Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz için Telegram ana gurubuhttps://t.me/MiMix3Global

    Bir haftadır stabil Android 10 aosp romları akıyor, gruptan yadahttps://forum.xda-developers.com/mi-mix-3/development buradan bulabilirsiniz.
  • Telefon alınır mı sizce? Kamerası güzel gibi. A71 aldım ama değiştirmek istiyorum, mi mix 3 ün kronik sorunları var mı yok mu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barua B kullanıcısına yanıt
    Güzel cihaz. Kamerası efsane değil tabi ki ama tatminkar. Tek sıkıntısı şahsen batarya süresi. Eskiden mi 6 kullanıyordum o telefon batarya süresi anlamında çok iyi olduğu için mix 3 e geçince baya aradım uzun ekran sürelerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FEARTR

    Güzel cihaz. Kamerası efsane değil tabi ki ama tatminkar. Tek sıkıntısı şahsen batarya süresi. Eskiden mi 6 kullanıyordum o telefon batarya süresi anlamında çok iyi olduğu için mix 3 e geçince baya aradım uzun ekran sürelerini.
    1 sene sonunda pil performansı düştü. Hızlı şarjın da buna sebep olduğunu düşünüyorum.
    Önceleri yeni MIUI sürümü ile oldu sanmıştım, aslında öyleydi, ön belleği silince falan filan bazı yöntemlerle kendine gelip, telefonla çok fazla haşır neşir olmazsam 2 günü çıkarabilir hale geliyordu.

    Ancak sonra Android 10 geldi, bi daha da düzelmedi. Beklemede sıkıntı yok diyordum, o da gitti. Telefonu sabah şarjdan çekip cebime atıp müzik dinleyerek işe gidiyordum, 96 oluyordu işe geldiğimde..

    Son günlerde salgın başlamadan önce müzik dinlemeden gidiyordum, neredeyse hiç bişey yapmamama rağmen yine 96 şarj ile işe gelmeye başladım. Ekran açık olmaya başlayınca iyice coşuyor.

    Yeni pil alayım değiştireyim diyorum, cesaret edemiyorum, birkaç Xiaomi servis hizmeti verene sordum, "ekipmanları yok, ben bakamam" dediler. Böyle de bi cins :)




  • Telefonu 1 senedir kullanıyorum.Deneyimlerimi yazayım:
    -Batarya: Ekran süresi oyun oynamadan sosyal medyada gezinirseniz 5-6 saat arası.%100 ken pubg oynamaya başlarsanız 5 oyunda şarjınız bitiyor.(En düşük grafik ayarlarında en yüksek kare hızı )
    -Kamera:Güneş ışığı altında çok güzel.Işık orta az iken yüzünüzü pastel boyayla boyuyormuş gibi efekt yaratıyor.
    -Performans:Beni hiç üzmedi ama bu aralar bazı uygulamaları açarken çok kısa süreliğine donma oluyor(100 uygulama açışında 1-2 kere) onun dışında problem yok. Isınma rahatsız etmiyor.
    -Ekran:Tek elle kullanamazsınız.Birde klavyede yazı yazarken bazen bastığımı algılamıyor.Bazı oyunlarda ekranın köşesine basınca algılamıyor 1-2 defa basmak gerekiyor ama ana ekranda gezinirken basınca hemen algılıyor tam anlayamadım neden oluyor.
    -Hızlı sarj tahmini 1 saatte %5 ten %100 e çıkarıyor.Bazen hem telefon hemde adaptör ısınıyor bazen ikiside buz gibi oluyor neden olduğunu bilmiyorum.
    -Ben telefonu kutusundan çıkan kılıfıyla kullanıyorum kızağında herhangi bir problem yok.
    -Yüz tanıma ve parmak izi çok hızlı ancak yüz tanıma kilidi hem abimin yüzünü hemde benim yüzümü görünce açıyor Bu yüzden kullanmamayı tercih ediyorum zaten pekte pratik değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bayram sonrasında sokağa çıkma yasağı bitince 2400 TL ye mi mix 3 almayı düşünüyorum. IMEI atılmış bi telefon fiyatıyla da anlaşıldığı gibi.

