 a geçmeye degermi
gerek yok bence o değişime. s8plusta sevmediğin ne var mi note 10 a geçecek. işlemcileride geekbench testinden bak internete yaz. muhtemelen s8 daha iyidir
-
Peki kavisli ekran 3500-4000 tl bandında 'ne önerirsiniz global olacak imei attıracam
quote:
Orijinalden alıntı: emre_3579Peki kavisli ekran 3500-4000 tl bandında 'ne önerirsiniz global olacak imei attıracam
mi 10 yada mi10t pro var ikiside güzel. diğer oneplusta var ama ben pek sevmedim oneplus nord aldım geri sattım.
-
Hocam kavisli ekran ıstiyorum ve bütçe 3500-4000 tl arası
Sen olayı çok yanlış anlamışsın hocam bütçe yazıyor yukarıda
2.5 aylık tr garantili siyah mi note 10umu satmayı düşünüyorum.
Düşmeden dolayı altında ve üstünde ufak bi boya atması var, onun dışında bir sorun yok.
Ne kadara gider?
-
Guncelleme geldi bana 400mb 12.0.3. şarji hic bir zaman bana iyi gelmemisti ilk aldigimdan beri fakat şu an inanilmaz iyi. Belirgin bir sekilde telefon daha akici. Onun haricinde baska bir fark gormedim. Satmayi dusunuyodum bir sure daha kullanirim.
Sa. Huawei p30 kullanan var mı? Mi Note 10 ile özellikle kamera kıyaslaması yapabilecek varsa memnun olurum. Aklımda bir de yeni çıkan mi 10t pro var kararsız kaldım.
beyler yardımcı olabilir misiniz mi not 10 pro var imei değiştirilmiş format attım yani fabrika ayarlarına geri dön dedim hat görmüyor napmak lazım servis yok yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublex06 -- 26 Kasım 2020; 16:13:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: dublex06
beyler yardımcı olabilir misiniz mi not 10 pro var imei değiştirilmiş format attım yani fabrika ayarlarına geri dön dedim hat görmüyor napmak lazım servis yok yazıyorözelden yolladım imei atma yönetmini qcn yide miui türkiyeden indir
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmancan71özelden yolladım imei atma yönetmini qcn yide miui türkiyeden indir
Alıntıları GösterÇok sağol hocam Allah razı olsun
Arkadaşlar merhaba
Yakın bir tanıdığım da yurtdışı kayıtlı mi note 10 var, cihaza play Store'dan netflix indiremiyoruz nasıl indireceğiz indirmenin bir yolu var mı -
arkadaşlar mi 10 lite telefon aldım ekran koruyucu ve kılıf ne önerirsiniz
-
-
Rica etsem bana da özelden yollayabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selamlar dostlar bende aranıza katıldım, cihazım henüz 1 günlük imei işlemi yapılmadı henüz. Kardeşime note 9 pro almıştım 1 ay kadardır onu kullanıyordum şimdi o telefondan buna geçince çok rahat geldi, tek elle kullanmak aşırı rahat, kağıt üzerinde kalın ama hiç hissettirmiyor cihazı çok beğendim umarım ileride bir sıkıntı yaşatmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X