Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Starborn

Mi8 ana konusuna girdim orada paylaşılmış sistem uygulamalarındaki reklamları kapatmak.
    http://miblog.co/miui-remove-system-ads
    Bir iki sayfa öncesinde nasıl yapıldığını yazmıştım, yine de paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Hocam onu denedim bende engellemedi bunda ek olarak miuidaemon unda yetkileri alınıyor ve uygulamaların içindeki tavsiyeler seçeneği devredışı bırakılıyor.
  • Arkadaşlar PUBG performansı nasıl oyun için hem ekranı hem pili çok ideal bir cihaz gibi duruyor. Peki sd636 oyunlarda nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyunbüs

Arkadaşlar PUBG performansı nasıl oyun için hem ekranı hem pili çok ideal bir cihaz gibi duruyor. Peki sd636 oyunlarda nasıl?
    ben devamlı oynuyorum, büyük ekran çok büyük avantajlı.orta ayarlarda oynatıyor ama telefonda bazı ayarları yapınca çok daha iyi görüntü alınıyor.takılma vs. yok. sadece telefon oyun sırasında biraz ısınıyor
  • stuka kullanıcısına yanıt
    Hocam Isınınca performans kaybı yaşanıyor mu? Gfx ttool ile
    akıcı - aşırı ayarlarda oynatır mı denediniz mi hiç?Ayrıca oyunda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz deneme şansınız oldu mu?

• Merhaba Huawei mate 9 kullanıcısıyım 2. Yılım dolmak üzere. Kamera anlamında telefonumdan çok memnunum. Pilide gayet güzel 5-7 saat ekran süresi alıyorum. Çift sim kart kullanıyorum hem iş hem kişisel. Bugün metrıda 2.190 TL ye mi max 3 vardı. 4gb ram olan model. Telefonumun ekranı kırıldı ve kamera ile beraber değişmesi gerek servis 830 tl fiyat verdi. Bu nedenle maximum 3bin tl ye kadar
    Kamerası güzel olan+pili uzun giden+çift sim imkanı sunan bir telefon arıyorum.

NFC var mı?
    Portre modunda çekim yapınca diyafram aralığını değiştirebiliyor muyuz? (o bulanıklığı azaltıp arttırma şansımız var mı?
    Google kamera root yapmadan çalışıyor mu?
    Selfie kamerası tatminkar sonuçlar veriyormu.
    Hızlı şarj desteği var mı? Ne kadar sürede şarj oluyor.
    4g desteği ve şebeke sorunu var mı?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan16

Merhaba Huawei mate 9 kullanıcısıyım 2. Yılım dolmak üzere. Kamera anlamında telefonumdan çok memnunum. Pilide gayet güzel 5-7 saat ekran süresi alıyorum. Çift sim kart kullanıyorum hem iş hem kişisel. Bugün metrıda 2.190 TL ye mi max 3 vardı. 4gb ram olan model. Telefonumun ekranı kırıldı ve kamera ile beraber değişmesi gerek servis 830 tl fiyat verdi. Bu nedenle maximum 3bin tl ye kadar
    Kamerası güzel olan+pili uzun giden+çift sim imkanı sunan bir telefon arıyorum.

NFC var mı?
    Portre modunda çekim yapınca diyafram aralığını değiştirebiliyor muyuz? (o bulanıklığı azaltıp arttırma şansımız var mı?
    Google kamera root yapmadan çalışıyor mu?
    Selfie kamerası tatminkar sonuçlar veriyormu.
    Hızlı şarj desteği var mı? Ne kadar sürede şarj oluyor.
    4g desteği ve şebeke sorunu var mı?
    Teşekkürler
    Ben de yıllardır Huawei kullanıcısıydım son telefonum da Mate 9 du, sorularınıza kendimce cevap vereyim.

NFC yok,
    Portre modunda bulanıklık sabit,
    Google camera'da cihazla uyumlu değil uyarısı çıkıyor.
    Selfie çok kullanmam fakat, kızımda da Max 3 var o memnun,
    Hızlı şarj desteği var, 1 saatte %70 lere geliyor, ekran süresi 10 saati rahat geçiyor.
    Ankaradayım aldığımdan beri 4G de sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 28 Ocak 2019; 11:22:24 >

• Honor 8x max modeli ile Mi max 3 arasında kaldim.
    Ekran kasa oranı ve fiyatı daha uygun honor un.. takipteyim hali...

• bu telefonu Samsung note 8 ile beraber 5 aydır kullanıyorum, global versiyonu tabiki de.. güncelleme olarak tam bir hayal kırıklığı.. xiaomi yırtık dondan fırlamış telefon markası gibi her gün nerdeyse yeni model çıkardığı için hangisine güncelleme hangisine güvenlik update'i şaşırmış durumda..

telefonun bataryası, büyük ekranı ve nisbı olarak uygun fiyatı hariç çok da iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum bana navigasyon için telefon lazımdı nerdeyse gps açık 4.5g'de 11 saat ekran açık süresi alabiliyorum. onun haricinde pek ellemiyorum telefonunu sizin için batarya birinci öncelik değilse bence alınacak telefon değil.