    Fakat aklımda birkaç soru var. IMEI işlerinden hiç anlamam. Güncelleme işlerinde sıkıntı cikarmi?

    Ve illegal yolla olduğu için global sürüm veya çin sürümü muhabbetleri var onlarla alakalı ne gibi sorunlar olur veya sorun olur mu?

    Kizagiyla alâkalı ses çıkarıyor falan gibi şeyler duydum herhangi bir rahatsız edici tarafı varmı?

    Sizce almalı mıyım? En çok kafamı karıştıran şey IMEI atılmış olması. Bir sorun çıkartmaz ise büyük ihtimalle alacağım.

    Her türlü görüş ve öneriniz benim için değerli. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim ve herkesin bayramını kutlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail..58 İ kullanıcısına yanıt
    Onun yerine ithalatçı garantili falan alınmış ikinci el standart bi telefon alsanız daha iyi bence. Niye boşa uğraşacaksınız...
  • Hocam bir sorun çıkmayacağını düşündüğüm için ve fiyatının ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatlarda 2400 tl ye adam akıllı hiçbir tel yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail..58 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun çıkmayacağını düşündüm diyorsunuz ama güncelleme ve özellikle IMEI konusunda kafanızda soru işaretleri var, o zaman direkt alın, sormaya gerek yok zaten

    Şahsen IMEI atılmış bir telefon tercih etmem mesela. Evet bugün sorun yok, takibi yapılamıyor vesaire vesaire.. Ama yarın ne olacağı belli değil. Lak diye telefon elinizde çöp olmasın. Arkadaşımın başına geldi, IMEI atılmış telefonu uzun süre kullandı, çok sonra her nasılsa bir şekilde ortaya çıktı. Mesaj geldi, arkadaşım da avukat, çok inceledi, çok uğraştı, telefonu kullanmak istedi, kayıt ettirelim dedi, öyle yapalım böyle yapalım, olmadı... Telefon allahtan eskiydi, çöp oldu, gitti yeni doğru düzgün bir şey aldı

    Bugün pasaport kayıtlı dedikleri telefonlara bile güvenemiyorum ki hala... Onu da çok gördük, adamlar kısa süreli kayıt ettirmiş, 5 ay kullanıyorsun, zart mesaj geliyor, telefonunuz kullanıma kapatılacaktır diye. Ha kontrol sistemi değişti, bilmemne oldu şöyle oldu böyle oldu... Pandemiden önce yurtdışına çıkmıştım, arkadaşım geldi, "ya güvenilir olsun, senin hakkını kullanabilir miyiz" dedi, öyle benden rica etti, kullandırdım. Millet hala buna bile kıllanıyor haliyle.

    Mix3'ü bu fiyatlara bulamıyor musunuz ikinci el, doğru düzgün kayıtlı mayıtlı, ithalatçı garantili falan? Hadi garantisini geçtim, ithalatçı garantisi de bence hikaye de, en azından kaydı bu şekilde düzgün yapılmış olsun mesela? HB'den öyle almıştım mesela ilk geldiği zamanlarda. Yoksa gidip Doğubank'tan bi telefoncudan da alabilirdim.

    Telefon güzel telefon, hor kullanılmadıysa kızak ses yapmaz, 1 yıldır kullanıyorum, bollaşma, gevşeme yavşama falan yok mesela
    IMEI ile güncelleme alıp-almama konusunda bağlantı yok bildiğim kadarıyla. Ama Global-Çin sürüm konusu var. Çin sürüm ise Google Play'i sonradan yüklüyor ediyorlar, ona da ufak tefek kırma işlemi gibi bişeyler yapıyorlar galiba, bu anlamda ROM'u ile oynamak gerekiyor sanıyorum, o işler de çok sıcak gelmiyor yine bana şahsen. Yani telefonu alıp kendim unlock edip, güvenilir bir yerlerden ROM kurmayı tercih ederim mesela.

