Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.675
Cevap
608
Favori
1.283.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an çinden yazıyorum. Dün gittim mi box 4 diye 169 rnb karşılığımda box aldım. Çince ve ingilizce dilleri var. Çin versiyonu olduğu için google ürünleri de yok. Resmi xiaomi mağazasından aldım.
    Sorularım şunlar

Bu cihazı formatlayıp farklı bir android yükleyebilir miyim ? Türkçe ve google desteği önemli, zira iade alacaklarını yanda değiştireceklerini düşünmüyorum. Adamlara adımızı söyleyene kadar 2 gün geçiyor ne yazık ki..

Kıymetli yardımlarınızı rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Projeksiyonda kullanmak üzere bu media playerdan almak istiyorum. Merak ettiğim bu cihazda ekran görüntüsü küçültülebiliyor mu, çoğu android tabanlı media playerda oluyor normalde bunda da olması lazım

Orijinalden alıntı: rockerroll

Bu cihazda vpn apk kurup Netflix i farklı ülke içerikleri ile açıp izleyen veya deneyen oldu mu? Duruma göre bende alacagim
    Hocam dediğini macbook pro wireless paylaşımı ile yapabilirsin.bir dönem Amazon Fire TV Stick'i o şekilde kullandım.Adsl modem üzerinden de VPN başlantısı sağlayabilirsin fakat onun için modemin desteği gerekiyor.Direk cihazın ağ ayarlarına müdahale olayını kast ediyorsan onu hiç denemedim
    çin sürümü için rom atma konusunu yazxan arkadaşlar vardı.Sanırım yapılabiliyor.Ne kadar stabildir o konuda fikrim yok.Satıcıda global sürüm yok muydu acaba.Gidip global sürüm istemeye çalışırsanız daha rahat edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xyz358 Nisan 2019 Pazartesi 14:51:17 (1136 mesaj)
    2
    arkadaşlar merhaba,box ı yeni almıştım ancak ilk açtığımda donma problemiyle karşılaşıyordum.her seferinde prizden fişi çıkartarak gideriyordum ancak sağolsun burda bir arkadaş çözümü paylaşmış bende tekrar paylaşayım.aynı zamanda ip tv donma problemim de ortadan kalktı.

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum kasma sorununu çözdüm. Ne zaman uykuya geçse açtığımdan inanılmaz kasıyordu tek çare Reset atmaktı araştırdım çözümü çok basitmiş. Ayarlara girin HDMI CEC i bulun o başlık altındaki 3 özelliğide açın.
    Bende cihaz resmen uçuşa geçti 3 gün oldu günde 4-5 kere açar kapatırız daha bir kere kasma olmadı yağ gibi akıyor Kodi YouTube vs.. valla içime çok dert olmuştu yazık verdiğim paraya demeye başlamıştım...

Edit: işinize yaradıysa uplayın ilk sayfaya yerleşsin bende çözümü Reddit te gördüm herkes aynı problemden şikayetçiydi.

TESEKKURLER XYZ
    EMEGINE SAGLIK HARIKA OLDU

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Aldıktan beri donma, durma sorunları ile uğraşıyordum. Internet arızası vs açtım takip ettim, ancak çok fayda sağlamadı.

WiFi Analizi yapan bir program yükledim. mevcut 2.4 GHZ bandın komuşlarım tarafından yoğun kullanıldığını gördüm, 5 gHZ boş otoban, modemden 5GHZ ile ayrı bir yayın yapıp cihazı ona bağladıktan beri sorun yaşamıyorum. Yani yavaşlık kaynağınız kablosuz yayındaki yoğunluktan olabilir ona dikkat ediniz lütfen.

COD MWF PERK 3 MARTYRDOM
    "Beni Benden alır isen , seni sana bırakmam"
  • bende mi box s alarak aranıza katıldım genel olarak okudum ama bir sorum var hdmi cec ayarları konusunda son karar nedir üçünü mü açıyoruz yoksa ilk ikisi açık ortadaki kapalı şeklinde mi

Ancak evdeki wifi hattımı bir türlü görmedi. (Tilgin Modem)

Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ??

Orijinalden alıntı: jr1907

Arladaşlar ben de bugün bu cihaz ile aranıza katıldım.

Ancak evdeki wifi hattımı bir türlü görmedi. (Tilgin Modem)

Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ??
    Modem arayüzünden kanal ayarını kontrol edin. 10 dan aşağı değer seçince düzelmesi lazım.

Peki daha önce kanal 13'dü, bu değişiklik benim kullanımımda bir şey değiştirir mi?

Hız vs. düşmez herhalde değil mi?

Orijinalden alıntı: jr1907

Ayarlardan kanalı 8 yaptım bu şekilde gördü, çok teşekkür ederim.

Peki daha önce kanal 13'dü, bu değişiklik benim kullanımımda bir şey değiştirir mi?

Hız vs. düşmez herhalde değil mi?
    Ben olumsuz etkisini görmedim şimdiye kadar. 6 nolu kanalı kullanıyorum. Net hızım 16mb, cihazda 15.5mb civarı çıkıyor. Hızda düşme vs olursa farklı kanal denersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar teknoloji özürlü bulmaya başladım kendimi, okadar video izledim burayı okudum chrome kuramıyorum. Yani aslında kurdum ama google giriyorum arama sadece ses ile yapmama izin veriyor klavye çıkmıyor. Kaldıki ses ile arama yapmak isteyincede donuyor. Formatlayıp nasıl kurabilirim bir kolay yolu yokmudur. Üsküdar Ümraniye Esatpaşa tarafında bana yardımcı olacak varsa cihazıda getiririm :)

Orijinalden alıntı: 1200gs

Son versiyon sorunsuz kullanıyorum: ama arızalı cihaz çok ne yazı ki iade veya değişim talep edin!
    Hocam sorunsuz kullanıyorum dediğiniz uygulamanın .apk dosyasını paylaşmanız mümkün mü? Ben 1-2 daha deneme yaptım. Ancak sonuç alamadım.
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.