Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.675
Cevap
608
Favori
1.283.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman bizim cihaz arızalı demek ki. Hemen geri gönderip, değiştirelim TV Mutfakta zaten çok sık kullanılmıyor. Arada eşim açıyor. Anten çıkışı olmadığı için böyle bir çözüm üretmiştik. Şimdilik kodi ve bir mobil uygulama ile iadre ediyor. Neyse bilgi için teşekkürler hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsure

Mi box a Bluetooth kulaklık eşleştiren oldu mu. Ben denedim wifi kopmaya başladı aynı frekans kullanıldığı için sanırım.
    aynı sıkıntı bendede oldu usb lan adaptor sipariş verdim

Torima için bir iki kişi "açık ürün gönderiyorlar" demiş, umarım sıkıntı yaşamam, ürün gelince daha önce açılıp açılmadığını nasıl anlarım? kumanda jelatininden falan mı 1-2 video izledim ama çözemedim.

Ek olarak mutlaka kurmalısın dediğiniz uygulamalar varsa aydınlatırsanız sevinirim.

İyi günler hepinize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaferfb kullanıcısına yanıt
    Ben de tam bu soruyu soracaktım ki siz benden önce yazmışsınız.
    Daha önce apk ile indirip kurmuştum, o bağlantı hatası verip videoları açmamaya başladı.
    Play Store üzerinden indirdim bu sefer de video başlıyor 1 saniye sonra ekran kararıyor.
    Apple TV ile sorunsuz izleyebiliyorum.
    Umarım sorun çözülür...
  • Terarium TV uygulaması artık çalışmıyor gibi bir şeyler okudum internette ama ben dün denediğimde çalışıyordu. Sadece doğru altyazıyı nasıl bulacağımı hala çözemedim. Aynı sorun Tea TV uygulamasında da yaşıyorum. Video dosyasının hangi rip grubuna ait olduğunu görme şansımız var mı, altyazıyı tek tek denememek için?

Bir de ücretsiz bir şekilde ulusal kanalları ve maç yayınlarını izleyebileceğim bir IPTV uygulaması var mı?
  • İyi günler yüksek bitrateli maç yayınlarında sıkıntı yaşıyorum mslik takılmalar yaşıyorum başka bir cihazda takılmalar olmuyor 1080p 75 hz monitörde kullanıyorum kendi kablosuyla da altın uçlu kabloyla da denedim.Sıkıntı kablodan mıdır yoksa cihazdan m?

• slm arkadaaslar smartiptv kullaniyorum
    yalniz vod filmlerde ne pause ne ileri alma ne geri sarma yapabiliyorum

cozumu bilen var mi?

bi iki android kumanda yukledim telefona ordan play pause yapabiliyorum ama ileri geri sarmali bi uygulama bulamadim

• bora2004 B kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantı deneyin, usb ethernet satın alıp.

Orijinalden alıntı: Marikruz

Selamlar, dün ben de cihazı alarak aranıza katıldım, Trendyol-Torima üzerinden aldım maximum kodu ile baya uyguna geldi.

Torima için bir iki kişi "açık ürün gönderiyorlar" demiş, umarım sıkıntı yaşamam, ürün gelince daha önce açılıp açılmadığını nasıl anlarım? kumanda jelatininden falan mı 1-2 video izledim ama çözemedim.

Ek olarak mutlaka kurmalısın dediğiniz uygulamalar varsa aydınlatırsanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Bir bu cihazda tek usb slotu olduğu için kaliteli bir usb adaptör gerekiyor.

aliexpress.com
    US $13.99 25% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Ağ Kartları'de Ugreen USB Ethernet USB 3.0 2.0 RJ45 HUB Xiao mi mi kutusu 3/S Set top kutusu ethernet adaptörü Ağ Kartı USB Lan Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32401431234.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Bir bu cihazda tek usb slotu olduğu için kaliteli bir usb adaptör gerekiyor.

https://tr.aliexpress.com/item/32401431234.html

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler hocam, ilk olarak şunları deneyeceğim.

Stremio
    Kodi
    Aptoide
    MXPlayer

IPTV için kararsızım kodi ile mi kullansam yoksa gse mi sizce hangisi daha stabil olur?

Yurtta kalıyorum normalden hızlı bir internetim var bağlantıda sorun olacağını sanmam ama ev için böyle bir şey güzel şart inceliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marikruz

Selamlar, dün ben de cihazı alarak aranıza katıldım, Trendyol-Torima üzerinden aldım maximum kodu ile baya uyguna geldi.

Bende aynı şekilde aynı yerden aldım umarım sıkıntı çıkmaz. İnternette çoğu sitelerde (n11 ve hepsiburada mağazalarında) bazı yorumlarda açılmış ve kullanılmış ürün gönderdiklerinden bahsedenler var bakalım eğer öyle gelirse iade edicez artık yapıcak birşey yok

• Kodi Türkvod, Redbox gibi ücretsiz İp TV programların hepsini alternatif olarak kurmak iyi olur. Bir programda sorun olursa diğeri kullanılır.

Orijinalden alıntı: the turk

Arkafaşlar bu tv box 50 60 gb lık bluray remux filmleri oynatabiliyor mu?
    hiçbir sorun yok çok rahat oynatıyor.
    Ayrıca filmin kaç gb olduğu önemli değil.
    Önemli olan rate iö kaç mbit olduğu.
    Ben oyanatamadığı bir film görmedim şimdiye kadar.
  • merhaba,ben hepsiburada-torima üzerinden aldım mi bandı yırtık geldi önceden açılmış üzerine şeffaf bant yapıştırmışlardı iade ettim.hepsiburada üzerinden hepsiburadanın satıcı olduğu şekilde tekrar aldım.mi bandı sağlam geldi kutu açılmamıştı üzerinde extra şeffaf band ile kapatmamışlardı.bir de şu iyi oldu hepsiburada satıcılı aldığım ürün resmi xiaomi distribitör garantili çıktı bu garanti kutu içinden çıktı.
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.