    Yine başa dönüyorum, bu işlemler sizdeki gibi kafamda soru işaretleri oluşturduğundan, en azından ithalatçı aracılığıyla ithal edilip kayıt işlemleri tamamlanmış, faturalı vs'li olsun dedim ve öyle aldım, o zamanlarda zaten Xiaomi resmi garantili olarak gelmemişti.

    Size de iyi bayramlar bu arada




  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleriniz çok doğru. Bu yüzden almaktan vazgeçtim. Yarın birgün kapanırsa ortada kalırım valla 😅. Mi 8 alacağım galiba 1 yıl garantili. Zaten aralarında çok bi fark yok mi 8 le. Teşekkür ederim cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail..58 İ kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam rica ederim, bu ülkedeki üçkağıt piyasası efsane... Hiç girmek istemem, eşimi dostumu da sokmak istemem
    O yüzden bu işler hep midemi bulandırır. Ucuz diye heves etmemek lazım.

    Aynen öyle, en güzelini yapmışsınız. Standart bi kullanıcı iseniz mis gibi telefonlar bunlar artık, 2-3bin TL bandında orta segment telefonlar çok çok iyi iş çıkarıyor. Eskisi gibi bariz bi iPhone üstünlüğü yok. İşte millet diyor yok kamera yok bilmemne, benim işim yok kamera ile, çekip birilerine gönderiyorum, o kadar
  • Hocam aldım mi 8'i. Şu anlık ilk izlenimim iyi. Her şey için teşekkürler iyi ki almamışım imei atılmış teli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsmail..58

    Hocam aldım mi 8'i. Şu anlık ilk izlenimim iyi. Her şey için teşekkürler iyi ki almamışım imei atılmış teli.
    Güle güle kullanın hocam
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı bilginiz var mı bilmiyorum ama şuan mi mix 3 piyasa da çok az yer satıyor onlarında fiyatları aşırı yüksek acaba Türkiye'ye yeniden gelir mi? İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz alıcam da, cihazın ana menüsünde parmak izi okuyucusu gözükmüyor. miui 11 var sistem olarak. ayarlar bölümüne giriyorum parmak izi bölümü yok, dedi adam. ne yapmam gerek?

    Honor note 10 ile takas edicez 6/128 lik cihazım. mi mix 3 8/128 lik model. 4 adet kılıf var ve kablosuz sarj aleti varmış, full kutulu. sizce alayım mı?

    işte aklım parmak izi meselesinde kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam parmak izi gözükmüyor derken tam anlayamadım.Ayarlarda mı gözükmüyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ayarlar bölmüne giriyormuş arkadaş ve parmak izi gözükmüyormuş. Güvenlik ve şifre bölümünde gözükmesi gerekiyormuş miui 10 da gözüküyordu 11 geldi artık gözükmüyor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suquel58

    evet ayarlar bölmüne giriyormuş arkadaş ve parmak izi gözükmüyormuş. Güvenlik ve şifre bölümünde gözükmesi gerekiyormuş miui 10 da gözüküyordu 11 geldi artık gözükmüyor dedi.
    Menüde yeri değişmiş olmasın, bende de 11 var, parmak izi aktif, menü açıp parmak izi kayıt edebiliyorum

    Ayarlar - Şifreler & Güvenlik - Parmak izi ile kilit açma-Açık yazılan yere basmak gerekli, zaten o anda şifre sorup parmak izi ekleme silme vs. ayarlarını açıyor.

    Kaybolması zor




  • suquel58 S kullanıcısına yanıt
    Hocam imei atılmış cihaz mı alıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.