Bunun yerine Honor 8x, Honor Play ve ya Huawei mate 20 lite ya da biraz daha paraya kıyıp Xiaomi Pocophone F1 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Ocak 2019; 20:17:29 >
  • Stabil olduğu ve kasmadığı sürece her ay güncelleme almasına gerek yok bence bu telefona yazılımsal olarak verdiğim yükü samsunga verseydim şişmişti şimdiye bence yazılım konusunda samsungdan iyiler.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    8x Max a IMEI atılıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Note 8 iyi ve kaliteli bir telefon buna diyecek bir şeyim yok ama Xiaomi mi max 3 fiyatıyla, ekran süresiyle, geniş ekranıyla, stabil çalışmasıyla "alınır" bir telefon...
    Son 3 telefonum da samsung'du ama neredeyse dörtte bir fiyatına bu telefonla samsung'da yaptığım her şeyi fazlasıyla ve daha hızlı yapabiliyorum. Evet belki kağıt üzerinde özelliklerini karşılaştırınca bir amiral gemisi değil ama onlardan aşağı kalır yanı yok.
    Beni hiç üzmedi alan diğer arkadaşları da üzeceğini sanmıyorum. Ne istersem yapıyor ve pili bitmek bilmiyor, yavaşlamıyor, kasmıyor, kilitlenmiyor, arkada kaç program açıkmış falan umurunda olmuyor daha ne olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

Note 8 iyi ve kaliteli bir telefon buna diyecek bir şeyim yok ama Xiaomi mi max 3 fiyatıyla, ekran süresiyle, geniş ekranıyla, stabil çalışmasıyla "alınır" bir telefon...
    Son 3 telefonum da samsung'du ama neredeyse dörtte bir fiyatına bu telefonla samsung'da yaptığım her şeyi fazlasıyla ve daha hızlı yapabiliyorum. Evet belki kağıt üzerinde özelliklerini karşılaştırınca bir amiral gemisi değil ama onlardan aşağı kalır yanı yok.
    Beni hiç üzmedi alan diğer arkadaşları da üzeceğini sanmıyorum. Ne istersem yapıyor ve pili bitmek bilmiyor, yavaşlamıyor, kasmıyor, kilitlenmiyor, arkada kaç program açıkmış falan umurunda olmuyor daha ne olsun...
    Hocam bu iş tamamen önceliklerle alakalı. Kimi tasarım, kimi kamera ve ya chipset kimi de batarya diyebilir; ama orta bir noktada buluşulursa yani herşeyden biraz bir telefon aranıyorsa bence o telefon mi max 3 olamaz. Telefonun tasarımı ve kamerası vasat üstelik kulağa götürünce tablet ile konuşuyor gibi gözüküyor dışarıdan :) o fiyata daha şık, kamerası daha iyi, işlemcisi daha iyi telefonlar alınabiliyor.

Ben komple paket olarak mi max 3 alınmaz demiyorum bataryası iyi, büyük ekranlı ve ucuz telefon olması 1.öncelikse alınır (huawei mate 20x çok daha iyi bu konularda ama fiyatı yüksek) fakat çoğu kişi için bunlar 1.öncelik değil dolayısıyla bu şartlarda mi max 3 alınmaz diye düşünüyorum. O fiyata Honor 8x, Honor Play ve ya Huawei mate 20 lite daha iyi seçenek muhtemelen.. bir de ben daha canlı renkleri seviyorum dolayısıyla bu ips ekranlar bana kötü geliyor, samsung'un amoled'i yanında.

Kamera vasat derken kötü mü gerçekten? Kimileri de oldukça iyi olduğunu söylüyor ama...
    Gcam yukleyin öyle bakın kameraya. 3 kat fark ediyor. S7 edge ile kamera karşılaştırması yaptım. Kat kat iyi çekiyor mi max 3. Bence her şeyden yeterince var max 3 te. Tek beğenmediğim ekran süresi max 2 ye göre kötü.

• Arkadslar ben tefona you tube vancet kurdum harika çalışıyor ama ne yaptıysam bütün izinleri vermeme ragmen uygulama bildirim vermiyor gelmiyor Samsung j7 7 kurdum Onda da gelmiyor Bir bilgisi olan var mı acaba

Saydığınız marka ve modeller fiyat olarak max3le karşılaştırılamaz bence... 15 günde bir teknoloji değişiyor, telefonlara her gün yeni bir özellik ekleniyor en fazla 2 yıl kullanacağımız bir alete üç misli para vermek bence mantıksız ve bizim gibi ekonomi sorunu olan bir ülkede gerçekten paraya yazık.
    Max3le
    Telefon ediyoruz
    İnternette dolaşıyoruz
    Müzik dinliyoruz
    Film seyrediyoruz
    Mesajlaşıyoruz, mail atıyoruz
    Fotoğraf ve video çekiyoruz
    Kitap okuyoruz
    Tv izliyoruz
    Notlar alıp günlük işlerimizi yapıyoruz
    Bütün programları sorunsuz çalıştırıyoruz
    Vs vs vs.... Hiçbiri için de "bu kötü" diyeceğim bir eksiklik görmedim, biraz daha iyisi var mıdır? Vardır ama onun da başka eksiği vardır, bu işler böyle...
    14 saat ekran süresi aldığım ve hiç yarı yolda bırakmayan, her şeyi yapan, fiyatı bukadar uygun başka telefon varsa tabii ki o da alınabilir...

• Pubg yorumlarınızı bekliyorum bende alma arafesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blimonaromalı

Pubg yorumlarınızı bekliyorum bende alma arafesindeyim
    Aynen öyle. Isınıyor mu ısınmıyor mu oynarken merak ediyorum. Genelde android telefonlar pubg de çok ısındığından teklemeye donmaya başlıyor. uzun süreli kullanımda takılma var mı merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Bir bilgim yok hocam o konu hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.